Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
02 07..bio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sanha:@Gloomichitza slazem se sa tobom,...visoka sam,a malo sam deblja,nisam preterano,ali mi ne prija,ocu da smrsham,al ne ide,mrzim kucne poslove,ali moram da zivim u chistom stanu(mada ponekad danima ne pipnem nishta pa se natalozi prasina,sudovi,patos ne sredjen,...to je kad zapadnem u neku apatiju ili depresiju na par dana,posle se trgnem i krecem da zivim)Decu volim,obozavam,ali brak me plasi,mislim da cu na kraju zavrsiti kao samohrana majka i tako mi je najbolje,...volim da spavam,chak i duze,ali je zdravije ustajati ranije,...to i praktikujem zadnjih meseci,...Strashno me nerviraju te nashe promene raspolozenja koja me je i danas uhvatila,...Ima mnogo josh da se pricha o rakovima,...nastavicemo![]()
e mi smo onda 'sa iste planete',sa malom razlikom,nisam imala nevidljivog prijatelja...........................newerna_beba:/me imala nevidljivog prijatelja... zato sto mi na ovom nasem groznom svijetu niko ne odgovara u potpunosti....
/me je bucaaa,ali ima 1.65...
i uopste ne dijete ne nteresuju,nikad ih nisam ni drzala......
dalje,volem decu..... obozavam....
u kjubavi dajem sveili nista....
mnooogo osjetljiva... prosjaka na ulici kad vidim suze mi krenu....
i tako...
E,pa baš zato što je ovakav svet,zato smo i imale ''nevidljivog'' prijatelja.... ;-) Eto,to je bilo kad smo bile deca,a kako smo bile pametne!newerna_beba:/me imala nevidljivog prijatelja... zato sto mi na ovom nasem groznom svijetu niko ne odgovara u potpunosti....
mnooogo osjetljiva... prosjaka na ulici kad vidim suze mi krenu....
ima,ima..................recimo,za vikendPOP Mare:Evo ja cestitam svim rakovima rodjendane, ima jos dana da se slavi![]()
milimail:SRECAN RODJENDAN, TANJASMESKO
i sve najlepse!