A nas BLizance si izvredjala
...
8) :-o
Evo sad cu da vredjam i Device.
- "Pametne" toliko da nista ne rade srcem ( mana! ). Ustvari nikad se ne prepustaju, emociji bez provlacenja svakoga kroz "glavu", to jeste dubokoumnom analizom sta oni tu ( sa nekom osobom ) - konkretno dobijaju a sta gube. Instikti su im dosta slabi ( osim ako drugi aspekti ne govore suprotno ) a intelekt jak!
- Izuzetno jak materijalisticki koncept koji se pravda prakticnoscu i hvali umecem prezivljavanja, a da pritom cesto pada na ispitu ljutskosti, kada potreba za materijalnim dobrima preovlada nad savescu. ( nizi tipovi Devica - kojih je najvise ).
- Duboki kompleksi razdiru ove osobe, koje frustrirane cesto javno ponizavaju druge ljude ismejavajuci njihov lik i dela, ne bi li se, umanjujuci njihov znacaj - oni sami osecali vecima. Znam Devicu talentovanu za pisanje, cija dela obiluju crnim humorom i pogotovu sarkazmom. Koja svoje talente nekulturno i vrlo rado demonstrira na raznim proslavama , slavama i rodjendanima po komsiluku i prijateljskim posetama prozivajuci prisutne pojedince i duplo starije od sebe, insistirajuci na njihovim govornim ili fizickim manama, stavovima, sposobnostima ili ne sposobnostima, pocevsi od jedne za stolom do druge dok ne zatvori krug, drzeci se iznad svakog od njih. I tako svake godine, dok meni nije pukao film, cekala sam ga da zavrsi vec vidjenu predstavu, znajuci za njegov problem (komplekse - pricala mi ne svesno njegova keva ) nisam ubacila i njega u bubanj i zauzela mesto noratora vezano za njegov slucaj - naravno sve u sali kako dolikuje jednoj vesaloj atmosveri na slavi. Svi su se smejali a doticni glavni zabavljac je spustio glavu i rec vise nije progovorio celo vece.
Ima mnogo Devica koje sam hvatala sa slicnim stosevima i mogu reci da su im najvece frustracije nedovoljno obrazovanje tj. intelektualna iskompleksiranos ( mada jako mnogo samo obrazuji i citaju ne bi li nadomestili osecaj intelektualne inferiornosti u odnosu na one sa visokim zvanjima ), takodje i fizicka frustriranost u odnosu na osobe istog pola i ono sto je karakteristicno je to da taj problem kod njih traje i posle adolescencije to jest' prati ih citav vek problem nastao u do doba odrastanja. ( Najupadljivije i najcesce ove karakteristike su naravno kod Devica nizeg duhovnog razvoja !)
Eto, immph jel je sad 1-1