Ко су Мила Пајић и Динко Грухоњић?

Ja mislim da se ovi zaebavaju :rotf:

Ivan Bjelić​

Ivan Bjelić

Opšte informacije​

• Organizacija: Sviće
  • Zanimanje: Montažer videa
  • Privođen(a) ili hapšen(a): DA
  • Razlog: Hapšen i privođen više puta zbog pokušaja rušenja ustavnog poretka, nezakonite blokade saobraćajnica, kršenje više zakona, remećenja javnog reda i mira, izazivanje panike, fizički napad na novinare
  • Belekše: Primenjuje taktike koje je pročitao u knjizi Srđe Popovića "Mustra za revoluciju". Na protestima ga koriste da motiviše masu naredbodavnim urlanjem u megafon. Fotografisao se sa puštakama. Nosi povez preko glave u militantskom stilu, a ustvari da prekrije gubitak kose.

Dosije​

U izradi.

е могу Зоран Кесић, Мила Пајић и Софија Тодоровић све сами. Посебно су им од користи Хрвати, па и Борис Буден – мада не и његове идеје. Наиме, луцидна и често отрежњујућа, Буденова тумачења и анализе су неспојива са оним што очекују и захтевају студенти, који су пригрлили појам „пленум“ али су не толико задржали колико армирали искључујуће, ексепционалистичко схватање своје борбе, коју не желе да назову (првобитно) политичком.

Онда су се кориговали и рекли страначки.

Али све је то небитно јер имамо 2 АУТИЗМА:

1.) Вучићев аутизам који не разуме ништа што није Ја па Ја и
2.) младалачки аутизам, који не ферма и оне који нешто разумеју.

--

Као што рекох неким пленумашима студентима: "Невероватно је колико ништа не знате и не читате, колико Вас није брига , али све добро радите, и све добро разумете за сада, ваљда по неком онтолошком осећају, док вам ОЗНА не нађе пукотину"
Uvideci nezadovoljstvo studenata,Udba pokrece svoje veze i za ideologe protesta stavlja decu svojih ljudi koji preko njih drmaju protestima.
Meni je to jedino logicno objasnjenje preuzimanja ovih glupavih pojmova i jos retardiranijim blokadama fakulteta i onemogucavanja ispitnih rokova(nebuloza i nerazumljiv potez)sto ce na kraju dovesti do nezadovoljstva i podele medju studentima,sto je gorepomenutoj Udbi i cilj

Nije baš ubedljiv ali dobro.

Građani su tada bili nezadovoljni Tadićem pa su odabrali Vučića koji je u to vreme obećavao EU integracije, borbu protiv korupcije...

Međutim, kad je krenuo, skapirao je da je to preveliko cimanje, korupcija je isplativija, a kako i on sam ne bi leteo sa vlasti, odlučio je da za sobom ukine demokratiju, slobodne institucije, slobodne medije i slobodne izbore. I sad praktično 12 godina jaše narod. Ali generalno i treba.
Ne bih se upuštao u razloge zašto Vučić dobija a opozicija gubi izbore.Moja poruka se odnosi na nezadovoljstvo pristalica opozicije.To nezadovoljstvo po mom mišljenju uzrok ima u izbornim rezultatima i nedostatku perspektive preokreta u tom pogledu.Zato opozicija i jeste na ulici.Kad si frustriran,kad si očajan,kad nemaš nikakvu nadu da će ti bolje (u konkretnom slučaju da će tvoji favoriti doći na vlast) šta ti drugo preostaje nego da izađeš na ulicu i tako pokažeš da postojiš i da si očajan.
Uz sve to Vučić je ekstremno iritantan lik.
Mogu da pretpostavim kako se osećate.Ali sve to nije razlog da prelazite granicu zakona kao kad su Ćuta i njegovi blokirali Gazelu.

Mila i Dinko su izmišljeni jer je režimu protiv protesta Đilas neupotrebljiv.
A režimu očajnički treba kompromitovni lider protesta, pa su se Mila i Dinko zgodno namestili. Pored njih režim pakuje studentima i hrvatske studente, Krajišnike sa dvojnim državljnastvom i sl.

Zato je bilo mnogo lepo videti kako su poljoprivrednici u Bogatiću izašli na ulice, poručivši tako režimu: Ko vas j..., i vas i vaše prozivke i pakovanja. :D

A režimu očajnički treba kompromitovni lider protesta, pa su se Mila i Dinko zgodno namestili. Pored njih režim pakuje studentima i hrvatske studente, Krajišnike sa dvojnim državljnastvom i sl.

Zato je bilo mnogo lepo videti kako su poljoprivrednici u Bogatiću izašli na ulice, poručivši tako režimu: Ko vas j..., i vas i vaše prozivke i pakovanja. :D
Moguće ali onda bi bilo dobro da se studenti i opozicija ograde od Pujićeve i Gruhonjića.

Moguće ali onda bi bilo dobro da se studenti i opozicija ograde od Pujićeve i Gruhonjića.
Zašto bi se studenti bavili temom koju nameće režim.

