Ko ti brani? Ko te prisiljava?

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni da treba vaša pažnja, ja bih okačio sliku i uživao u komplimentima. A upravo pažnju meni lično si posvetila ti, ovim postom i pokušajem pametovanja... No, izjalovilo ti se.[/QUOTE]

:lol: tema je preglupa, mnogo bi bolje izgledalo da si prezentovao svoj licni problem umesto sto pljujes po zenama.
Nisu one krive sto ocigledno zivis u nekoj sredini prepunoj polusveta i primitivaca.
Ko jos bode toliko svoj ocigledno besposleni nos da se bavi tudjim imaginarnim svadbama i jos ti savetuje u 21 veku da zenis bilo sta i jos da pravis decu? :dash:

Sto se ne diskutuje o karijeri, poslu, nauci, sportu nego ovo?
Ako vec ne mozes da ih kontrolises i da ogradis svoju privatnost bezi odatle sto pre moguce.
Sredina ne da ti je mediokritetska vec je skroz zaostala, mediokriteti za njih su Nikole Tesle.

Bog te mazo... sta ti decko radis?! ko je mediokritet ? ko nece da radja? ... vidi , ja razumem da je tebe neka ozbiljno naljutila i onda si pomislio da je ispravno da istreses svu ljutnju i bes po nama ovde zenicama nejakim koje i ne razumeju sta su jbn. mediokriteti ./// jbg, lazem , imam ja dovoljno godina i znanja da znam sta je mediokritet ... cek da proverim jesam li pravilno napisala tu rec.... jesam. Daklem, staje poenta ovog izdrkavanja i pljuvanja ?

- - - - - - - - - -

:heart:

Je l' ovo standard u Srbiji? Mislim na ovo da šta god kažeš to si rekao zato što te neko za*ebao? Ne možeš da primetiš nešto dok te neko ne za*ebe? Da niste možda konji kojima su stavili ono na oči da idu samo napred i ne vide sa strane?

To što ste vi ovo shvatile kao istresanje besa na neke nejake ženice, to je drugi problem, to je valjda neki sistem odbrane, koji se bespotrebno aktivirao, ali više vi treba da se zapitate zašto se osećate napadnuto kada neko pita jednostavna pitanja.

- - - - - - - - - -

Meni da treba vaša pažnja, ja bih okačio sliku i uživao u komplimentima. A upravo pažnju meni lično si posvetila ti, ovim postom i pokušajem pametovanja... No, izjalovilo ti se.

:lol: tema je preglupa, mnogo bi bolje izgledalo da si prezentovao svoj licni problem umesto sto pljujes po zenama.
Nisu one krive sto ocigledno zivis u nekoj sredini prepunoj polusveta i primitivaca.
Ko jos bode toliko svoj ocigledno besposleni nos da se bavi tudjim imaginarnim svadbama i jos ti savetuje u 21 veku da zenis bilo sta i jos da pravis decu? :dash:

Sto se ne diskutuje o karijeri, poslu, nauci, sportu nego ovo?
Ako vec ne mozes da ih kontrolises i da ogradis svoju privatnost bezi odatle sto pre moguce.
Sredina ne da ti je mediokritetska vec je skroz zaostala, mediokriteti za njih su Nikole Tesle.[/QUOTE]

Odgovorio sam već u ovom postu, samo malo iznad za te lične probleme i probleme tog tipa, jer ja zaista ne mogu imati problem rađanja deteta, udaje pogotovo... Pa ako bar malo upališ mozak shvatićeš i temu.

u tvojim postovima osecam ogromnu kolicinu besa i ljutnje i otud moje pitanje , ko te naljutio? i ne razumem svrhu ovog trtljanja , sta , jel zelis da nam ukazes na nesto? otvoris oci? iskritikujes? da nam pomognes ? i dalje ne vidim poentu ... mislim mozda i ima poente , ali si je potpuno zatrpao proseravanjem i pokusajima da nekoga ispljujes ... pa je ja ne nalazim

