kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 59.020
autorska tema
Znamo da psoeldnjih devet mjeseci studenti igradjani nikada nisu nosili pakice, motke, pirotehniku...
Znamo da su prvi veliki protest u novom sadu pokusali da ocrne ubaceni elementi u protest koj isu pokusali da predvode brkovic mila pajic pogacar baculov i da se pred gradskom kucom pojavila grupa od 50 ak batinasa sa palicama i naravno kapuljacama , koji su lomili stakla na prozorima gradske kuce...
znam oda ej to pokusano potom i 28.06na Vidovdan da bi se ocrnuli protesti
ko to veceras lupa stakla u prostorijama sns ?
ko pali tye prostorije ?
to niakda nije bila odlika studenata i gradjana!
opet maskirani tipusi sa palicama ? toboz lome prostorije sns pa kao i kamere da ih ne bi snimile jel a sve to pomno snima telefonom neko iz sluzbe ?
ovo je po meni providno
usporedite one jucerasnje majmune batinase koji su ubaceni u strazilovsku ulicu u novom sadu kao pristalice sns , imali su svi palice... sa kapuljacama kacketima...
veceras takvi lome prostorije sns ali sada toboz pristalica sns snima
niej li vam cudan ovaj snimak ?
dobro pogledajte ove olose , sa kacektima kapulajacama i majicama preko glave sa palicom u ruci?
to su batinasi gospodo dabi ocrnuli blokadere i narod koji pdorzava studente
ovi niakda nisu bili medju blokaderima
Znamo da psoeldnjih devet mjeseci studenti igradjani nikada nisu nosili pakice, motke, pirotehniku...
Znamo da su prvi veliki protest u novom sadu pokusali da ocrne ubaceni elementi u protest koj isu pokusali da predvode brkovic mila pajic pogacar baculov i da se pred gradskom kucom pojavila grupa od 50 ak batinasa sa palicama i naravno kapuljacama , koji su lomili stakla na prozorima gradske kuce...
znam oda ej to pokusano potom i 28.06na Vidovdan da bi se ocrnuli protesti
ko to veceras lupa stakla u prostorijama sns ?
ko pali tye prostorije ?
to niakda nije bila odlika studenata i gradjana!
opet maskirani tipusi sa palicama ? toboz lome prostorije sns pa kao i kamere da ih ne bi snimile jel a sve to pomno snima telefonom neko iz sluzbe ?
ovo je po meni providno
usporedite one jucerasnje majmune batinase koji su ubaceni u strazilovsku ulicu u novom sadu kao pristalice sns , imali su svi palice... sa kapuljacama kacketima...
veceras takvi lome prostorije sns ali sada toboz pristalica sns snima
niej li vam cudan ovaj snimak ?
dobro pogledajte ove olose , sa kacektima kapulajacama i majicama preko glave sa palicom u ruci?
to su batinasi gospodo dabi ocrnuli blokadere i narod koji pdorzava studente
ovi niakda nisu bili medju blokaderima