Ko su za vas najpametniji,najmudriji,najsvesniji...

Ugadnubaburastem! Nijedan njen post nije bio suvisan i bas sam volela da je citam ... Steta sto vise ne dolazi.
A i ovo "dete" sto uredjuje forum igre mi deluje kao mala mudrica, Dabaman...
Zatim... svi ovi sto postuju na podforumima vezanim za racunare... od njih i jedine vajde od celog ovog foruma... :lol:
Hmmm ... Gazdarica mi deluje kao vrlo razumna i mudra osoba.
...

lady me:
Ugadnubaburastem! Nijedan njen post nije bio suvisan i bas sam volela da je citam ... Steta sto vise ne dolazi.
A i ovo "dete" sto uredjuje forum igre mi deluje kao mala mudrica, Dabaman...
Zatim... svi ovi sto postuju na podforumima vezanim za racunare... od njih i jedine vajde od celog ovog foruma... :lol:
Hmmm ... Gazdarica mi deluje kao vrlo razumna i mudra osoba.
...

ma ima ovde kvaliteta, samo $to ljudi slabo posecuju struchne forume vec se "druze" na "sva$tari" i drugim socijalama tipa "ubav i segz" i "ona trza njega"... podsetih sebe skoknem na ostale podforume.. verovatno ima zanimljivih tema..

cLick - OR - Die:
jagodica:
za clicka: "the problem with being god is you have none to pray to" ili tako neshto iskopirala sam ovo.od anakin..iz nekog filma valjda

oh.. hvala $to misli$ na "nebesa", ali ja sam samo music_g0d.. mladji referent pripravnik $to bi se reklo ovde na zemlji, medju jagodama.. :)

ti si bre menadzer

jagodica:
cLick - OR - Die:
jagodica:
za clicka: "the problem with being god is you have none to pray to" ili tako neshto iskopirala sam ovo.od anakin..iz nekog filma valjda

oh.. hvala $to misli$ na "nebesa", ali ja sam samo music_g0d.. mladji referent pripravnik $to bi se reklo ovde na zemlji, medju jagodama.. :)

ti si bre menadzer

ja sam mladi bi-zni-smen 8)

nisam vam rekao da hip-hop SUX (98%), mada ste i sami to zakljuchili slu$ajuci istu dosadnu mjuzu, gledajuci zhuto oko vrata, guzate crnkinje koje nabijaju doope u kameru, besna kola, i $toljpije...
majke mi.. pa ovi na$i X dizela$i su za njih zlato bili.. xexe

jagodica:
cLick - OR - Die:
nisam vam rekao da hip-hop SUX (98%), mada ste i sami to zakljuchili slu$ajuci istu dosadnu mjuzu, gledajuci zhuto oko vrata, guzate crnkinje koje nabijaju doope u kameru, besna kola, i $toljpije...
majke mi.. pa ovi na$i X dizela$i su za njih zlato bili.. xexe

ma ok je..

oh.. hvala $to misli$ na "nebesa".. sada znam da je samnom sve u redu :wink:

Đenka:
Кулиража:
Đenka:
Kuliraža je savestan moderator (bio jedno vreme).
Jesam opet nesto zabrljo :evil:

Ma ne. Ovo se odnosilo na podforum Naučna fantastika koji više gotovo i ne posećujem, pa ne znam kako ga sad moderišeš. U ono vreme dok sam odlazio tamo radio si dobro, sad ne znam kako je tamo.
evo recicu ti kako kul "radi":
samo sedi i ceka da ga neko pozove na mobilni :lol:

sala

Back