KO SU VAGE ?

...pozdrav vagicama i od Lav-Vage! ;)

Vaga je znak koji se zanima za stil i sklad, sto ne mora redovno da znaci da ga poseduje. Moze da se desi upravo suprotno - druga krajnost - osoba IZRAZITO loseg stila; ili u nekom mentalnom smislu, totalno neuravnotezena osoba, cak potuno odsecena od realnosti.
Znam primer i vrlo agresivne Vage, uvek spremne na svadju(ne mislim na rasprave, koje su vagama tako omiljene), koja ne bira reci, i spremna je da laze i da se pretvara, samo da uvredi!!!
Uostalom, ta prica o suprotnostima se tice celog zodijaka. (mislim da je M.Dupor o tome pisao?)

aca210879:
ja bas imam razocaravajuca iskustva sa vagama,zenskim,jesu fine,sarmantne ali znaju da ti okrenu ledja iz prostog mira.ja sam lav a u podznaku bik.
poz...........
Vage okrecu ledja samo onda kada im postane dosadno tj.kada im partner postane dosadan ili kada osete da im se emocije ne vracaju istom merom.Nikad odlazak od nekog nije bez razloga.Moras pogledati malo dublje sta je u pitanju.Ja sam vaga-rak i moje najbolje veze su bile sa vagama.Ne volim da odlazim ali ne zelim ni da trpim nesto sto mi ne odgovara!Mislim da samo treba znati sa nama!!!

Bojan25:
ako jedna vaga u vezi, posle nekih par meseci izvaze sve sto misli da treba vagati, tada se ona potpuno odlucuje sta zeli, i za nju postoje samo jedna opcija, ili da prekine tu vezu ili da vecnost provede sa partnerom u pravoj ljubavi, sreci, radosti... ;)
od srca, jedna vaga
Uglavnom se retko kad izvaga a mozda ni tad.Bas ih zalim.

Sellena:
Vaga podznak Scorpion:)
Ti?

pa vaga ybt :D podznak strelac...
pa znaooooooo sam :lol:
od tada sam poceo da verujem u to... ;) kad sam upoznao prvu skorpiju..
.i sasvim slucajno upoznao drugu skorpiju...
i konacno... kad sam zaposljavao osoblje za butik....od 100 riba koje su dosle,ja sam odabrao 3.. 8)
i posle kad smo se blize upoznali....pa ?

......................sve 3 su bile skorpije ...
WTF :lol: :lol: :lol:

...pa ne veruj u energiju privlacnosti :roll:

ps. ...ali njih stvarno zapamtim ;)

Caos svima!
Ja vaga-blizanac, mesec u vodoliji, i sve ostale planete su mi u skorpiji (vecina) i u vodoliji. A rodjena sam 21.10.1985.
Ne znam zasto, ali ja se bas ne pronalazim u mnogim opisima vage, osim to da smo lepi :p Ne mogu da generalizujem, to najvise mrzim, ali ja sam recimo kada mi nije do nekoga stalo mnogo takticnija, ustvari zabole me.. piiiip, na jedno udje na drugo izadje, u trenucima se kao ukljucim u pricu,e, a kada mi je do nekoga zaista stalo, ja to gledam ovako: jesam diplomata dok te vestine ipak ne izvuku da bude kako ja hocu, a da to ne bude toliko ocigledno, a ponekada i taj diplomata ode na duzi odmor, ali ako je moguce jesam za kompromis. Volim da pricam, ali ne podnosim neke uobicajene teme, tipa Jaooo, sto je lepo vreme danas, ili Svi su politicari isti, jer su to davno ispricane price koje svi znaju, i meni je malo muka od toga. I ko kaze da vage nisu strastvene?!!! I ne mislim samo na sex. Pa ja bez strasti ne mogu ni da ucim :) Ustvari vagino izdanje spoljasnje, t.j. za ostali svet moglo bi da se uklopi u sve sto je prethodno napisano u vasim postovima, ali unutar vage ima bas svega i svacega. Karakteristika povrsnosti koja im se opisuje, bar u mom slucaju je cista nezainteresovanost za neke trivijalne stvari. I jos nesto. Ono nase da ne kazem "vaginsko" :) mirenje sa sudbinom. Desi se nesto lose i mi, t.j. ja sam (bila) u fazonu ok, zasto da se nerviram to je tako i meni je supeeer, jer sam to prihvatila i ne razbijam glavu, idemo dalje. To je savrseno opravdanje i tesenje za ne rad na sebi u bilo kom smislu. I dobro mi je. A zasto da mi ne bude bolje? Ne po svaku cenu naravno, ali takva distanciranost sve vise udaljava nase lenje i guz...piip i umove.
A ovnovi..zenski su mi super prijatelji mnogooo ih cenim iako se ne slazem cesto sa njihovim nacinom razmisljanja. A muski..SAVRSENO!!! Ma sve sto treba I ta grubost i pogled i strast i osecaj i intelekt, ma sve! Kao i muski skorpioni. Ta dva znaka su moje slabe tacke. Rakovi muski fuj, patetika,patetika,bljak! Device muske-cinicne i zavidne. Lavovi-zanimljivi, ali na koliko...to bas zavisi, strelcevi-extra ortaci, al bas nesto ne mogu da zamislim sex sa njima, vodolije-super ali nedostaje tu " ono nesto". i to da smo neodlicni, ja odlicno znam sta hocu i sta zelim, ali kada treba to i uraditi, e to me je bas nerviralo i sad se promenilo. U pocetku je bas cudno, i kad tako resite par stvari, linija menjeg otpora se brise. U stvari ako toliko volimo harmoniju trebalo bi da se borimo za nju, a ne da lose stvari uklapamo u tu harmoniju kao da tu treba da budu. I zato smo stalno nezadovoljni. Eto...ja se malo raspisala..
Nego, moze pomoc? Kako idu:
on-ovan-skorpija ' 79
ja-vaga-blizanac ' 85 i Lilit mi je u skorpiji, ne znam za sta al valjda je bitno za nesto :)
Pozdrav svima!

