Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.191
Pa mislim,snaci ce se ona sama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidim ja da ti i tad,pre 60 godina kad si bio mlad,si bio previše čangrizav da živiš i uživaš i sad ti je krivo kako to drugi mogu,ju sram ih bilo u tvoje vreme je bilo drugačije xDOpet brkas pojmove i zivis u vremenu sexualne revolucije, pa se osecas moderan samo sto je to bilo pre 60 godina i sad stiglo u tvoje selo....
Virtualni ebaci i njihov mozak...zapanjujuce....
Niste dobro proučili temu Ko treba da ima kondom?
Posrećio vam se seks. Nije bilo zaštite. Telo o telo.
Normalno, strefilo vas nespremne.
Trudnoća.
Nema šansi da zadržite dete.
Morate hitno rešiti problem.
Ona ili on.
Ko treba da plati abortus?
Loki osim gluposti koje prosipas ima li jos nesto u tvojoj glavi?vidim ja da ti i tad,pre 60 godina kad si bio mlad,si bio previše čangrizav da živiš i uživaš i sad ti je krivo kako to drugi mogu,ju sram ih bilo u tvoje vreme je bilo drugačije xD
Ako već ne zna kad da izvadi njega, onda nek zna kad da izvadi pare.Ako već musko ne zna kad treba da ga izvadi, onda je red i da plati...
državaKo treba da plati abortus?
Pa i nisi tolika cicijaJbt, koji spam...
Jel odgovorio neko na pitanje ko treba da plati abortus?
Evo ja cu...
Ako već musko ne zna kad treba da ga izvadi, onda je red i da plati...
Onaj koji je inicirao hahaNiste dobro proučili temu Ko treba da ima kondom?
Posrećio vam se seks. Nije bilo zaštite. Telo o telo.
Normalno, strefilo vas nespremne.
Trudnoća.
Nema šansi da zadržite dete.
Morate hitno rešiti problem.
Ona ili on.
Ko treba da plati abortus?
Ако цура то уради код државних, велике су шансе да никад више не затрудни. То су касапини бахати.U našoj zemlji se abortus ne plaća
Ako imaš knjižicu
Ili su se stvari promenile?
Skoro sam imala kiretažu, doduše medicinsku, ali ništa nisam platila.
Nemam takvo iskustvo.Ако цура то уради код државних, велике су шансе да никад више не затрудни. То су касапини бахати.
Запитај се што и за најобичније захввате типа вађење крви или неку случну глупост људи трче код приватних. Ко има пара сигурно се неће вуцарати код државних у вези било чега.Nemam takvo iskustvo.
Doduše, uvek sam radila u Frontu, koja je naša najbolja bolnica.
Najbolji lekari još uvek rade u državnim klinikama, iako rade i privatno. Ali ja kod njih uvek izaberem u državnoj. Zašto bi davala pare kad se isto može uraditi bez plaćanja? Samo se treba raspitati koji lekar je ok. Moj ginekolog koji radi privatno radi i u frontu. Oba puta mi radio carski i sve druge intervencije kad je tamo. Snađu se ljudi.Запитај се што и за најобичније захввате типа вађење крви или неку случну глупост људи трче код приватних. Ко има пара сигурно се неће вуцарати код државних у вези било чега.
Далеко од тога да су у државним све дилетанти. Али је и чињеница да је већина њих отворила своје клинике и прешло приватно да ради, једноставно су веће паре ту.Najbolji lekari još uvek rade u državnim klinikama, iako rade i privatno. Ali ja kod njih uvek izaberem u državnoj. Zašto bi davala pare kad se isto može uraditi bez plaćanja? Samo se treba raspitati koji lekar je ok. Moj ginekolog koji radi privatno radi i u frontu. Oba puta mi radio carski i sve druge intervencije kad je tamo. Snađu se ljudi.
Drže oni mesto u prestižnim državnim klinikama. Svi rade i u kliničkom centru ili frontu. Tu je ipak centar zbivanja, a i povezani su sa Medicinskim faksom.Далеко од тога да су у државним све дилетанти. Али је и чињеница да је већина њих отворила своје клинике и прешло приватно да ради, једноставно су веће паре ту.