Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Lik is Sons of anarchy...meni se nista ne svidja............Na novim slikama izgleda debelo,ovo su stare,valjda ce ga dovesti u red za film...nista posebno nema,kao svaki drugi decko na ulici...
Lik is Sons of anarchy...meni se nista ne svidja............Na novim slikama izgleda debelo,ovo su stare,valjda ce ga dovesti u red za film...nista posebno nema,kao svaki drugi decko na ulici...
Pročitala sam par poglavlja, i bilo je debilnije od Tvajlajta - mada sam živela u ubeđenju da ne postoji netalentovanije napisana "knjiga" od Tvajlajta. Ali, čovek se uči dok je živ.
Hunnam ce da bude odlican kao Grey. Lik je sladak, sexy i ima odlicno telo. Ne glumi lose, ok nije Oscar material ali nije kao da ce bilo ko gledati film zbog glume. Ili price. I gledala sam ga u Sons of Anarchy zna lik da glumi ljubavne scene tako da to ne deluje ljigavo.
Pokrenuli su cak i peticiju protiv njega. Boze gluposti.
Da sam "fan" knjige vise bi brinula zbog rezije i screenplay-a, jer im izbor za to katastrofa. Bitnije je ko pise i rezira nego kasting kad se radi o filmu kao 50 Shades.
Cisto sumnjam da ce iko da bude zadovoljan filmom, gledajuci da bi ga trebali snimiti tako da bude NC-17 rated, sto je nemoguce - jer je neisplativo. Dobicete PG 13 - 50 Shades of Grey, i nikoga ne zanima PG 13 deo te knjige. Citala sam... ok nisam mogla celu knjigu da procitam jer je pocela da smara nakon 200 str ali razumem zasto je popularna.