KO SU DEVICE?

Po ovome tu neshto cinjenica ali ne kvalitetnih.Da ne pominjemo gramaticke greshke!Ako je cinjenica da neko napada druge bez argumenata o kojima toliko govori svaka joj cast.

Meni ne trebaju nicije pare, ja uvek sve sam zaradim.Ali to nije tema i zamolicu vas da prekinete sa time.

Tipicno ne razmisljanje.Znate li da postoje posebni drzavni aparati koje bi doticne ljude koje sam nabrojao smenili sa vlasti da nisu pokazali srcanost i veliku pamet.Mada po vama dosta je biti sin ili kcerka kralja i da vam je vec resheno kraljevsko prestolje i da mozete da uzivate.Savtujem vam da se informishete o nacinu funkcionisanja drzave; Savetujem vam da popunite i tu rupu.

Aleksa je bio devica ako pogledate videcete da je roden 20 jula ali zbog razlike u kalendaru racuna se kao devica.

Posebno me je nasmejala vasha tvrdnja o Americkim predsednicima.Svi su oni borili.

Usput Staljin je i sam bolovao od trauma iz detinjstva; nije ni cudo na onolike cistke po SSSR.

Hvala shto smo se slozili da sam inteligentan!

ne znam zasto si poceo da me persiras.do maloprije nisi.valjda utice ta promijenjivost znaka djevice koja vam neda ni tamo ni ovamo.zbog toga je i ta inteligencija upitna.mozda se nekada i malo dignete ali opet brzo potonete.za STALJINA se kaze da je bio najveci um sto ga je rusija ikada imala.premda je bio rodjeni gruzijac gruzijski profesori su govorili o njemu kao o najboljem uceniku kojeg su ikada imali.te cistke koje je provodio provodio je sa razlogom jer covjek jednostavno nije volio nepravdu i nejednakost kao pravi JARAC.I TO DUPLI.obrati paznju malo bolje i skontaces ako si imalo realan da su sve komunisticke vodje kroz istoriju bile bikovi ili jarcevi.zna se da komunizam oznacava jednakost,socijalnu skrb,neisticanje jednih naspram drugih i dobro se vidi ko se najvise kroz istoriju borio za te ideale.borili su se oni kojima je pravda i jednakost u krvi.a to su uglavnom bili jarcevi i bikovi.djevice su vise da sade cvijece i da ogovaruaju i kritikuju iza ledja druge.volio bi da te izvedu negdje na govornicu da objasnis siroj javnosti svoja razmisljanja.pobjegao bi glavom bez obzira ili bi placno rekao hajde ti prijatelju mene je nesto stid:D

Ispravljeno!Ajde nastavite da blatite device.Ali treba da znate da ja nikada ne odustajem.

VIDI JA NE OBRACAM PAZNJU NA GRAMATICKE GRESKE NA OVOM FORUMU.PA NE PISEM PISMENU VJEZBU.nisam ja bolesni perfekcionista kao sto je vecina djevica.toliko samopouzdanja imate da se plasite da ce vam neko prigovoriti i na gramaticku pogresku.molim te pripazi na svaki zarez,svaku kvakicu,svaku dvotacku jer boze moj sta ako neko pokusa da te ismijava na forumu.to bi bilo stvarno strasno:D

Ako vec govorimo o Staljinu treba da znash da je taj inace drazesni i pozrtvovani covek kao i najveci um Rusije, navodno ubio svoju drugu suprugu, napushten je od kcerke, dva miliona ljudi je bilo poslato u gulage, i da je vecinu svojih protivnika koji se nisu slagali sa njegovim mishljenjem ubio.Toliko o ovome divnom vodi!Eh da su svi ovakvi....

Ocigledno je da nekim ljudima treba pokazati pravi put, kao shto i sam kazesh, kada za svoga znaka sa ponosom navode ubicu koji se skrivao iza svojih kompleksa iz detinjstva.

Shto se mene tice, niko te nije terao da dolazish ovamo i da pljujesh device.Imate svoju temu cini mi se, pa idi pa po njoj baljezgaj to ocito nepoznavanje cinjenica, kao i nepovezivanje istih.

