KO SU DEVICE?

Banshee:
iz mog ugla....
znak sa kojim se ubedljivo najgore slazem.
preterano emotivni,dobar deo devica koje znam su mi priredili scenu,suze....drama,frka,panika,patetika...sa njima uvek nesto....a meni od tudjeg izliva emocija,podizanja glasa,suza i scena raste pritisak,eksplisdiram u trenutku i nemam nameru da ih tolerisem i takva prijateljstva cesto zavrsavaju neslavno....kada bolje razmislim vecina ljudi sa kojima sam imala privremene ili stalne prekide prijateljstava su bili u ovom horoskopskom znaku :neutral:
e da i kada krenu nesto da pricaju krenu od kulina bana i dok stignu do sustine vec si ili zaspao ili izgubio nit price :?

A shta si ti u horoskopu?
Pokushavamo da utvrdimo
"veliku ljubav" izmedju zhenskih Lavova i Devica..

Venerica Bgd:
ja sam se pre neki dan posvadjala sa mojom devicom zato sto smo krenuli na kej,a ja sam htela da vidim usput cipele,i usla sam u radnju,i on me je moljakao da izadjemo,kao krenuli smo na pice,da se setamo, a ne u soping...i jos kad sam htela da probam jedne,njemu se digla kosa na glavi...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
poludela sam...mnogo...bas sam se bila naljutila...ali kao i svakog blizanca,brzo me je proslo...
iiii...sve je ok,naravno...ali ja sam malo razocarana njegovom reakcijom :(

Nije shto je Devica, nego shto je mushko!
I mene strashno nervira shto bash uvek sa dechkom zhelim da idem
u shoping, jer mi je najvishe stalo do njegovog mishljenja.. :(

Prodjem uvek isto ili slichno kao ti. :?

StoRmyGirl:
To objashnjava mnogo! :)

Ta ljubav je obostrana, veruj mi.
Nije namerno, jednostavno - ne ide!
Lichno sam pokushala 3 - 4 puta,
svaki put sve gore.
Utvrdili smo da kombinacija djevica lav ne moze nikako zajedno. Pa, StoRmy, obzirom na to da smo ti i ja djevice/lavovi, sta mislis kako nas tek drugi dozivljavaju?!!! :shock:

Psihologue:
GOXY

Interesantno je kako eksplodiraju Device brzo ali se jos brze smire..
Kao da se nista nije ni dogodilo, teraju dalje...
Pogotovo muskarci...
Znao sam da se svadjam do iznemoglosti i da se vredjamo pa cak i do batina
ali sutra kao da se nista dogododilo nije..Sve normalno...????
Izgleda da je tako :) ......
Moj najbolji ortak je devica i kad se dve device pokace ;) ......
@banshee
Kapiram da nekim ljudima smeta iskrenost devica, ali mi to ne radimo iz zle namere.....Licno nisam preopsiran, osim ako pricam sa nekim koga nisam video ni cuo 100 godina....Device su konkretne, ali primecuju dosta detalja, i zato ponekad zvuce preopsirno :-D .....Meni su Lafovi ponekad preopsirni i bas odgovaraju ovoj tvojoj definiciji.....Dok dodju do sustine kamen proplace, i jos pricaju o svemu drugom osim o onom o cemu si ih pitao :-? :) ..... Meni je stari lav, i dosta je hladan, to je izgleda odlika svih lafova :confused: .......

hm pa primecujem i ja dosta detalja ( nekad sam ko spijun :neutral: ) pa nemam potrebu da ih podelim sa bas svakim :?
hladni...hm ne bih to tako nazvala...lavovi znaju da budu jako temperamentni i impulsivni naprotiv.
to sto ti zoves hladnim ja bih pre nazvala dostojanstvom da se ne ponizavas pred bilo kim ili da pokazes neke svoje slabosti bas svakom.
takodje to hladno je pre nepoverenje...mislim da je lav takav prema ljudima koje ne zna....a kada u nekog veruje,kada ga voli i ceni,dao bi desnu ruku za njega ( u mom slucaju levu :lol: ).ali je takvih ljudi ulavnom jako malo.takodje mislim da lav pokaze pravi karakter takodje tek pred jako bliskim ljudima....ili jako isprovociran.

no sta sad...razliciti smo i to je to....

