Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 77.587
Njegovi fanovi njegivim izjavama dokazuju diktaturu i “potrebu” za “prelaznim vladama”.Sto ovo nije kod Tita ili Staljina rekao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njegovi fanovi njegivim izjavama dokazuju diktaturu i “potrebu” za “prelaznim vladama”.Sto ovo nije kod Tita ili Staljina rekao.
Naprotiv, prelaznom vladom rešavamo postojeću diktaturuNjegovi fanovi njegivim izjavama dokazuju diktaturu i “potrebu” za “prelaznim vladama”.
Ko će da čini ti prelaznu vladu?Naprotiv, prelaznom vladom rešavamo postojeću diktaturu
Svaka vlada je prelazna, do narednih izbora.Naprotiv, prelaznom vladom rešavamo postojeću diktaturu
Jaguarka zvana DŽeg lično, ko bo drugi?Ko će da čini ti prelaznu vladu?
Ne znamo ko su jer slabo čitamo Informer i još manje gledamo Pink.СНС ботови стално помињу неку Милу Пујић и Динка Грухоњића.
Ко су ти људи које СНС стално помиње? И председник их је поменуо пре неки дан, плус је додао остале полујавне личности са чудним именима, попут оног студента Давуда, заборавих презиме.
Мислим да председник прозивањем људи са нетипичним именима и презименима плаши своје бирачко тело како ће неки непријатељи (непријатељи су јер су непознати, а непознати су јер имају нетипична имена и презимена) да дођу и поједу им пензије.
Зато стално помиње и Шолака, да се Шолак презива Стојановић или Јовановић, никада га не би поменуо.
А нико не зна како Шолак изгледа.
Даклем, Мила Пујић и Динко Грухоњић. Оно што мало о њима знам из медија, јесте да је тај Динко неки професор на неком фуцкултету у Новом Саду, а Мила је нека новинарка, уједно, мислим, и студент на Филозофском факултету у Новом Саду.
Одувек сам мислио да су то неки локални ликови из Новог Сада, небитни за ниво целе Србије (попут, нпр. Др Милића из Ниша или Банета Банане, вероватно већина и не зна ко је Бане Банана).
Дакле, у овој нешковској теми хоћу да поставимо сви себи питање, зашто су СНС полазницима академије младих лидера толико битни ликови који су, суштински, тотално небитни?
Ako nisi već negde video evo i Dinka i njegovog čuvenog nastupa:Ne znamo ko su jer slabo čitamo Informer i još manje gledamo Pink.
Histerične izjave i dnevna vanredna obraćanja nisu diktatura.Naprotiv, prelaznom vladom rešavamo postojeću diktaturu
Ma u pokušaju, ali oteraće mnogog genija iza brave, sve za lepe oči Mile Pajić.teroristi i sorosevi placenici koji za cilj imaju unistenje Srbije
ozbiljni igraci zapadnih sluzbi
Ma u pokušaju, ali oteraće mnogog genija iza brave, sve za lepe oči Mile Pajić.
Nije nešto. Jedino je dobar tet preko vimena.![]()
Neki već uživaju.ma krs riba
a ovi momci ko telad za njom
sad mene da pustis sa mojih 47 godina nasao bih 10 lepsih
Neki već uživaju.![]()
Ne znamo ko su jer slabo čitamo Informer i još manje gledamo Pink.
A ona se za to vreme izležava na plaži negde u Dalmaciji.sigurno ce na nju da misle kad budu kopali kukuruz za koji mesec u Zabeli
Sve ih je namestila, oni nayebali a ina se izvukla i pobegla
Isto kao vucicteroristi i sorosevi placenici koji za cilj imaju unistenje Srbije
ozbiljni igraci zapadnih sluzbi
Seti se decembra, januara... Koliko sam trubio da se studenti moraju distancira ti i odreci od udbaske gamadi koja im se najavila u ns...Isto kao vucic
Seti se decembra, januara... Koliko sam trubio da se studenti moraju distancira ti i odreci od udbaske gamadi koja im se najavila u ns...
Od kad se to desilo i zvanicno 01.02.2025 te se odrekose ove gnjide ubacene mile pajic iz gruhonjiceve grupe STAV, ja sam uz STUDENTE iz bg i srbije svim srcem!
Nema.Malo brate idealizuješ? Neko već reče: ko zna koliko tu ima novih Čeda i Beba koji će samo da uskoče u profi politiku.
Nema.
Studenti iz bg i srbije nemaju greske. Ovim olosima u ns pokusali su da ih kontrolisu i razvodne.
Evo i sada je rezimu tj sistemu jedina opcija da studente ocrni, ta ljigava udbaska grupa STAV i DINKOVI omladinci mila pajić