Ko ubi taxistu

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Policajci ubili zbog 350 evra
04.06.2007

Težak zločin nad Jakupom Hajdinijem, kojem su tri uniformisana čuvara reda oduzela automobil, opljačkala ga za sitne pare, pa surovo lišila života i zakopala na Goču...

Pripadnici MUP-a Srbije Igor M. i Aleksandar J., uhapšeni su zbog sumnje da su ubili hrvatskog državljanina Jakupa Hajdinija. (34), rođenog u Gostivaru, čije je telo prošle subote kruševačka policija pronašla na planini Goč. Treći saučesnik u zločinu je Milan V., sin bivšeg policajca,

----------------------------------------------------------------------------------
Sad kad je u pitanju Albanac kao u prilozenom primeru to se zapakuje drugacije...

Скоро је била нека емисија, мислим на Б92, баш о том случају и он је решен јако брзо, као и овај!!!:ok::ok::ok:

А о каквом "паковању" причаш - стварно ми није јасно!? :eek::eek::eek:

Nije, nego paralela o objektivnosti pojedinih medija ...

...па ако ћемо да скрећемо са теме,
онда..

BEOGRAD - "Italijanski list Panorama objavio je svedočenje generala Maura
del Vekija, nekada jednog od glavnih komandanata NATO na Kosovu, u
kome se iznose dokazi da su Albanci posle dolaska severne vojne alijanse
u južnu pokrajinu izvršili etničko čišćenje i stravične zločine nad Srbima i
drugim nealbancima, za koje su odgovorni bivši komandanti OVK
Ramuš Haradinaj i Agim Čeku...".

Thumb_04PANORAMA29203-3.jpg

Скоро је била нека емисија, мислим на Б92, баш о том случају и он је решен јако брзо, као и овај!!!:ok::ok::ok:

А о каквом "паковању" причаш - стварно ми није јасно!? :eek::eek::eek:

Press
Albanci opljačkali i zaklali beogradskog taksistu u Vranju!

Naslov bi mogao da glasi opljackan i ubijen Bg taksista u Vranju !

Kao i onaj naveden ...npr..''Srpski policajci ubili i opljackali Albanca iz Zagreba''

pa vec je bio krivicno gonjen tako da verovatno da je u pitanju verovatno neki poslovno mafijaski obrucan , mozda je nesto zajebo sipce ,a poznato je da su oni alergicni na to pa je popio cakiju :think:

27 август 09
ЏИМ БУМЕЛА, ПРЕДСЕДНИК МФН, ТРАЖИ ОД ВЛАДЕ ДА ПОВУЧЕ ЗАКОН О ИНФОРМИСАЊУ

600.000 новинара против закона о медијима (www.pravda.rs)

600 000 novinara protiv ovo troje jadnih, pa gde ce im dusa:)

Ne znam, Ademe, zasto ne radi link, sad cu da pokusam ponovo....

samo da dodam, i albanski novinari su protiv tog zakona. ja licno sam za. mozda je razlog sto je ona smajlovicka protiv ali:roll::roll:
a sad procitaj ovoi razmisli

Nenad Lj. Stefanović , glavni urednik RTS-a

Tačno je da stanje u srpskom novinarstvu nije dobro. Ali, to je siguran znak da nije dobro stanje u srpskom društvu i pravosuđu. Predloženi zakon je mogao da bude dobar da se zadržao na ideji da kažnjava lažne novine i lažne novinare. Ali, ispao je loš jer preti dobrim novinama i pravim profesionalcima i jer se zasniva na logici: „Ma, pošteni nemaju čega da se plaše." A to je opasna logika.

Zakon je loš i zbog toga što je za našu profesiju predvideo kazne koje ne važe ni za jednu drugu oblast u društvu. Loš je jer vodi u autocenzuru i posao urednika pretvara u vožnju nitroglicerina po veoma džombavom putu. Bojim se inače da smo sada došli u jednu veoma tešku situaciju. Ovakav zakon je teško doraditi. Istovremeno, ako zakon padne, već zamišljam šta će pojedine lažne novine i lažni novinari raditi u svom trijumfalističkom pohodu i kako će proraditi nove liste za odstrel i poternice. Kiselina u stomaku nam sleduje šta god da se dogodi sa zakonom.

samo da dodam, i albanski novinari su protiv tog zakona. ja licno sam za. mozda je razlog sto je ona smajlovicka protiv ali:roll::roll:
a sad procitaj ovoi razmisli

RTS je rezimski medij, sta te cudi?!

Nemam sta da razmislim. Tijanic treba da podnese ostavku zbog ocigledne prisrastnosti, loseg programa, a pre toga da podnese racun gde idu novci od haraca gradjana, osim njegovog dzepa i njemu bliskih saradnika. Srednjoskolac kome vremensku prognozu citaju fakultetski obrazovane novinarke- vrti i reprizira serije koje gradjani znaju napamet, i to sve na "zahtev gledalaca" :roll: Da nije smesno - bilo bi zalosno!:

Laku noc...

RTS je rezimski medij, sta te cudi?!

Nemam sta da razmislim. Tijanic treba da podnese ostavku zbog ocigledne prisrastnosti, loseg programa, a pre toga da podnese racun gde idu novci od haraca gradjana, osim njegovog dzepa i njemu bliskih saradnika. Srednjoskolac kome vremensku prognozu citaju fakultetski obrazovane novinarke- vrti i reprizira serije koje gradjani znaju napamet, i to sve na "zahtev gledalaca" :roll: Da nije smesno - bilo bi zalosno!:

Laku noc...

lepe snove..
ps.ja sam citirao Nenad Lj. Stefanović,a onu spobodu ne bih ni u snu citirao kao nesto iole bitno

Био тероризам или "само" криминал, вест је страшна.

Јуче је био блокиран Бранков мост, због дојаве о постављеној експлозивној направи, претходне ноћи је бачен молотовљев коктел на Грчку амбасаду, данас ово. Шта је следеће?!
Da roknu onog zutog izdajnika.

Back