zavodljiva1976
Domaćin
- Poruka
- 3.038
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lady me:Ugadnubaburastem! Nijedan njen post nije bio suvisan i bas sam volela da je citam ... Steta sto vise ne dolazi.
A i ovo "dete" sto uredjuje forum igre mi deluje kao mala mudrica, Dabaman...
Zatim... svi ovi sto postuju na podforumima vezanim za racunare... od njih i jedine vajde od celog ovog foruma...![]()
Hmmm ... Gazdarica mi deluje kao vrlo razumna i mudra osoba.
...
jagodica:za clicka: "the problem with being god is you have none to pray to" ili tako neshto iskopirala sam ovo.od anakin..iz nekog filma valjda
cLick - OR - Die:jagodica:za clicka: "the problem with being god is you have none to pray to" ili tako neshto iskopirala sam ovo.od anakin..iz nekog filma valjda
oh.. hvala $to misli$ na "nebesa", ali ja sam samo music_g0d.. mladji referent pripravnik $to bi se reklo ovde na zemlji, medju jagodama..![]()
SadPaNikadVise:Jedna je Apotekarka... tek cemo zazaliti za njom...
Jesam opet nesto zabrljoĐenka:Kuliraža je savestan moderator (bio jedno vreme).
jagodica:cLick - OR - Die:jagodica:za clicka: "the problem with being god is you have none to pray to" ili tako neshto iskopirala sam ovo.od anakin..iz nekog filma valjda
oh.. hvala $to misli$ na "nebesa", ali ja sam samo music_g0d.. mladji referent pripravnik $to bi se reklo ovde na zemlji, medju jagodama..![]()
ti si bre menadzer
cLick - OR - Die:nisam vam rekao da hip-hop SUX (98%), mada ste i sami to zakljuchili slu$ajuci istu dosadnu mjuzu, gledajuci zhuto oko vrata, guzate crnkinje koje nabijaju doope u kameru, besna kola, i $toljpije...
majke mi.. pa ovi na$i X dizela$i su za njih zlato bili.. xexe
jagodica:cLick - OR - Die:nisam vam rekao da hip-hop SUX (98%), mada ste i sami to zakljuchili slu$ajuci istu dosadnu mjuzu, gledajuci zhuto oko vrata, guzate crnkinje koje nabijaju doope u kameru, besna kola, i $toljpije...
majke mi.. pa ovi na$i X dizela$i su za njih zlato bili.. xexe
ma ok je..
Кулиража:Jesam opet nesto zabrljoĐenka:Kuliraža je savestan moderator (bio jedno vreme).![]()
evo recicu ti kako kul "radi":Đenka:Кулиража:Jesam opet nesto zabrljoĐenka:Kuliraža je savestan moderator (bio jedno vreme).![]()
Ma ne. Ovo se odnosilo na podforum Naučna fantastika koji više gotovo i ne posećujem, pa ne znam kako ga sad moderišeš. U ono vreme dok sam odlazio tamo radio si dobro, sad ne znam kako je tamo.