KO SU DEVICE?

Devica jeste "naučnički", intelektualni znak, samo ne vidim šta si ovim što si rekao hteo da kažeš jer jedno ne isključuje drugo, čak može potvrditi.

Device nisu naročito emotivan znak, tačnije nisu uopšte tako da ako se u ovom znaku nađu Mesec, Venera i sl., osoba zaista i "nema dušu" (preteran izraz, ali ti si ga upotrebio) jer ljubav i emocije "vari" na praktičan i racionalan način, ne vodi se emocijama već razumom.

velike cicije,nadmene,sklone alkoholu...brrr

Khm.
Treba biti shtedljiv i to je deviza za uspeh.Ja uvek racunam gde cu proci jeftinije,kada i gde su snizenja sve znam.To sve fino preracunam i uvek znam kada imam a kada nemam.Ljudi kazu da su device cicije samo zato shto shtede, bezveze jer ko onda prvi dode da trazi pare.Ne mi smo preponosne da trazimo bilo shta od nekoga, racuni nocna mora.
Nadmene jesmo to je opet stereotip, vishe volim da me vode a ne da vodim.Mada ponekad znam i ja dignem glavu...
Alkoholu-teshko sem ako nije neko otmeno i fino vino.Ipak je zdravlje vazno!;)

Mislim zaista ljudi govore device su bezosecajne nemaju dushu ovo on.A ne znaju da su neki od najvecih naucnika bili device ili imali Asc u znaku device!

neki od naucnika su bili ama bas svi znakovi u horoskopu a ne samo djevice:Dpametni da zbog uticaja merkura a li u odnosu na vodolije neprimjetni.vladar vodolije uran je visi stepen merkura a to znaci i inteligencije.a i jarcevi su tu negdje od isaca njutna,jamesa wata itd.kazu da je njutn najveci naucnik svih vremena;)

A sa druge strane videcesh da su mnogi naucnici bili device ili imali devicu za ascedanta npr. Marija Kiri devica asc, Pjer Kiri devica asc, Irena Kiri devica,Tolstoj,svedski sampion u sahu Zuza acs devica,Avicena dupla devica,Meri Seli DEVICA,Johan Bah devica,Loren Ajsli devica...Cinjenica je da su device naucnicki znak, ako te bash zanima, ja sam malo istrazivao po mensi i od 45 ljudi,slucajno uzetih,24 su device a 4 ih je imalo devicu u ascedantu.Slazem se ja da je Merkur od velike vaznosti ali ipak zna se ko su naucnici.

Inace poshtujem sve znakove.Njutn je bio Jarac sa devicom u 6. polju cini mi se.Ispravka, Njutn je bio jedan od najvecih naucnika svih vremena.Nauka nije homogena pa da postoji jedan koji je na vrhu; podeljena je na oblasti i mozda je njutn bio najbolji u fizici, usta blago sumnjam jer sam nacuo da se uveliko radi na opovrgavanju nekih
njegovih zakona.Inace ljudi kazu da je jesti masno nezdravo, pa jedu.Toliko od jedne veoma fine device....

A sa druge strane videcesh da su mnogi naucnici bili device ili imali devicu za ascedanta npr. Marija Kiri devica asc, Pjer Kiri devica asc, Irena Kiri devica,Tolstoj,svedski sampion u sahu Zuza acs devica,Avicena dupla devica,Meri Seli DEVICA,Johan Bah devica,Loren Ajsli devica...Cinjenica je da su device naucnicki znak, ako te bash zanima, ja sam malo istrazivao po mensi i od 45 ljudi,slucajno uzetih,24 su device a 4 ih je imalo devicu u ascedantu.Slazem se ja da je Merkur od velike vaznosti ali ipak zna se ko su naucnici.

Inace poshtujem sve znakove.Njutn je bio Jarac sa devicom u 6. polju cini mi se.Ispravka, Njutn je bio jedan od najvecih naucnika svih vremena.Nauka nije homogena pa da postoji jedan koji je na vrhu; podeljena je na oblasti i mozda je njutn bio najbolji u fizici, usta blago sumnjam jer sam nacuo da se uveliko radi na opovrgavanju nekih
njegovih zakona.Inace ljudi kazu da je jesti masno nezdravo, pa jedu.Toliko od jedne veoma fine device....

djevice spadaju u inteligentnije znakove u zodijaku.niko to ne negira.ali jarcevi nekako vise sebi obezbijede mjesto u istoriji.ne znam zasto.necu da pricam o politici,umjetnosti itdipak je jedan NJUTN,WATT,AMPER.kad smo kod sahista znam da je KASPAROV ovan-jarac.ko je desifrovao egipatske hijeroglife.SAMPOLION takodjer jarac.vise jarceva znam voskovodja ,diktatora,umjetnika ali i nauka nam nije strana:Dsamo jos da dodam i LUJ PASTERA.mozda jedan od najvecih;)

Device nisu naročito emotivan znak, tačnije nisu uopšte tako da ako se u ovom znaku nađu Mesec, Venera i sl., osoba zaista i "nema dušu" (preteran izraz, ali ti si ga upotrebio) jer ljubav i emocije "vari" na praktičan i racionalan način, ne vodi se emocijama već razumom.