Oh da pa ta tema je napushtena, valjda zbog prepotentnosti ovih znakova, kao nemogucnosti da isteraju stvari do kraja.

ne znam zasto si poceo da me persiras.do maloprije nisi.valjda utice ta promijenjivost znaka djevice koja vam neda ni tamo ni ovamo.zbog toga je i ta inteligencija upitna.mozda se nekada i malo dignete ali opet brzo potonete.za STALJINA se kaze da je bio najveci um sto ga je rusija ikada imala.premda je bio rodjeni gruzijac gruzijski profesori su govorili o njemu kao o najboljem uceniku kojeg su ikada imali.te cistke koje je provodio provodio je sa razlogom jer covjek jednostavno nije volio nepravdu i nejednakost kao pravi JARAC.I TO DUPLI.obrati paznju malo bolje i skontaces ako si imalo realan da su sve komunisticke vodje kroz istoriju bile bikovi ili jarcevi.zna se da komunizam oznacava jednakost,socijalnu skrb,neisticanje jednih naspram drugih i dobro se vidi ko se najvise kroz istoriju borio za te ideale.borili su se oni kojima je pravda i jednakost u krvi.a to su uglavnom bili jarcevi i bikovi.djevice su vise da sade cvijece i da ogovaruaju i kritikuju iza ledja druge.volio bi da te izvedu negdje na govornicu da objasnis siroj javnosti svoja razmisljanja.pobjegao bi glavom bez obzira ili bi placno rekao hajde ti prijatelju mene je nesto stid:D

Ponovo lupash! Medu devicama su bili neki od najpoznatijih naucnika i umova ikada.Tako da ako neka ima lepshi vrt od tebe, to ne znaci da morash da mu se rugash, mada ionako nisi nishta konstruktivno rekao na ovome forumu dosada.

Ponovo lupash! Medu devicama su bili neki od najpoznatijih naucnika i umova ikada.Tako da ako neka ima lepshi vrt od tebe, to ne znaci da morash da mu se rugash, mada ionako nisi nishta konstruktivno rekao na ovome forumu dosada.

ok konstruktivni covjece.istina boli znam.malo probaj u zivotu vise da ides srcem a ne samo razumom pa ces mozda da vidis da sve i nije tako crno:Devo sada da ti kazem da 18 stepen djevice predstavlja tkz DJAVOSLKI STEPEN.to je ta zloba koja izbija iz vas.ali naravno vi niste svjesni toga jer bi valjda inace nesto promijenili.ok je ako je neko pokvaren pa zna to da sakrije ali mi nije jasno kada je neko toliko naivan da mu se zloba vidi sa mjeseca.evo ti www.astrotheme.fr. pogledaj natalne karte najpoznatijih predstavnika svih znakova.mozda se i uvjeris da sam u pravu:D

Cinjenica je da ne mozesh sve device svrstati u tu neku tvoju kategoriju.Sve to zavisi i od natalne karte, pozicije znakova i planeta u njima.Kao shto postoje sasvim neambiciozni i preemotivni jarcevi, tako postoje i ambiciozne i srcane device koje su opet emocionalne.To je neakakav stereotip koji imash i bolje je da ga reshish....Po tebi postoji samo 12 tipova ljudi i svi oni se nikada ne menjaju...

Cinjenica je da ne mozesh sve device svrstati u tu neku tvoju kategoriju.Sve to zavisi i od natalne karte, pozicije znakova i planeta u njima.Kao shto postoje sasvim neambiciozni i preemotivni jarcevi, tako postoje i ambiciozne i srcane device koje su opet emocionalne.To je neakakav stereotip koji imash i bolje je da ga reshish....Po tebi postoji samo 12 tipova ljudi i svi oni se nikada ne menjaju...

hajde dobro je da si nesto pametno rekao.bolje ikad nego nikad:Dnaravno da treba pogledati raspored planeta unutar natalne karte svake osobe ali ti si poceo polemiku sa tezom kako tvrdis da su djevice najpametniji znak.osnovno pravilo u astrologiji je da nema pravila.i zato su glupe te price da je neki znak bolji od drugog.citava moja prica je samo bila odgovor na glupost koju si ti rekao.;)

Back