goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Prema svecu i tropar, šone
.....
.....Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.....e moj goksi.... ovo je ona vrsta razocharanja i vrsta pameti koju nikad nisi imao i koja vidi potvrdu pravila u izuzetku....goxy:Prema svecu i tropar, šone.....
a koji sudi o mudrosti nekog china po njegovom ishodu.... tuga bozija....
e ovo je intelektualan odgovorgoxy:Evo, maligani ga tresu....Sad:sad:
@milica.....To ne zavisi samo od znaka već od mnogih drugih stvari......Šta znam, pokaži mu da ti je stalo do njega.......To je ključ makar za mene.....

To je baš čudnomilica22:Hm..pokazujem ja ali on ili se pravi da ne shvata ili ne shvata..u svakom slucaju hvala![]()
milica22:Hm..pokazujem ja ali on ili se pravi da ne shvata ili ne shvata..u svakom slucaju hvala![]()
boze, ima li te 
milica22:Hm..pokazujem ja ali on ili se pravi da ne shvata ili ne shvata..u svakom slucaju hvala![]()
StoRmyGirl:Device, bar vetjina, imaju dosta interesovanja,
chitaju.. Pronadji neshto shto voli.
Bitno je da razgovarash sa njim, da mu budesh sagovornik,
posle sve ide lako. Naravno, poshto "zadovoljish" intelektualni
nivo jedne Device.
Eto vidish kako ja ovde muvam Goxy, ali nishta..![]()

Vidim da ti treba pažnja, ali ako ne možeš da doprineseš temi nemoj se više javljati.....Dovoljno je pogledati tvoje postove na politici pa videti ko je ograničen......Bože,šta neki ljudi sve rade da bi bili u centru fabule radnje :shock: .......pa ne moze da shvati jer je ogranichen ko devicaboze, ima li te
![]()
Koliko ja vidim devojka je došla po savet....Hm.......Device, bar vetjina, imaju dosta interesovanja,
chitaju.. Pronadji neshto shto voli.
Bitno je da razgovarash sa njim, da mu budesh sagovornik,
posle sve ide lako. Naravno, poshto zadovoljish intelektualni
nivo jedne Device.
Eto vidish kako ja ovde muvam Goxy, ali nishta..
Hvala vam puno,kiss za vas!!goxy:Vidim da ti treba pažnja, ali ako ne možeš da doprineseš temi nemoj se više javljati.....Dovoljno je pogledati tvoje postove na politici pa videti ko je ograničen......Bože,šta neki ljudi sve rade da bi bili u centru fabule radnje :shock: .......
Koliko ja vidim devojka je došla po savet....Hm.......
ovo shto ti demonstriram je zavera govora i delovanja da prevare razumevanje... sad ako koncepcijskom doktrinom inteligencije device otkrijesh sublimat ove misli onda mosh i onoj milici da dash savet koji neshto vredi a ne onu bedastocu.milica22:Pokusacu..nadam se da ce uskoro shvatiti da ja zelim vise od prijateljstva,jer ja gubim strpljenjeHvala vam puno,kiss za vas!!

al ti posto si ogranicen ko devica ne kontash nista 
Vidi samo shta nam ovaj Ovan radi..
nema pojma, poslusaj ti mene, device razumeju samo jedan jezik.Шон:paz milice... sve ce pogresno da ti kazenema pojma, poslusaj ti mene, device razumeju samo jedan jezik.
goxy:@resavski filolozof
Resavska škola....Skenirane knjige....Kod tebe ima samo jedna stvar da se ''ukapira''.....Da si zlonameran i destruktivan......Pa i samo-destruktivan![]()