Device su: Adam Sandler,Agatha Christie,Angie Everhart,Barry White,Beyonce Knowles,Bill Murray,Bruce Springsteen,Cameron Diaz,Cardinal Richelieu,Charlie Sheen,Claudia Schiffer,Damon Hill,David Coperfield,Faith Hill,Gloria Estefan,Goran Ivanisevic,Greta Garbo,Guy Richie,Henry Ford,Hugh Grant,Ingrid Bergman,Jacqueline Biset,Jeremy Irons,Jesse Owens,Julio Iglesias,Keanu Reeves,Lauren Bacall,Leo Tolstoy,Michael Jackson,Michael Keaton,Mickey Rourke,Mother Theresa,Oliver Stone,Peter Sellers,Pink,Ray Charles,Richard Gere,Salma Hayek,Sean Connery,Shania Twain,Shannon Elisabeth,Sophia Loren,Stephen King,Tommy Lee Jones.....itd.

E sad,ko zeli da se nadje medju ovim likovima kada na pretrazivacu ukucas "famous virgo people" mora da lechka puno,ako ne i mnogo... :wink: :wink: :wink:

Mada,to i devicama nije tako strano.....

Super za trud :) ....Mnogo gotivim sandlera :D ....Sad znam i zasto ;) ...I ovi ostali su super.....Jeremy Irons...Stephen King......
Bilo bi lepo videti neke istorijske licnosti u znaku device :D ......

Yassir Arafat
Lauren Bacall
Anne Bancroft
Ingrid Bergman
Jacqueline Bisset
Sid Caesar
Agatha Christie
Sean Connery
Jimmy Connors
Jackie Cooper
Denise Douglas
Queen Elizabeth I (the Virgin Queen)
Greta Garbo
Buddy Hackette
Jesse James
Gene Kelly
Alan Ladd
D.H. Lawrence
Sophia Loren
Rocky Marciano
Grandma Moses
Bob Newhart
Arnold Palmer
Leo Tolstoi
Lily Tomlin
George Wallace
Racquel Welch
H. G. Wells

Iznanadilo me je da je devica :wink: ....Ocekivao sam nekog ovna ili tako nesto :) ....Tajna njegovog dobrog izgleda je verovatno u genima, vezbanju i duhu ;) ......''Matori'' izgleda ko milion dolara ;) .....A dobro glumi, pride :D :D :D

goxy:
Yassir Arafat
Lauren Bacall
Anne Bancroft
Ingrid Bergman
Jacqueline Bisset
Sid Caesar
Agatha Christie
Sean Connery
Jimmy Connors
Jackie Cooper
Denise Douglas
Queen Elizabeth I (the Virgin Queen)
Greta Garbo
Buddy Hackette
Jesse James
Gene Kelly
Alan Ladd
D.H. Lawrence
Sophia Loren
Rocky Marciano
Grandma Moses
Bob Newhart
Arnold Palmer
Leo Tolstoi
Lily Tomlin
George Wallace
Racquel Welch
H. G. Wells

Michael Jackson ...
8) :-o :o

"Kao roditelj, Devica nije narochito uspeshna. Suvo,
racionalno, kritichko, a zatim nervozno i usplahireno
ponashanje svakako nije neshto shto tje osvojiti dechije srce.
Po pravilu, Device ni ne gaje neku preteranu ljubav prema deci.
Deca prave neprijatnosti, previshe su buchna i neuredna da bi bila
dobrodoshla u kutji. Kao shto se mozhe i ochekivati, Devica
gotovo uvek, voli vishe devojchice od dechaka, uglavnom
iz gore pomenutih razloga.."

"Ljubav, seks, astrologija",
Vivijen Robson,
strana 29.

Slaganje
Mushkarca Jarca i zhene Device

"Oboje su eksperti u prikrivanju emocija shto im otezhava
da ostvare vezu. Ipak, strpljenje i stalozhenost Jarca mozhe da
ohrabri Devicu da preduzme odluchujutje korake.
Oboje tje vrlo retko sebi dopustiti verbalne izlive nezhnosti, ali zato
njihov seksualni zhivot mozhe da bude odlichan.

Savet

Ova veza se mozhe nazvati idealnom. Mogu da se usklade po svim pitanjima, da se
dogovaraju bez mnogo rechi i da se beskrajno poshtuju.
Drugim ljudima netje biti jasno shta je ono shto vezuje Jarca i Devicu, jer mogu da izgledaju
kao da nisu zaljubljeni, ali oni ne treba da obratjaju pazhnju na tudje komentare."

Chasopis "Astro",
avgust 2006.

Slaganje
Zhene Jarca i mushkarca Device

On je jedan od retkih koji je razume. Chak i kada je "ne razume",
nije u stanju da se izbori sa neobjashnjivom privlachnoshtju koju osetja.
Iako oboje spadaju u neemotivne znakove, kada se nadju u blizini, mogu da
osete nezadrzhivu bujicu emocija.
Ovo je veza u kojoj je ljubav jacha od svih prepreka i problema."

Chasopis "Astro",
avgust 2006.

Back