KO SU DEVICE?

Pa ne znam ljudi, ja nekako volim vjerovati da je svaki znak dobar onakav kakav je, sa svim svojim vrlinama i manama..kao i da je sve to pravilno rasporedjeno i dobro odvagano.. čisto sumnjam da su neki dvaput u redu stajali i nesto vise dobili ;)

Ali ipak sam primjetila da vecina Djevica tako stidno odgovori na postavljeno pitanje: sta si u horoskopu? I odma doda da je nesto drugo u podznaku (koji joj naravno dominira) :lol:
Hmm zahvaljuci cemu li je to? :rolleyes:

Da, Stormy, ali je tebi još uz to vladar Ascendenta u Devici ... :wink: Svakako imaš mnogo više od Device, u celoj ovoj kombinaciji, nego od Lava. U stvari i sama znaš šta kod tebe dominira.

arg_spider_bw_35x50_flip_trans.gif
Uvati se pauchina na ovoj temi.. Neverovatno!
Device? Ima li koga?

attachment.php

Evo i mene... Da, slozila bi se da smo se malo (malo vise) udaljile od ove "nase" teme!
Kod mene se ucilo, ucilo i samo ucilo....ali sam na kraju i polozila ispit!
attachment.php

Sto se ljubavi tice....sve sama iznenadjenja!
Sta ima novo kod vas???

Uff ja sam neki dan imala fatalni susret iz proslosti, lik mi je totalno sve poremetio, jos dolazim sebi :) ..ne znam sta je to isprovociralo...
A saturn retrogradan kroz drugu kucu, preko sunca..uhh boze, ovih dana prvi put u zivotu shtedim novce i nekako sam shkrta i ne bas bezbrizna kao ranije :lol: a i kako sam preselila u novi stan, sve se nekako sporo sredjuje, tako da su mi uslovi zivota zadnjih dana upitacni, simbolika 2. kuce....

On-Devica a ona-Riba ?Ima li ko iskustva i savete?

Pa generalno, kazu da to nije losa kombinacija, cak sto vise…e sad koliko se moze uopstavati…

Ne znam jeste li u vezi ili to tek treba da bude?
Uglavnom ako jos nemate formiranu vezu, i ako je on tipicna djevica, savjet iz mog ugla bi bio da ne cekas dok on analizira i trazi pogodan trenutak, kreni sama u akciju…ne daj da te obeshrabri jer u pocetku djevica moze djelovati distancirano i nezainteresovano (to je samo privid), ali postepeno kad uvidi da ti moze vjerovati, bice ti sve kvalitetnije s njim. Kad se opusti, zna biti jako pazljiv i njezan, lojalan i posvecen, mada tesko da mozes od njega ikada ocekivati neke pretjerane izljeve emocija.

Ah moje device vidim svima neki "cudan" period da ne kazem los...
I ja sam od pocetka godine u stalnom pa recimo psihickom haosu, i samo cekam cime ce zivot u buduce josa da iznenadi...
Ali nadajmo se svi najboljem :)

Back