Ljudi su imaju kompleksne svetonazore, treba uzimati onaj deo svetonazora koji je u funkciji cilja. Ja npr. imam mnogo kolega ovde sa kojima se slažem oko ava, ali se ne slažem sa njihovim negativnim stavovima prema Rusiji, monarhiji, RS i CG. I šta bi trebalo, da zaboravim ava pa da zanovetam oko ovih drugih stvari?

Ne treba zanovetati, jasno je da ih podmeću ali bi i oni trebalo da imaju malo svesti i stave sa strane svoje ideje, a koje se ne tiču studentskih zahteva (i sebe kao nosilaca tih ideja)
To kao kad bi se sad neki pro nacionalno kompromitovani patriota umuvavao među vođe i koristio proteste da ih navrne malo na svoju vodenicu.
Znači - nek se uzdrže i jedni i drugi od svojih stavova za kasnije, ako im je cilj da pre svega oteraju ovu mafiju s vlasti.

Mislim da je taktika vlasti i sluzbe sledeća… Pozivaju ljude na “prijateljske razgovore”… Tu se verovatno lepo ophode prema njima, to će možda i upaliti… Uglavnom, ljudi će shvatiti vremenom da su to dobri ljudi, koji žele dobro ovom društvu i tako će se polako hladiti… I ti sami pripadnici bia(kojih verovatno sa ovom vlašću ima više nego ikada) misle da rade pravu stvar za ovu zemlju i društvo, patriotsku, hrišćansku. Misle kako mogu da te zgrome, ali eto oni su dobri pa su odabrali fin način… Zaslužuju podršku…To je klasičn nas pogled na stvari u kojima smo mi kao narod uvek upravu i na strani pravde u odnosu na neke izmastane koji žele da nas unište… Dakle polako ovom finom taktikom razgovora i ljubavi očekujem da će bolesni sistem pobediti želju za promenom bez promena…

Mislim da je taktika vlasti i sluzbe sledeća… Pozivaju ljude na “prijateljske razgovore”… Tu se verovatno lepo ophode prema njima, to će možda i upaliti… Uglavnom, ljudi će shvatiti vremenom da su to dobri ljudi, koji žele dobro ovom društvu i tako će se polako hladiti… I ti sami pripadnici bia(kojih verovatno sa ovom vlašću ima više nego ikada) misle da rade pravu stvar za ovu zemlju i društvo, patriotsku, hrišćansku. Misle kako mogu da te zgrome, ali eto oni su dobri pa su odabrali fin način… Zaslužuju podršku…To je klasičn nas pogled na stvari u kojima smo mi kao narod uvek upravu i na strani pravde u odnosu na neke izmastane koji žele da nas unište… Dakle polako ovom finom taktikom razgovora i ljubavi očekujem da će bolesni sistem pobediti želju za promenom bez promena…

Odma' da te zaustavim - ti pripadnici BIA su obicne bitange, koristoljubive bitange, koje zanima samo moc i kesh.
Sve sto je bilo tamo a da je valjalo od ljudi su ili prebacili na neka leva mesta po raznim ministarstvima, ili u jedinicu za obezbedjenja licnosti.
Sve ostali je SNS zlo, i to ono najgore.

Odma' da te zaustavim - ti pripadnici BIA su obicne bitange, koristoljubive bitange, koje zanima samo moc i kesh.
Sve sto je bilo tamo a da je valjalo od ljudi su ili prebacili na neka leva mesta po raznim ministarstvima, ili u jedinicu za obezbedjenja licnosti.
Sve ostali je SNS zlo, i to ono najgore.
Moje mišljenje je da su se mnogi ljudi nakon razgovora promenili… Ne verujem da su ih mučili… Mislim da umeju da ubede ljude ili je strah nešto sto čoveku menja mišljenje iz korena, tj natera ga da potpuno drugačije gleda na stvari…Ljudi odjednom pocnu da misle kako oni(BIA) i nisu tako loši… Tj. eto rade u interesu države…

To se lako rijesi.
Dinko i Mila ( nebitnim ih smatraju i oni koji vole Vucica i oni koji podrzavaju studente)se vise ne pojavljuju na protestima.
Sad da li ce ih ego gurati da se odupru tome.

Па когакада 1 000 000 њих краде

Таксисти
адвокати
лекари
грађевинари ...

Какви 'људи из сенке'

Па он из сенке даје 65 милиона евра за 10 месеци реконструкције ..Он лаже да није 'само то реконструкцијсиано'

Надстрешница теђа 23 тоне

https://n1info.rs/biznis/nadstresni...-od-dozvoljenog-opterecenja-utvrdili-vestaci/

Уместо прво да се огули до бетона они да би уштедели само су клепали одозго

Шта треба урадити судовима ? Зар стварно треба поново крвна освета да се ико дозове памети ?
Rekonstrukcija je trajala 2 i po godine i opet nisu uradili kako treba.

Ne treba zanovetati, jasno je da ih podmeću ali bi i oni trebalo da imaju malo svesti i stave sa strane svoje ideje, a koje se ne tiču studentskih zahteva (i sebe kao nosilaca tih ideja)
To kao kad bi se sad neki pro nacionalno kompromitovani patriota umuvavao među vođe i koristio proteste da ih navrne malo na svoju vodenicu.
Znači - nek se uzdrže i jedni i drugi od svojih stavova za kasnije, ako im je cilj da pre svega oteraju ovu mafiju s vlasti.

Back