I vidi, dodjes na pdf zene i ispricas nam kako ne umemo da upalimo mozak, pitas nas da nismo mozda konji kojima su stavili ono na oci (am se to zove , ako se ne varam) ... i pazi, to sam samo izvukla samo iz poslednje poruke . Ako to nema ton napada, vredjanja, i istresanje besa onda ne znam sta ima...
Sve mi ovo jeste simpaticno i zabavlja me i ako bi uspeo da postavis temu i pitanje bez i jedne pljuvacine po zenskom rodu zadobio bi moje simpatije

Žene stalno kukaju, ne sve, ali dobar deo žena, i to nije ništa novo... Ono što mene čudi je da im niko ne postavi vrlo jednostavno pitanje, a ono glasi: "Ko vas prisiljava na bilo šta?".

Kada pomenem to, mislim na rađanje dece, karijeru, mislim na frizuru, oblik tela, boju kose, stvari koje će nositi...

Stalno se nešto žale, stalno im je neko drugi kriv, stalno bi ispravljale krive Drine, a cela istina je da su zapravo mediokriteti, da nemaju hrabrosti da žive svoj život kako žele, da padaju na primitivne priče "šta će ko reći"...

Niko te ne može naterati na dijetu, niko te ne može naterati da rađaš, niko te ne može naterati da pripadaš bilo kojoj ideologiji, ideš bilo gde ili radiš nešto što ti se ne dopada... Jedino što vas tera na tako nešto je nečije mišljenje, situacija da će vam se izbor momaka suziti, da ćete privući ljude koji i misle kao vi, i da imate mogućnost da budete srećni.

Kada se ovako postave stvari, vidi se da zapravo niko drugi osim vas i nije kriv...

Pa me baš interesuje zašto svesno postajete mediokriteti, zašto svesno upadate u šablon ili radite stvari da bi vas neko prihvatio, a onda kukumavčite na sav glas i tražite krivce u ljudima koji će to možda prokomentarisati na ovaj ili onaj način?

Da, neko će reći "ona neće da rađa, beži od nje" i otići će svesno od vas... Ali isto tako možda nekome nećete biti interesantni zato što ste plavuša, zato što ste visoke, niske, debele ili premršave... Ali vam je to ok, a kada se pomene rađanje tu se oči vade, a istina je da većina i rađa zato što želi, deo rađa da zadrži partnera, a deo rađa jer im se omaklo. Pa me zanima otkud toliko vađenje očiju na tu temu?

tvoje teme mi se obično dopadnu, misim jesu malo ženomrzačke al nema veze (ionako vas je baš puno ovde), pametan si ti lik pa mi zanimljivo da te čitam...al misim što je mnogo mnogo je...aj sublimiraj ako oćeš da ti odgovorim, ako ne onda ništa

u tvojim postovima osecam ogromnu kolicinu besa i ljutnje i otud moje pitanje , ko te naljutio? i ne razumem svrhu ovog trtljanja , sta , jel zelis da nam ukazes na nesto? otvoris oci? iskritikujes? da nam pomognes ? i dalje ne vidim poentu ... mislim mozda i ima poente , ali si je potpuno zatrpao proseravanjem i pokusajima da nekoga ispljujes ... pa je ja ne nalazim

I vidi, dodjes na pdf zene i ispricas nam kako ne umemo da upalimo mozak, pitas nas da nismo mozda konji kojima su stavili ono na oci (am se to zove , ako se ne varam) ... i pazi, to sam samo izvukla samo iz poslednje poruke . Ako to nema ton napada, vredjanja, i istresanje besa onda ne znam sta ima...
Sve mi ovo jeste simpaticno i zabavlja me i ako bi uspeo da postavis temu i pitanje bez i jedne pljuvacine po zenskom rodu zadobio bi moje simpatije

