Bolje nego tvom LukašenkuТо све треба пријавити Европскоме Парламенту
On bi samo napisao "Pa hvatajte ih šta čekate"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje nego tvom LukašenkuТо све треба пријавити Европскоме Парламенту
Da, znam.
Vidi, ja nisam protiv Vučića zato što mi je ružan. Nego zbog njegovog načina vladanja. On ne trpi one koji drugačiji misle, a ja želim da i oni koji ne misle kao ja imaju pravo da kažu šta žele.To se lako rijesi.
Dinko i Mila ( nebitnim ih smatraju i oni koji vole Vucica i oni koji podrzavaju studente)se vise ne pojavljuju na protestima.
Sad da li ce ih ego gurati da se odupru tome.
Pa lako ce ga pysti ako nije kriv hahaBolje nego tvom Lukašenku
On bi samo napisao "Pa hvatajte ih šta čekate"
On kao Crni Hitler je najbliži vama iz pristojne šumijePa lako ce ga pysti ako nije kriv haha
Dakle lukasenko pametno rezonuje.
blego tebi s tvojim mozgom ako verujes u ono sto napisu novosti, informer, alo i sl.Imaš pristup internetu.Upišeš u pretraživač Gruhonjić Republika Srpska...
Aham važi važiblego tebi s tvojim mozgom ako verujes u ono sto napisu novosti, informer, alo i sl.![]()
Takvi bi verovali i Der Sturmeru da kojim slučajem žive pre 80+ godina.blego tebi s tvojim mozgom ako verujes u ono sto napisu novosti, informer, alo i sl.![]()
To.Vidi, ja nisam protiv Vučića zato što mi je ružan. Nego zbog njegovog načina vladanja. On ne trpi one koji drugačiji misle, a ja želim da i oni koji ne misle kao ja imaju pravo da kažu šta žele.
hvala na dubokom uviđajuBlate svakog ko nije sa njima i prete.
Mediji su njegovi i eto
Uvekhvala na dubokom uviđaju
Gruhonjić je kao pojava apsolutno nebitan, nego radikali prosto moraju da izmisle nekog neprijatelja i strašilo da bi držali mase u pokornosti a sebe u foteljama.hvala na dubokom uviđaju
Parlamentarnu demokratsku kraljevinu!To.
Borba protiv despotizma i sultanizma, a za parlamentarnu demokratsku republiku.
Može i to. UK, Danska, Švedska, Norveška... bolji klub svakako nego razne azijske satrapije kojima se teži.Parlamentarnu demokratsku kraljevinu!![]()
Pa ti si VuqIerova ciljna publikahvala na dubokom uviđaju
Danas je 9. januar, i Dinku je danas mnogo teško.Za Gruhinjoća nemam pojma i dalje o čemu se radi. Ako nije zloupotrebio proteste za neki svoj lični cilj, onda nemam ništa protiv njega.
Za kraljevinu je potrebna aristokratija… A to treba izgraditi, medjutim vidim da se ovde ponovo radja “svi smo jednaki”… Tako da od toga nema ništa… Kada bismo postali monarhija, pola BG bi znalo i pricalo šta se radi u spavaćoj sobi Kralja i Kraljice…Parlamentarnu demokratsku kraljevinu!![]()
Danas je 9. januar, i Dinku je danas mnogo teško.
Da, da ti nije USA i EU, srpske vlasti bi nas vesale i giljotinirale na trgovima gradova.Срећом УСА и ЕУ су гарант слободе медија у Србији
![]()
Da, RTS je bilo teroristicko okupirano glasilo bande, ubica i terorista iz SPS-a i srpske Sluzbe.НАТО бонбардовао РТС да би ослободио медије од блокаде
![]()
Već 10. stranica i niko nije objasnio ko je taj lik, šta je uradio, za šta se zalaže.Danas je 9. januar, i Dinku je danas mnogo teško.