Hvala... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DAKA76:Psihologue svidjas mi se ;-)
Psihologue:Čime sam to zaslužio?
DAKA76:Svidja mi se tvoja smirenost i takticnost. Nacin na koji komuniciras sa drugima govori o tvom pozitivnom karakteru. To me je dojmilo.
Jednostavno osjecam kako zracis na ovom forumu, sa stilom, sto je iznimno cool i za svaku pohvalu. Otud moje misljenje i iskrena podrska da i dalje tako nastavis.
tanjasmesko:hmm, psiho, kada smo vec kod rakova i kada je ovo i nas mesec sta mislis o kombinaciji
rak/rak-ona
riba/skorpija-on
pa rak ce znati gde je onda kada se spoji sa svojom 'drugom polovinom'Psihologue:RAK/ŠKORPIJA - JARAC/BIK
Seksualno jaka veza..Šta reći ovo mora po svim merilima astrologije da uspe...
Što se mene tiče mislim da je u početku primetna neslaganja oko njegove
dominacije ali to je samo privremeno...Mada kad proradi podznak mora se
paziti da se RAK ne pokaže previše sebičnim te se jarac/bik gubi i postaje nesiguran..
MADA ova veza ima itekako budućnost..
Gazdarice ovde je pitanje samo maleckih detalja a to čini RAKOV ponekad dvosmislen
govor,a on je osoben samo u situacijama kad niste sigurni gde ste..
Pa otvaraj, sta cekas...Giovanna:Trebalo bi da otvorimo Temu Srecan Rodjendan Rakovima i Da svi napisu kada slave rodjendane.
tanjasmesko:hmm, psiho, kada smo vec kod rakova i kada je ovo i nas mesec sta mislis o kombinaciji
rak/rak-ona
riba/skorpija-on
tanjasmesko:HVALAAAAAAAA!
da li moze jos jedno pitanje-da li bi muska riba-skorpija mogla biti neodlucna ili stidljiva, kako znati da je zainteresovan, da zeli da te upozna...?