Ko treba da glumi Christian Grey-a?

:eek: :eek: Lik is Sons of anarchy...meni se nista ne svidja............Na novim slikama izgleda debelo,ovo su stare,valjda ce ga dovesti u red za film...nista posebno nema,kao svaki drugi decko na ulici...

charlie-hunnam-slice1-e1378139426916-480x350.jpg
charlie_hunnam.jpg

Poslednja izmena:
Hunnam ce da bude odlican kao Grey. Lik je sladak, sexy i ima odlicno telo. Ne glumi lose, ok nije Oscar material ali nije kao da ce bilo ko gledati film zbog glume. Ili price. I gledala sam ga u Sons of Anarchy zna lik da glumi ljubavne scene tako da to ne deluje ljigavo.
Pokrenuli su cak i peticiju protiv njega. Boze gluposti.

http://uk.eonline.com/news/454795/50-reasons-charlie-hunnam-is-perfect-for-50-shades-of-grey-so-stop-petitioning-for-a-new-cast

;)

Da sam "fan" knjige vise bi brinula zbog rezije i screenplay-a, jer im izbor za to katastrofa. Bitnije je ko pise i rezira nego kasting kad se radi o filmu kao 50 Shades.

Cisto sumnjam da ce iko da bude zadovoljan filmom, gledajuci da bi ga trebali snimiti tako da bude NC-17 rated, sto je nemoguce - jer je neisplativo. Dobicete PG 13 - 50 Shades of Grey, i nikoga ne zanima PG 13 deo te knjige. Citala sam... ok nisam mogla celu knjigu da procitam jer je pocela da smara nakon 200 str ali razumem zasto je popularna. ;)

Poslednja izmena:

Back