KO SU DEVICE?

Svi bi oni na tanjiru...Device vole kad se oko njih:
- trčkara
- svakodnevno pokazuje da im je stalo do njih
- puno puno maženja
- nesigurne su u dubini

Rekao sam to ranije oko device se treba potruditi jer su dosta nepoverljive na početku
ali kad zavole onda su mleko...I nema sredine ili vamo ili tamo...
Muškarci nisu toliko istrajni a device to vole kad se neko trudi oko njih...

Pa ti kao da me stvarno poznajes

Jao taj stereotip da su device toliko nesigurne, pa da izigravaju trudne misice, to je isto kao i da kazete svi Bosanci su glupi. Eto ja npr. toliko sam siguran u sebe, toliko sam determinisan na cilj, da nema te stvari koja ce mene zaustaviti ako neshto zelim. Ali volim kada me obasipaju unikatnim poklonima.

Jao taj stereotip da su device toliko nesigurne, pa da izigravaju trudne misice, to je isto kao i da kazete svi Bosanci su glupi. Eto ja npr. toliko sam siguran u sebe, toliko sam determinisan na cilj, da nema te stvari koja ce mene zaustaviti ako neshto zelim. Ali volim kada me obasipaju unikatnim poklonima.

Polako Djevice,predeterminisaćeš se.
Niste nesigurne,no samo ne izgledate dovoljno sigurno.

ne znam otkuda to sada da su bosanci uopste glupi?pa najveci reziser koji se pojavio na prostoru srbije emir kusturica je bosanac,najveca muzicka zvijezda na balkanu zdravko colic je bosanac a da ne spominjem bijelo dugme i bregovica pa indexe te crvenu jabuku,merlina i ostale.pa jedini dobitniki nobelove nagrade na ovim prostorima ivo andric je bosanac.o mesi selimovicu necu ni da pricam.bosna je jedina zemlja na ovim prostorima koja ima i dobitnika oskara.pola hrvatske reprezentacije u svim sportovima cine bosanci koji zbog finansijskih uslova igraju za druge zemlje.znaci sve kvaliteta sto ima iz bosne je.nije nikakvo cudo ako se uzme u obzir da je bosna pod uticajem bika a hercegovina jarca.skladna kombinacija zar ne;)

ne znam otkuda to sada da su bosanci uopste glupi?pa najveci reziser koji se pojavio na prostoru srbije emir kusturica je bosanac,najveca muzicka zvijezda na balkanu zdravko colic je bosanac a da ne spominjem bijelo dugme i bregovica pa indexe te crvenu jabuku,merlina i ostale.pa jedini dobitniki nobelove nagrade na ovim prostorima ivo andric je bosanac.o mesi selimovicu necu ni da pricam.bosna je jedina zemlja na ovim prostorima koja ima i dobitnika oskara.pola hrvatske reprezentacije u svim sportovima cine bosanci koji zbog finansijskih uslova igraju za druge zemlje.znaci sve kvaliteta sto ima iz bosne je.nije nikakvo cudo ako se uzme u obzir da je bosna pod uticajem bika a hercegovina jarca.skladna kombinacija zar ne;)

Ivo Andric nije jedini Nobelova, ima i Ruzicka koji je iz Hrvatske, ali to je stereotip, i ja sam to fino i naglasio, tako sledeci put pogledaj malo deteljnije sta kazem!:dash:

Poslednja izmena:

A nas BLizance si izvredjala :lol: ...

8) :-o :o

Evo sad cu da vredjam i Device.
- "Pametne" toliko da nista ne rade srcem ( mana! ). Ustvari nikad se ne prepustaju, emociji bez provlacenja svakoga kroz "glavu", to jeste dubokoumnom analizom sta oni tu ( sa nekom osobom ) - konkretno dobijaju a sta gube. Instikti su im dosta slabi ( osim ako drugi aspekti ne govore suprotno ) a intelekt jak!
- Izuzetno jak materijalisticki koncept koji se pravda prakticnoscu i hvali umecem prezivljavanja, a da pritom cesto pada na ispitu ljutskosti, kada potreba za materijalnim dobrima preovlada nad savescu. ( nizi tipovi Devica - kojih je najvise ).
- Duboki kompleksi razdiru ove osobe, koje frustrirane cesto javno ponizavaju druge ljude ismejavajuci njihov lik i dela, ne bi li se, umanjujuci njihov znacaj - oni sami osecali vecima. Znam Devicu talentovanu za pisanje, cija dela obiluju crnim humorom i pogotovu sarkazmom. Koja svoje talente nekulturno i vrlo rado demonstrira na raznim proslavama , slavama i rodjendanima po komsiluku i prijateljskim posetama prozivajuci prisutne pojedince i duplo starije od sebe, insistirajuci na njihovim govornim ili fizickim manama, stavovima, sposobnostima ili ne sposobnostima, pocevsi od jedne za stolom do druge dok ne zatvori krug, drzeci se iznad svakog od njih. I tako svake godine, dok meni nije pukao film, cekala sam ga da zavrsi vec vidjenu predstavu, znajuci za njegov problem (komplekse - pricala mi ne svesno njegova keva ) nisam ubacila i njega u bubanj i zauzela mesto noratora vezano za njegov slucaj - naravno sve u sali kako dolikuje jednoj vesaloj atmosveri na slavi. Svi su se smejali a doticni glavni zabavljac je spustio glavu i rec vise nije progovorio celo vece.
Ima mnogo Devica koje sam hvatala sa slicnim stosevima i mogu reci da su im najvece frustracije nedovoljno obrazovanje tj. intelektualna iskompleksiranos ( mada jako mnogo samo obrazuji i citaju ne bi li nadomestili osecaj intelektualne inferiornosti u odnosu na one sa visokim zvanjima ), takodje i fizicka frustriranost u odnosu na osobe istog pola i ono sto je karakteristicno je to da taj problem kod njih traje i posle adolescencije to jest' prati ih citav vek problem nastao u do doba odrastanja. ( Najupadljivije i najcesce ove karakteristike su naravno kod Devica nizeg duhovnog razvoja !)

