Ko treba da strepi od zatvaranja Olimpiade?

Celicni mis

Primećen član
Banovan
Poruka
517
Kada se Olimpijski plamen ugasi, sportisti srecni sa okacenim medaljama i uspomenama odu kuci, otpuruju gosti i strani novinari, kada paznja sveta bude uperena negde prema Gruziji i prema Iranu, ostace konacno sami i u cetiri oka bez svedoka Kinezi i Tibetanski separatisti...

Iskreno, ne bih im tada voleo biti u kozi.

Ja znam da ce kineskih muslimana ostati koliko i pandi :P malo u ZOO i po koji u sumi kao statisticka greska i to je od prilike to :P

Ja ipak mislim da ce pandi ostati vise od tibetanskih separatista (nisu oni muslimani, oni su budisti koji NISTA pod milim Bogom ne rade, sve ih narod hrani, a oni samo meditiraju i stavljaju na noge zvoncice da ne gaze marave kad hodaju!)

Nije ni Consiglieri pogrešio kad je spomenuo muslimane. Juče su u oblasti koju naseljavaju muslimani ubijena 4 oficira bezbednosti. Napadnuti su na ulici i na smrt izbodeni noževima.

Sve mi se čini da će posle Olimpijade biti poduži red onih koji kleče svezanih ruku na leđima, i čekaju metak u potiljak, kako se u Kini izvršava smrtna kazna.

Овде је очигледно обичај да лежиш са везаним рукама на леђима или пак да клечиш, али то ако си довољно издржљив, па можеш издржати пар удараца полицијском чизмом по грудима и стомаку.
Што се Кине тиче, мислим да ће се они лако обрачунати са својим екстремистима, с обзиром да баш и не зарезују много шта им говори неко са стране.

Back