ja sam devica i moram ti reci da ja bas jesam emotivna i ne treba bas generalizovati. Bila sam sa dve device u vezi, sa jednim je bila propast jer nam je komunikacija bila na nuli a sa drugim super samo je imao problem sa zivcima
ali ako me neko i povredi ja to nekako relativno brzo prebolim jer mi radi razum i ego. jedino ako se bas nisam bas vezala za tu osobu, onda malo teze to ide

Pa ocigledno je i da ste prepotentni.Mozda vi nadete mesto u istoriji, ali prave lovorike idu devicama.
Kako hocesh, ja poshtujem tvoje mishljenje....Cinjenica je da devicom upravlja Merkur a mislim da znash kako je divna ta planeta.Ja je obozavam...Zbog nje sam i u mensi...

Pa ocigledno je i da ste prepotentni.Mozda vi nadete mesto u istoriji, ali prave lovorike idu devicama.
Kako hocesh, ja poshtujem tvoje mishljenje....Cinjenica je da devicom upravlja Merkur a mislim da znash kako je divna ta planeta.Ja je obozavam...Zbog nje sam i u mensi...

ja ipak mislim a i samnom bi se slozila vecina astrologa da je najljepsa planeta u suncevom sistemu SATURN;)obrati paznju mozda se i sam uvjeris.a to sto se lovorika tice ja nesto slabo znam djevica su usle u istoriju u bilo kojoj zivotnoj oblasti. za djevice se kaze da uglavom djeluju iz sjene jer imaju potrebu da ih neko vodi.a kad smo kod pocasti i lovorika da ti spomenem neke jarceve pa ti skontaj gdje su djevice tu.staljin,mao ce tung,martin luter king,al capone,komadant lee,gamal abdel nasser,anwar al sadat,muhamed ali,joe fraizer,george forman,elvis presly,edgar alan poe,flugencio batista,mihael sumaher.mogao bi ovao 5 dana da nabrajam.nisam prepotentan.samo iznosim cinjenice.sada bi nasa draga ELLE rekla hallo jarac pa njima je sunce samo u jarcu .izgleda to sunce u jarcu cuda cini:Dnabrojao sam samo neke bez kojih se nista ne moze ni poceti ni zavrsiti.

A jeli a shta to tebi ide od ruke molim te?Znash li da sada ne bi bio ziv da nije bilo jedne pozrtvovane Device, ili si mozda tu cenjenicu zaboravio?

nemoj da me pogresno shvatis.ja nikada nisam imao problema sa DJEVICAMA.ja sam JARAC pa vas ja nekako i kontam.samo me nervira brate sto uvijek pokusavate da me povucete na dno sa sobom.jos nisam dozivio da je neka djevica pozitivno uticala na mene,da me je bodrila.uvijek onaj skepticni pogled ko veli BOLJE VRABAR U RUCI NEGO GOLUB NA GRANI.nije mi jasno zasto ne volite tudje uspjehe,zasto ne volite da vam partner izgleda bolje od vas,zasto ogovarate svakog iza ledja i jos mnogo stvari mi kod vas nije jasno...

E ovo si potrefio!!! Sve se svodi na - jaoj neizgledam dobro, snimi onu - nije ni cudo da dobro izgleda kad je puna ko brod, lako je njima da daju ispite kad imaju uslove da uce. Ma, svima je super samo njima nije. A da nepricam o tome sto sire negativnu energiju. Pih bljak fuj...

E ovo si potrefio!!! Sve se svodi na - jaoj neizgledam dobro, snimi onu - nije ni cudo da dobro izgleda kad je puna ko brod, lako je njima da daju ispite kad imaju uslove da uce. Ma, svima je super samo njima nije. A da nepricam o tome sto sire negativnu energiju. Pih bljak fuj...

sto se tice intelekta tu jesu jaki stvarno.mislim u odnosu na vodolije nula ali moze se reci da im ide ucenje i nauka.ali sto znaju da budu mizantropi,kriticari,sitnicari sto znaju prijatelju da zabiju noz u ledja i to planiraju po 2 godine.i onda ih vidis nasli tamo debile nekakve gdje se oni osjecaju dominantno i gdje misle da ce njihova zadja da bude.ali i tu se uglavnom prevare.

sto se tice intelekta tu jesu jaki stvarno.mislim u odnosu na vodolije nula ali moze se reci da im ide ucenje i nauka.ali sto znaju da budu mizantropi,kriticari,sitnicari sto znaju prijatelju da zabiju noz u ledja i to planiraju po 2 godine.i onda ih vidis nasli tamo debile nekakve gdje se oni osjecaju dominantno i gdje misle da ce njihova zadja da bude.ali i tu se uglavnom prevare.

A kakve to veze ima ako je neko mizantrop!A shta je to u odnosu na vodolije nula?One jesu intelektualni znak ali bez dobre doze prakticnosti koje daje devica, dzaba ti sva inteligencija ako ne mozesh da je koncetrishesh podrucje na kome se trazi.Prema tome devica 1 vodolija pola od jedan!

Back