Eto, immph jel je sad 1-1 :p :whistling:

Poslednja izmena:
:D :D :D :lol: :ok: :lol: ...

ja ne mogu da verujem koliko su nesposobne da daju , i one i Jarcevi , pa kad se ljube pa kad ni pola jezika nece da upotrebe :lol: , ali istina ziva (ima Lilit u devici osoba , izrazen Jarac , sestu kucu) , i sve tako odmereno kao , evo sad si dobio toliko , nema vise , cekaj sledeci put , pa ces dobiti isto toliko , a meni koji imam jak Mars u Ovnu kao vladar ASCa jako to smeta :lol: ... a to je u stvari jer su nesigurne u sebe , jesu i tacka :lol: ...

8) :-o :o

Antonina oprosti a to su mane, ili stvari koje planirash da ugradish u sebe?

Dusho moja, to ako se tebi smucila recitost jedne device, ne znaci da su i druge takve. Kao prvo ja kao zashtitnik svih devica mogu ti reci da su jako emotivne, vrlo vrlo istrajne ali ne onako impulzivno vec onako tiho perfekcionisticki, pedantno do cilja preko svega.

A to da su device materijalne, ima ali retko. Eto ja uopshte nisam materijalna osoba u smislu da sve radim da se obogatim, jer mogu da zivim i krajnje asketski ako treba. Shtavishe i moja buduca profesija bice vezana za nauku a kako znash i sama oni ne pate od bogatstva.
Ipak govorish mi o intelektualnoj isfrustriranosti?! Budi ti treca na takmicenju matewmatike u Evropi pa se javi!

Poslednja izmena:
Antonina oprosti a to su mane, ili stvari koje planirash da ugradish u sebe?

Dusho moja, to ako se tebi smucila recitost jedne device, ne znaci da su i druge takve. Kao prvo ja kao zashtitnik svih devica mogu ti reci da su jako emotivne, vrlo vrlo istrajne ali ne onako impulzivno vec onako tiho perfekcionisticki, pedantno do cilja preko svega.

A to da su device materijalne, ima ali retko. Eto ja uopshte nisam materijalna osoba u smislu da sve radim da se obogatim, jer mogu da zivim i krajnje asketski ako treba. Shtavishe i moja buduca profesija bice vezana za nauku a kako znash i sama oni ne pate od bogatstva.
Ipak govorish mi o intelektualnoj isfrustriranosti?! Budi ti treca na takmicenju matewmatike u Evropi pa se javi!

Ja sam lepo rekla da su to karakteristike Devica koje su nizeg duhovnog razvoja. E, sad je pitanje na kom je nivou svesti prosecno stanovnistvo na Zemlji. :lol: Masa je na prilicno niskom tzv. duhovnom razvoju, tj. niskog nivoa svesti o sebi i drugima, posledicama svojih dela i nedela, ne zainteresovanost u odnosu na okolinu u kojoj zive, prepoznaju se i po izrazenoj averziji prema drukcijim ljudima od sebe, kao sto su: ljudi drugih rasa, vereispovesti, seksualnih opredeljenosti, izludjuju ih ljudi drukcijih stavova, filozofije po kojima zive, pa cak i druge politicke opredeljenosti. To se naziva i primitivizmom.
Ako se okrenes oko sebe primecujes da su takvi ljudi u velikoj vecini. E, o tome se radi kad se kaze da dolazi era Vodolije u kojoj ce se radjati ljudi drukcijih pogleda na svet i koja ce samom svojom brojnoscu menjati taj prosek i samim tim menjati drustveno prihvatljuve stavove iz korena.
A sto se tice ljudi rodjenih u ljudskim znacima Vodolije, Devica, i Blizanaca ( oni ukoliko niskog nivoa svesti ) trebali bi imati i vise ljudskosti , samim tim i svesti ( jer se covek od zivotinje razlikuje po vecem nivou svesti, a zivotinja po jacem instiktu po kojem zivi ) od ljudi rodjenih u zivotinjskim znacima.

