ko ume da iskoristi arhaične erogene cone

ahh blondi, dugo nije bila ovako inspirativna tema :lol: ja licno, ne bih to nazvao arhaičnim erogenim zonama, ali... ajde, mozda su se promenila vremena :lol:
1. ruke uvek u pokretu, ne previse neznom, ali ne i previse grubom. istrazivanje, opipavanje, odgovoriti njima na svaku reakciju tela.
2. jezik - mora biti u koordinaciji sa rukama, da klizi, kruzi, po usnama i oko njih, uvo, vrat, pored grudi -ispod pazuha, predelom oko bokova, zatim prema poopku i centru, unutrasnja strana butina, sve do stopala. vraćati se na gore, okrenuti partnerku na stomak, prelaziti preko ledja, gooze, butina...
3. Oči - cesto gledati partnerku, ako ne zmuri, mada i tada se moze dosta toga "razumeti"
odabrati pravi trenutak za sex i... nema greske :wink:

Pa recimo masaza i mazenje citavim tijelom.Najbolje je dobro se podmazati,a onda naprijed.okrenuti je na stomak i krenuti svojim prsima od stopala,preko listova i butina ka gore.vec kod listova u 90% slucajeva vec sama siri noge da bi osjetila tvoje tijelo i unutrasnjoscu butina.pomalo joj se ugnijezdis izmedju,i siris polovice dupeta kruznim pokretima...Dotle se k...c vec uveliko digao onako masan i zategnut kao struna.sve ono sto uradim prsima i stomakomon ovjerava,a i ona ga ceka kao treceg u nizu.kad njime dodjem do guzova ,vec je mokra kao mokar sundjer i tu je kritican momenat:tu ga pustim da sam ulazi na sta naleti posto zadnjica se namice,pa gdje uleti...oslonim se na koljena onda ga stavim medju guzove i to su vec cuda od reakcija...cesto tu i zavrsavamo,mada ima i nastavaka...

The2ndSun:
..a tek ov Snezna Kraljice i da ne govorim.... A?:)
Hey T, Gde se odoshe V?
:)
Prozivate me… Zbog onog vratica, je li tako? 8)
A postoje li jos neke zone osim ovih koje su nabrojane? :oops:
Moram se pohvaliti (?) da sam potpuno arhaicna. Uzbudih se od samog citanja… :oops:
Sve ovo je tako divno, a toliko savrseno, da moze opstajati samo po sebi, tj. ne mora biti vezano za sex. I kod mene izaziva tako divan i tanan splet neobjasnjivih osecanja neznosti, najezenosti, kao kada te zmarci prolaze, napetosti u stomaku, i cudnog osecaja lebdenja i osetljivosti svih delova tela…
:arrow: Bas bi mi sad dobro doslo jedno mazenje…
:cry:

Snezna_kraljica:
The2ndSun:
Hey T, Gde se odoshe V?
Prozivate me… Zbog onog vratica, je li tako?
Ih, Snezna, nemoj sad da me toliko razocaras da stvarno pomislim da imas problema sa kontanjem...
The2ndSun je izvukao ovaj i jos dva stara topica na prvu stranu kako bi ti pokazao da su nekad i teme i odgovori forumasa bili zanimljiviji i kvalitetniji, a da je istovremeno i tada bilo i sale i pomalo chata... Prije toga ti je napisao i jedan post na topicu koji je juce otvorio...
Nazalost, od ta tri topica koje je izvukao, samo ovaj koji je nesto laganiji, naisao je na prijem kod sadasnjih forumasa...
Na emancipaciji su ostavljena 2-3 odgovora, dok o musko-zenskom odnosu niko nije raspravljao...
Naravno, takve teme iziskuju ipak malo veci napor, a to sto odgovora nema samo potvrdjuje ono sto sam juce konstatovala u onom postu...
Vjeruj, to me nimalo ne raduje... Naprotiv... :?

Gazdarica:
Snezna_kraljica:
The2ndSun:
Hey T, Gde se odoshe V?
Ih, Snezna, nemoj sad da me toliko razocaras da stvarno pomislim da imas problema sa kontanjem...
Znaci, do sad si imala dobro misljenje o meni! A, ja, curka, sve sam upropastila... 8)

Snezna_kraljica:
Gazdarica:
Snezna_kraljica:
The2ndSun:
Hey T, Gde se odoshe V?
Znaci, do sad si imala dobro misljenje o meni! A, ja, curka, sve sam upropastila... 8)
Nema to veze s dobrim ili losim misnjenjem, vec sa tim sto te nisam smatrala glupom djevojkom...
A, ne smatram te ni sada...
Samo, ponekad ides iz krajnosti u krajnost...
Ili opsirno obrazlazes nesto o cemu uglavnom imas samo teoretsko znanje, ili pak pretjeras u chatu...
I, s jednim i s drugim, iskreno, znas smoriti...

Anja :*:
gost0707:
Uh, kada ide jezikom niz kicmu... od toga svrsavam bez problema!!!
:lol: e, a malo kockicom leda koju prati jezicak da hladno zagreje pa polako do repa, ali nezno sa obilaskom plecki i rebara hm hm i mora DSDS :wink:

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D
a percetom po vraticu pa niz grudi pa izmedju grudi pa do stomaka gornjeg, pa oko pupka do kukova, i opet prema ledjima i na kraju preko ledja do vratica i ramena, a onda
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D

gost0707:
gost0707:
Uh, kada ide jezikom niz kicmu... od toga svrsavam bez problema!!!
:lol: e, a malo kockicom leda koju prati jezicak da hladno zagreje pa polako do repa, ali nezno sa obilaskom plecki i rebara hm hm i mora DSDS :wink:

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D
a percetom po vraticu pa niz grudi pa izmedju grudi pa do stomaka gornjeg, pa oko pupka do kukova, i opet prema ledjima i na kraju preko ledja do vratica i ramena, a onda
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D

hahaha

Ignorisem ubuduce :D

Back