Droid
Legenda
- Poruka
- 51.844
Sloboda se otima.
Samostalnost i nezavisnost su meni vrhunski ciljevi i osobine bez kojih ne bih mogao da zivim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sloboda se otima.
Samostalnost i nezavisnost su meni vrhunski ciljevi i osobine bez kojih ne bih mogao da zivim.
Ta karakterna osobina je ono što te svrstava u više klase.
Pa ne mora da znaci. Svaki programer koji radi online je nezavisan.
Nije.
Zavisniji je od siromašnog vodoinstalatera ili pekara.
Ali vlasti imaju brojeve svih računaNisi u pravu, svako ko radi "van" Srbije, mislim na net, je izuzetno nezavisan.
Nisi u pravu, svako ko radi "van" Srbije, mislim na net, je izuzetno nezavisan. A to da su vodinstalateri i pekari siromašni... pa ni to nije tačno.
Zavisniji je od siromašnog vodoinstalatera ili pekara.
Naprotiv.
Svako ko je prinuđen da radi, a pogotovo da radi van svog ličnog gazdinstva je zavisniji od najsiromašnijeg sirotana, bilo to u Srbiji ili koekude.
Ustvari, to je stvar više neke lične perspektive i unutrašnjeg doživljaja stvari na ovom svetu varljivom i obmanjujućem.
Ne bih zamarao temu tim aspektima.
To da su svi vodoinstalateri ili svi pekari siromašni nisam ni rekao ja, nego ti.
Neki su siromašniji, a neki bogatiji.
Uglavnom neko pravilo je da su u boljem položaju oni koji rade za sebe, nego oni koji rade za gazdu.
Oh ne, to si ti napisao. A kako misliš da neko ko živi u stanu ima svoje gazdinstvo? Recimo, tom nekom ko radi na netu, upravo je net gazdinstvo (ako ne gledamo bukvalno na obradivu zemlju).
Vodoinstalater može d aradi u firmi ili d aje zaposlen kod "gazde". Dok neki IT-jevac sedi u svom stanu/kući i radi za sebe. Verujem da si čuo za frilensere?
I pekar, kao i vodoinstalater rade za svoje mušterijea, jedino što su ograničeni na malo područje u svom reonu, dok bilo koji frilenser nema ni jedno takvo ograničenje. Nisu za poređenje, ni po mogućnostima, ni slobodama (tržišta) ni naplati svog rada, ni školi. Jednostavno je sve na strani onih koji imaju veću ponudu i potražnju. Čak i da imaju jednake prihode, nisu ista klasa, a o tome je ovde reč.
Tarzan je bio majmunoliki čovek, zaostao u govoru i ponašanju, ako ko me razumeš. Lordovskog porekla, ali zakržljalog ponašanja.
Srednji stalež obuhvata, kako ih ti zoveš, i gazde i nadničare. Mada te zezam za nadničare, oni nemaju dovoljno škola da bi bili srednji stalež, čak i kad imaju dovoljno novca.