Nego immph me proziva sto sam o Devicama rekla samo jednu recenicu a Blizance ( nizeg tipa ) sam oplela nasiroko, pa sam morala da objasnjavam da od svakog znaka ljudi postoji visi i nizi tip koji u sebi gaji pozitivnije ili negativnije osobine svog znaka. ( jer svaki znak ima i lose i dobre osobine ). A on je Blizanac pa se osetio prozvanim. :lol:

Pa nisam ja bas susretala takve cesto a znam ih jako mnogo, dominirajuci su znak il podznak u mom okruzenju, pa znam da mogu biti dosta teske a na novac halapljive ne birajuci mnogo sredstva da do njega dodju, ako imaju jaku skorpiju obicno je to novac drugih ljudi odnosno kace se ko krpelji na ljude s novcem najcesce preko emotivnih veza ( tj dobijajuci ili izvlaceci novac ili bilo kakvu korist od partnera ) Al nije bitno!

Pa nisam ja bas susretala takve cesto a znam ih jako mnogo, dominirajuci su znak il podznak u mom okruzenju, pa znam da mogu biti dosta teske a na novac halapljive ne birajuci mnogo sredstva da do njega dodju, ako imaju jaku skorpiju obicno je to novac drugih ljudi odnosno kace se ko krpelji na ljude s novcem najcesce preko emotivnih veza ( tj dobijajuci ili izvlaceci novac ili bilo kakvu korist od partnera ) Al nije bitno!

A shta sam ja?:rtfm:

Ne znam cemu svadja izmedju djevica i blizanaca kada imaju istog vladara brbljivog MERKURA.I jedni i drugi vole da ogovaraju iza ledja samo sto to rade na razlicite nacine.Blizanac to radi skoro pa otvoreno i tako zna sebi da stvori veliki broj neprijatelja ali sta se moze kada se tim ljudima nesto uvijek mora desavati.Sa druge strane jedna pakosna djevica to radi na krajnje diskretan nacin ne dozvoljavajuci da dodje u sukob sa nekim.Blizanac promijenjivi vazdusni a Djevica promijenjivi zemljani sto znaci da moraju da imaju nekoga u zivotu da ih vodi i da im bude zastitnik.Mda kada bih ja birao izmedju ova dva znaka iako sam Jarac ja bi se odlucio za Blizance.Ako nista umjeli bi da me nasmiju s vremena na vrijeme.Sa djevicama bi vjerovatno zavrsio negdje na psihijatriskoj ustanovi pokusavajuci da ih izlijecim od prevelike pakosti koju imaju prema osobama za koje smatraju da su iznad njih,od velikih depresija itd.Sam astrolog ZARKO GAMBIROZA kaze da se radi o vjerovatno najslabijem znaku u zodijaku.Misleci na djevice...

Ne znam cemu svadja izmedju djevica i blizanaca kada imaju istog vladara brbljivog MERKURA.I jedni i drugi vole da ogovaraju iza ledja samo sto to rade na razlicite nacine.Blizanac to radi skoro pa otvoreno i tako zna sebi da stvori veliki broj neprijatelja ali sta se moze kada se tim ljudima nesto uvijek mora desavati.Sa druge strane jedna pakosna djevica to radi na krajnje diskretan nacin ne dozvoljavajuci da dodje u sukob sa nekim.Blizanac promijenjivi vazdusni a Djevica promijenjivi zemljani sto znaci da moraju da imaju nekoga u zivotu da ih vodi i da im bude zastitnik.Mda kada bih ja birao izmedju ova dva znaka iako sam Jarac ja bi se odlucio za Blizance.Ako nista umjeli bi da me nasmiju s vremena na vrijeme.Sa djevicama bi vjerovatno zavrsio negdje na psihijatriskoj ustanovi pokusavajuci da ih izlijecim od prevelike pakosti koju imaju prema osobama za koje smatraju da su iznad njih,od velikih depresija itd.Sam astrolog ZARKO GAMBIROZA kaze da se radi o vjerovatno najslabijem znaku u zodijaku.Misleci na djevice...

Tipicna zatucanost, prevideo je da postoji jedna veoma uspeshna i recita devica. Toliko o znanju ovog astrologa.:whistling:

I ne mogu djevice nikako da budu sveznajuce kada je 22 stepen JARCA stepen VISIH ZNANJA.;)

Kojeg nazalost ti nikada necesh steci.:whistling:

Back