КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Srecan Rodjendan Newerna Bebo !!!
big-smiley.gif

Make all you wish come true !

Pročitala sam dosta stranica sa ove teme,pa bih da malo prokomentarišem,nadam se da se nećete naljutiti ako nešto ponovim,ipak,19 strana... :wink:
Ovako...Prva pojedinost koju sam uočila to je da je neko napisao(sorry,ne sećam se nicka :) ) da rakovi vole da spavaju,da leškare i tako to...Za mene to uopšte ne važi!Ustajem jaaako rano,i samo samo jednom spavala do 13h(a to je bilo kad sam legla u 6h :lol: ).Dalje...izgleda sam jedina ja ovde koja je buca :( Od 6. razreda pokušavam da smršam do željene težine i da održavam tu težinu,ali nema teorije...Eto,danas sam opet počela sa dijetom,i ko zna dokle ću stići.. :D Inače,moje drugarice i ja(koje smo u znaku raka) uopšte nismo niske...Ja sam npr. visoka 181cm... :roll: Samo još da imam manekensku građu,bio bi pun pogodak! :mrgreen: Hm..onda...slažem se da ženski rakovi nisu baš za ulogu domaćice.Ja mrzim da kuvam,perem,peglam i tako te stvari,i mislim da ću imati kućnu pomoćnicu kad porastem! :D Nisam porodični tip,mrzim brak i malu decu...užaaassss!!!Mislim,još je rano da govorim o tome,ipak imam samo 17 godina,ali dok su sve moje drugarice maštale o venčanju,venčanicama i co. ja sam sve to mrzela iz dna duše,tako da...sumnjam da će mi se mišljenje promeniti ;-) Rakovi su veoma,veoma emotivni,čak najemotivniji znak u celoj horoskopskoj porodici znakova :) ,vole da odlutaju u neki drugi svet koji pripada samo njima,i gde ih niko ne može pronaći...Takođe,prisutna je i veoma brza promena raspoloženja(jedna račica je to već pomenula :) ),koja se dešava iz nikakvog posebnog razloga(a sumnjam da je u pitanju samo PMS ;-) ).Npr,ja mogu ujutru biti vesela,raspoložena i veoma komunikativna,a uveče sesti da plačem i da kukam bez ikakvog razloga.Rakovi su veoma ranjivi,zato treba obratiti pažnju kako im šta saopštavate...Umetničke duše,stvoreni za posao glumca,učitelja,modnog kreatora,pisca...obožavaju poeziju i često sve svoje misli prenose na parče papira,tako im bude najlakše...Inače,spomenula bih jednu pojedinost koju niko nije spomenuo do sada(bar mi se tako čini)-rakovi su kao deca imali ''nevidljivog prijatelja'' sa kom su pričali satima,i satima,i koji ih nikada ne bi izneverio.Moja ''nevidljiva'' drugarica se zvala Marija :D Da li se vama tako nešto desilo?Da pričate u vazduh?Mislim,to je(bar za mene) bilo veoma bitno,jer sam osećala kao da pričam sa živim bićem,ali,realno,pričala sam u vazduh...I tako...Ima još dosta pojedinosti,ali uglavnom je sve pomenuto!
Inače,neverna bebo,sve najlepše! ;-)

/me imala nevidljivog prijatelja... zato sto mi na ovom nasem groznom svijetu niko ne odgovara u potpunosti....
/me je bucaaa,ali ima 1.65...
i uopste ne dijete ne nteresuju,nikad ih nisam ni drzala......
dalje,volem decu..... obozavam....
u kjubavi dajem sveili nista....
mnooogo osjetljiva... prosjaka na ulici kad vidim suze mi krenu....
i tako...

@Gloomichitza slazem se sa tobom,...visoka sam,a malo sam deblja,nisam preterano,ali mi ne prija,ocu da smrsham,al ne ide,mrzim kucne poslove,ali moram da zivim u chistom stanu(mada ponekad danima ne pipnem nishta pa se natalozi prasina,sudovi,patos ne sredjen,...to je kad zapadnem u neku apatiju ili depresiju na par dana,posle se trgnem i krecem da zivim)Decu volim,obozavam,ali brak me plasi,mislim da cu na kraju zavrsiti kao samohrana majka i tako mi je najbolje,...volim da spavam,chak i duze,ali je zdravije ustajati ranije,...to i praktikujem zadnjih meseci,...Strashno me nerviraju te nashe promene raspolozenja koja me je i danas uhvatila,...Ima mnogo josh da se pricha o rakovima,...nastavicemo;)

Sanha:
@Gloomichitza slazem se sa tobom,...visoka sam,a malo sam deblja,nisam preterano,ali mi ne prija,ocu da smrsham,al ne ide,mrzim kucne poslove,ali moram da zivim u chistom stanu(mada ponekad danima ne pipnem nishta pa se natalozi prasina,sudovi,patos ne sredjen,...to je kad zapadnem u neku apatiju ili depresiju na par dana,posle se trgnem i krecem da zivim)Decu volim,obozavam,ali brak me plasi,mislim da cu na kraju zavrsiti kao samohrana majka i tako mi je najbolje,...volim da spavam,chak i duze,ali je zdravije ustajati ranije,...to i praktikujem zadnjih meseci,...Strashno me nerviraju te nashe promene raspolozenja koja me je i danas uhvatila,...Ima mnogo josh da se pricha o rakovima,...nastavicemo;)

Jako zanimljivo i poučno

Srecan rodjendan neverna bebo,....

Da ti se sve zelje ispune,budi srecna,chuvaj zdravlje,zelim ti sve shto i sama sebi zelish,...

Poshto znam kakvi smo mi rakovi,a jedno vreme sam bila bash zabrinuta za tebe zbog tvog losheg raspolozenja,zato ti zelim da budesh jaka,jacha od svega shto te sputava i da ne padash vishe nikada...;)

newerna_beba:
/me imala nevidljivog prijatelja... zato sto mi na ovom nasem groznom svijetu niko ne odgovara u potpunosti....
/me je bucaaa,ali ima 1.65...
i uopste ne dijete ne nteresuju,nikad ih nisam ni drzala......
dalje,volem decu..... obozavam....
u kjubavi dajem sveili nista....
i tako...
e mi smo onda 'sa iste planete',sa malom razlikom,nisam imala nevidljivog prijatelja...........................

p020.gif
p020.gif

SRECAN TI RODJENDAN newerna_beba-o !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p020.gif
p020.gif

newerna_beba:
E,pa baš zato što je ovakav svet,zato smo i imale ''nevidljivog'' prijatelja.... ;-) Eto,to je bilo kad smo bile deca,a kako smo bile pametne! :) Inače,slažem se za prosjake...Uvek nosim pare sa sobom,jer ih je na ulici na svakom koraku,a ja volim da delim pare...Pre neki dan sam baš proplakala...Dolazila mi je neka devojka na vrata koja ima bebu,a nema čime da je hrani,čoveče,bila je na ivici suza,a ja nisam imala ni dinar da joj dam! :shock: Plakala sam kao kiša.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Back