south:
pa vaga ybt :D podznak strelac...
pa znaooooooo sam :lol:
od tada sam poceo da verujem u to... ;) kad sam upoznao prvu skorpiju..
.i sasvim slucajno upoznao drugu skorpiju...
i konacno... kad sam zaposljavao osoblje za butik....od 100 riba koje su dosle,ja sam odabrao 3.. 8)
i posle kad smo se blize upoznali....pa ?

......................sve 3 su bile skorpije ...
WTF :lol: :lol: :lol:

...pa ne veruj u energiju privlacnosti :roll:

ps. ...ali njih stvarno zapamtim ;)

Dobro, postoji odredjena zajednicka crta svih zenskih Skorpiona - strast! , mada, koliko nas poznajem postoje dvije vrste - one sto zatomljavaju svoju strast, i postaju isfrustrirane i asocijalne, i one druge sto su prihvatile strast kao dio sebe 8-)
Ja volim kombinaciju svog znaka i podznaka zato sto mi daje neverovatnu taktiku zavodjenja, i ako nekoga pozelim, nema sanse da mi izmakne :twisted:

Sellena:
Dobro, postoji odredjena zajednicka crta svih zenskih Skorpiona - strast! , mada, koliko nas poznajem postoje dvije vrste - one sto zatomljavaju svoju strast, i postaju isfrustrirane i asocijalne, i one druge sto su prihvatile strast kao dio sebe 8-)
Ja volim kombinaciju svog znaka i podznaka zato sto mi daje neverovatnu taktiku zavodjenja, i ako nekoga pozelim, nema sanse da mi izmakne :twisted:

ma ..siguran sam, da bi se mi slagali ;)
..da si malo blize :lol:

Sellena:
A koja je to tvoja dodirna tacka sa Skorpionkama :roll: ?
A blizina je ionako relativan pojam 8)

ima valjda neka tajna energija :roll: ..ne znam..pogled...osecaj..i to je to
dalje..uglavnom je strast..ili je nemir ;)
i najduze veze su mi bile sa skorpijama...da ne verujes :roll:
i nikad ne znam..ko je koga startovao..ja..ona..obostrano? :roll:
mislim ja...ali realno... 8)

south:
ima valjda neka tajna energija :roll: ..ne znam..pogled...osecaj..i to je to
dalje..uglavnom je strast..ili je nemir ;)
i najduze veze su mi bile sa skorpijama...da ne verujes :roll:
i nikad ne znam..ko je koga startovao..ja..ona..obostrano? :roll:
mislim ja...ali realno... 8)

...Ali realno... Skorpionka te startuje a da ni sam ne znas 8)
Kojeg datuma si ti rodjen?

Back