Ко то нас Србе учи памети ? ЕУГЕНИКА

LokiBale

Primećen član
Poruka
895
Еугенички покрет вуче порекло из раног 19. века, и у великој мери се развијао под утицајем Френсиса Галтона (1822-1911) у Великој Британији и Чарлса Девенпорта (1866-1944) у САД. Ова два научника су охрабривала узгајање „пожељних“ и репродуктивну контролу „непожељних“ људи. Ова идеологија је у САД довела до појаве законски регулисане еугеничке стерилизације и праве маније за стварањем генетички напредније породице, а самим тим и друштва. Ситуација је у Европи била много страшнија. Хитлер је просто преузео ове идеје и сурово их применио у пракси путем масовне еутаназије „мање вредних“, стерилизације и гасних комора.

До краја 1930. године, већина америчких држава је имала законску регулативу о стерилизацији. Само 1935. учињено је око 22.000 стерилизација, са или без пристанка стерилисаних особа. Познат је случај Кери Бак, младе ментално ретердиране девојке, којој је суд одредио да буде или подвргнута стерилизацији или да буде враћена у институцију за ментално оболеле. Пошто су и њена бака и мајка биле донекле слабоумне, судија Оливер Вендал Холмс је рекао следеће: „Три генерације имбелица су довољне“, након чега је наредио стерилизацију.

14. јула 1933. године Хитлерова Немачка је увела Закон о спречавању рађања потомства код људи са наследним болестима, што је довело до тога да између 320.000 и 350.000 људи буде подвргнуто стерилизацији.

ovo ti je vise za istoriju,ali se u Nemackoj kasnije krenulo na ubijanje

Ма неправда је брате да нас убице уче ненасиљу,
и то само да би нас поценили,
а не зато што они то више нису !!

Па нас као уче Људским правима,
а највеће је изражено кроз Параду педера !

Није то политика, већ неправда !

...
До краја 1930. године, већина америчких држава је имала законску регулативу о стерилизацији. Само 1935. учињено је око 22.000 стерилизација, са или без пристанка стерилисаних особа. Познат је случај Кери Бак, младе ментално ретердиране девојке, којој је суд одредио да буде или подвргнута стерилизацији или да буде враћена у институцију за ментално оболеле. Пошто су и њена бака и мајка биле донекле слабоумне, судија Оливер Вендал Холмс је рекао следеће: „Три генерације имбелица су довољне“, након чега је наредио стерилизацију.

...

Ma nije mi Nemacka interesantna
o njihovoj humanosti sve znamo !

Amerika me iznenadila !
Ajde Indijance i crnce sam im oprostio, reko, to je bilo davno ..
Kad oni u 20. veku zakonski kastrirali ljude !
Pa dakle, grrrrrr !

Poslednja izmena:
Eureka, shvatio sam !
Sve što je u korist depopulacije se stimuliše, pa tako i pederastija ..

Eugenika nije nestala !
:sad2:

Naravno,samo je presla u "prihvatljive" okvire.
Inace,tada se u Nemackoj cesto govorilo o "humanizaciji" ubijanja.
Sada se govori o tome da je bolje da se deca ni ne radjaju u ovakvom svetu a takav svet upravo kreiraju oni koji podmecu tu pricu. Teorija o "zlatnoj milijardi" se vec odavno sprovodi u delu a njen dalji razvoj bi trebao da nas duboko zamisli.

Back