Virtuelni osećaj je jako varljiva stvar... Jer ne vidiš ni na koji način bi neko nešto rekao, ni kojim tonom, ni bilo šta, tako da je to samo projekcija. Nema ljutnje, nema besa, no ja još nisam video da je ovde neko rekao "ok, pogrešio/la sam, dešava se". :)

Nema ton napadanja, to što se neko oseti napadnuto, to je druga stvar. Kada neko kuka, diže neke pokušaje revolucija, radi ovo ili ono, onda je normalno da neko pita tu osobu "a da počnete malo od sebe?", jer ne možeš pričati kako je grad prljav, a tvoje dvorište najprljavije u gradu. I da, pre nego što napišeš "pa i ti bi mogao počistiti svoje", samo bih objasnio da se ja i ne žalim... Meni ni ovo ne smeta, samo navodim kontradiktornosti koje slušam i ukazujem na to da ste sebi najveći neprijatelji, a sa druge strane pošto ne smete ratovati sa sobom, onda se okrećete i ratujete sa celim svetom, čak i sa nekim imaginarnim ljudima.

I nije pljuvačina ako navedeš nešto što je podložno kritici. Kao što ukažem i narkomanima koji sede po kraju po ceo dan da su sebi najveći neprijatelji, a pošto retko ko od njih to sebi sme reći, onda su krivi svi ostali.

I još nešto, ja nisam došao ovde da kupim simpatije, već da diskutujem na teme o kojima se retko priča.

Žene stalno kukaju, ne sve, ali dobar deo žena, i to nije ništa novo... Ono što mene čudi je da im niko ne postavi vrlo jednostavno pitanje, a ono glasi: "Ko vas prisiljava na bilo šta?".

Kada pomenem to, mislim na rađanje dece, karijeru, mislim na frizuru, oblik tela, boju kose, stvari koje će nositi...

Stalno se nešto žale, stalno im je neko drugi kriv, stalno bi ispravljale krive Drine, a cela istina je da su zapravo mediokriteti, da nemaju hrabrosti da žive svoj život kako žele, da padaju na primitivne priče "šta će ko reći"...

Niko te ne može naterati na dijetu, niko te ne može naterati da rađaš, niko te ne može naterati da pripadaš bilo kojoj ideologiji, ideš bilo gde ili radiš nešto što ti se ne dopada... Jedino što vas tera na tako nešto je nečije mišljenje, situacija da će vam se izbor momaka suziti, da ćete privući ljude koji i misle kao vi, i da imate mogućnost da budete srećni.

Kada se ovako postave stvari, vidi se da zapravo niko drugi osim vas i nije kriv...

Pa me baš interesuje zašto svesno postajete mediokriteti, zašto svesno upadate u šablon ili radite stvari da bi vas neko prihvatio, a onda kukumavčite na sav glas i tražite krivce u ljudima koji će to možda prokomentarisati na ovaj ili onaj način?

Da, neko će reći "ona neće da rađa, beži od nje" i otići će svesno od vas... Ali isto tako možda nekome nećete biti interesantni zato što ste plavuša, zato što ste visoke, niske, debele ili premršave... Ali vam je to ok, a kada se pomene rađanje tu se oči vade, a istina je da većina i rađa zato što želi, deo rađa da zadrži partnera, a deo rađa jer im se omaklo. Pa me zanima otkud toliko vađenje očiju na tu temu?

ne znam sta bih pametno rekla, sem da "meka" prisila, visegodisnji, sablonski, uticaj i vaspitanje utice da zene (a bogami i muskarci) rade mnoge stvari koej inace ne bi
kad bi mi svi mogli da zivimo van sveta i sablona, nezavisno jedni od rugih i svojih fizioloskih i socijalnih potreba, onda bi verovatno svi ziveli drugacije od onoga kako zivimo trenutno
no, kako je to uglavnom nemoguce, eto nama savremenog drustva ovakvog kakvo je

Back