BernardBlack
Domaćin
- Poruka
- 4.139
I ja sam devica, i pouzdano tvrdim da je ovo najpametniji znak!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe kako si simaptican, pa treba nam samo malo vise drskosti, nametljivosti i samopuzdanja :rolleyes:
jesi li ti njezna,pedantna i cedna djevica?![]()
velike cicije,nadmene,sklone alkoholu...brrr
Mislim zaista ljudi govore device su bezosecajne nemaju dushu ovo on.A ne znaju da su neki od najvecih naucnika bili device ili imali Asc u znaku device!
A sa druge strane videcesh da su mnogi naucnici bili device ili imali devicu za ascedanta npr. Marija Kiri devica asc, Pjer Kiri devica asc, Irena Kiri devica,Tolstoj,svedski sampion u sahu Zuza acs devica,Avicena dupla devica,Meri Seli DEVICA,Johan Bah devica,Loren Ajsli devica...Cinjenica je da su device naucnicki znak, ako te bash zanima, ja sam malo istrazivao po mensi i od 45 ljudi,slucajno uzetih,24 su device a 4 ih je imalo devicu u ascedantu.Slazem se ja da je Merkur od velike vaznosti ali ipak zna se ko su naucnici.
Inace poshtujem sve znakove.Njutn je bio Jarac sa devicom u 6. polju cini mi se.Ispravka, Njutn je bio jedan od najvecih naucnika svih vremena.Nauka nije homogena pa da postoji jedan koji je na vrhu; podeljena je na oblasti i mozda je njutn bio najbolji u fizici, usta blago sumnjam jer sam nacuo da se uveliko radi na opovrgavanju nekih
njegovih zakona.Inace ljudi kazu da je jesti masno nezdravo, pa jedu.Toliko od jedne veoma fine device....
Device nisu naročito emotivan znak, tačnije nisu uopšte tako da ako se u ovom znaku nađu Mesec, Venera i sl., osoba zaista i "nema dušu" (preteran izraz, ali ti si ga upotrebio) jer ljubav i emocije "vari" na praktičan i racionalan način, ne vodi se emocijama već razumom.
Pa ocigledno je i da ste prepotentni.Mozda vi nadete mesto u istoriji, ali prave lovorike idu devicama.
Kako hocesh, ja poshtujem tvoje mishljenje....Cinjenica je da devicom upravlja Merkur a mislim da znash kako je divna ta planeta.Ja je obozavam...Zbog nje sam i u mensi...
A jeli a shta to tebi ide od ruke molim te?Znash li da sada ne bi bio ziv da nije bilo jedne pozrtvovane Device, ili si mozda tu cenjenicu zaboravio?
Nemoj da se nerviras, molim te! To je lose po zdravlje! Aj sad, usisaj dnevnu sobu, opustices se!![]()
Ja i ti, jos malo pa ko drugari. Ko bi rekao, cuda se dogadjaju!![]()
A jeli a shta to tebi ide od ruke molim te?Znash li da sada ne bi bio ziv da nije bilo jedne pozrtvovane Device, ili si mozda tu cenjenicu zaboravio?
E ovo si potrefio!!! Sve se svodi na - jaoj neizgledam dobro, snimi onu - nije ni cudo da dobro izgleda kad je puna ko brod, lako je njima da daju ispite kad imaju uslove da uce. Ma, svima je super samo njima nije. A da nepricam o tome sto sire negativnu energiju. Pih bljak fuj...
sto se tice intelekta tu jesu jaki stvarno.mislim u odnosu na vodolije nula ali moze se reci da im ide ucenje i nauka.ali sto znaju da budu mizantropi,kriticari,sitnicari sto znaju prijatelju da zabiju noz u ledja i to planiraju po 2 godine.i onda ih vidis nasli tamo debile nekakve gdje se oni osjecaju dominantno i gdje misle da ce njihova zadja da bude.ali i tu se uglavnom prevare.