Anja :*
Primećen član
- Poruka
- 558
Uh, kada ide jezikom niz kicmu... od toga svrsavam bez problema!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anja :*:Uh, kada ide jezikom niz kicmu... od toga svrsavam bez problema!!!
Prozivate me… Zbog onog vratica, je li tako? 8)The2ndSun:..a tek ov Snezna Kraljice i da ne govorim.... A?
Hey T, Gde se odoshe V?
![]()
mmmmmm chokoladachokolada:Sapat i dah na mome vratu.... Mmmmmmmmm....
Jedan moj bivsi je bio ekspert u tome. Bilo je dovoljno da mi samo pridje vraticu, promrlja nesto i kao slucajno ga cmokne i ja sam se pretvarala u vosak u njegovim rukama.
Evo i dan danas se najezim kada pomislim na to.ops:
Ne, to nije mazenje kakvo ja volim.Orilo-gorilo:kao prethodno mazenje?
Ih, Snezna, nemoj sad da me toliko razocaras da stvarno pomislim da imas problema sa kontanjem...Snezna_kraljica:Prozivate me… Zbog onog vratica, je li tako?The2ndSun:..a tek ov Snezna Kraljice i da ne govorim.... A?
Hey T, Gde se odoshe V?
![]()
Znaci, do sad si imala dobro misljenje o meni! A, ja, curka, sve sam upropastila... 8)Gazdarica:Ih, Snezna, nemoj sad da me toliko razocaras da stvarno pomislim da imas problema sa kontanjem...Snezna_kraljica:Prozivate me… Zbog onog vratica, je li tako?The2ndSun:..a tek ov Snezna Kraljice i da ne govorim.... A?
Hey T, Gde se odoshe V?
![]()
gost0707:Anja :*:Uh, kada ide jezikom niz kicmu... od toga svrsavam bez problema!!!e, a malo kockicom leda koju prati jezicak da hladno zagreje pa polako do repa, ali nezno sa obilaskom plecki i rebara hm hm i mora DSDS :wink:
Nema to veze s dobrim ili losim misnjenjem, vec sa tim sto te nisam smatrala glupom djevojkom...Snezna_kraljica:Znaci, do sad si imala dobro misljenje o meni! A, ja, curka, sve sam upropastila... 8)Gazdarica:Ih, Snezna, nemoj sad da me toliko razocaras da stvarno pomislim da imas problema sa kontanjem...Snezna_kraljica:Prozivate me… Zbog onog vratica, je li tako?The2ndSun:..a tek ov Snezna Kraljice i da ne govorim.... A?
Hey T, Gde se odoshe V?
![]()
Ok, ok, dosta vise!Gazdarica:Ili opsirno obrazlazes nesto o cemu uglavnom imas samo teoretsko znanje, ili pak pretjeras u chatu...
I, s jednim i s drugim, iskreno, znas smoriti...
E, tako je vec bolje... :wink:Snezna_kraljica:Ok, ok, dosta vise!Gazdarica:Ili opsirno obrazlazes nesto o cemu uglavnom imas samo teoretsko znanje, ili pak pretjeras u chatu...
I, s jednim i s drugim, iskreno, znas smoriti...![]()
a percetom po vraticu pa niz grudi pa izmedju grudi pa do stomaka gornjeg, pa oko pupka do kukova, i opet prema ledjima i na kraju preko ledja do vratica i ramena, a ondaAnja :*:gost0707:Anja :*:Uh, kada ide jezikom niz kicmu... od toga svrsavam bez problema!!!e, a malo kockicom leda koju prati jezicak da hladno zagreje pa polako do repa, ali nezno sa obilaskom plecki i rebara hm hm i mora DSDS :wink:
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
gost0707:a percetom po vraticu pa niz grudi pa izmedju grudi pa do stomaka gornjeg, pa oko pupka do kukova, i opet prema ledjima i na kraju preko ledja do vratica i ramena, a ondaAnja :*:gost0707:Anja :*:Uh, kada ide jezikom niz kicmu... od toga svrsavam bez problema!!!e, a malo kockicom leda koju prati jezicak da hladno zagreje pa polako do repa, ali nezno sa obilaskom plecki i rebara hm hm i mora DSDS :wink:
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Snezna_kraljica:i cudnog osecaja lebdenja i osetljivosti svih delova tela…