KO SU DEVICE?

Psihologue:
GOXY

Interesantno je kako eksplodiraju Device brzo ali se jos brze smire..
Kao da se nista nije ni dogodilo, teraju dalje...
Pogotovo muskarci...
Znao sam da se svadjam do iznemoglosti i da se vredjamo pa cak i do batina
ali sutra kao da se nista dogododilo nije..Sve normalno...????
Dragi Psiho, kada bi nastavio svadju sa nekom djevicom duze od predvidjenog bio bi mrtav. A ubistvo je suvise prljava stvar za jednu djevicu. :-D
Sta je u podznaku taj tvoj drugar koji te je toliko povrijedio? Cini se da si, kao i svaki rak veeeliiiiko zlopamtilo. :?:

StoRmyGirl:
Bamboo, slazhem se! Imala sam dve duzhe veze..
Jedna "detinjasta" sa Ribom i druga, ona prava, sa neodluchnom Vagom.

Jedina razlika je u tome shto ja privlachim ljude sa Vazdushnim i Zemljanim
podznakom - najvishe, i to su najcheshtj pod. Blizanac i Devica.. Verovatno
postoji nekakvo logichko objashnjenje preko Merkura. :)
Jao, zaboravila sam ribe.
Divne su dok se ne izgube u vremenu i prostoru. Onda dobijem nervni slom. Imam puno prijatelja riba i stvarno su dobri ljudi. Obozavam ih,valjda zato sto se toliko razlikujemo!

Ti si mi bila u svemu naj, naj, naj
i u dobru i u zlu i u dobru i u zlu
vjerovali ili ne ti si meni sve naj naj
Ti si mi bila u svemu naj, naj, naj
i u dobru i u zlu i u dobru i u zlu,
verovali ili ne ti si meni sve naj, naj, naj, naj u svemu naj

Svi mi drugi svoju tamu nude,
a iz tebe sija vecni sjaj, zato si u svemu za me najnajnaj najnaj
u svemu naj.......

Volim moju devicu - zaljubljeni, nestasni jarac

Avgustovska device, voli te tvoj rogonja

Ona, ona otrov je...

mmm.. ona me proganja,
stanuje u mojim mislima,
sa njom je svaka noc besana,
skim li se juce ljubila,
zbog nje izgubio sam drugove
i to one najbolje,
zbog nje uvalih se u dugove
zbog nje na licim vise nasebe,
ima nesto u ocima sto dovodi do kljucanja i ludila.

Svirajte mi pesme stare, pesme ljubavne, nestedite vi gitare probudimo sve....

StoRmyGirl:
Predivno! :)

Nisam ni slutila da Jarchevi mogu
biti toliko romantichni.. :)

.......StoRmyGirl......ja sam jedan obican zaljubljeni covek koji voli svoju devojku.
Ti verovatno ne pamtis korzoe. I ja sam bio mlad kad su se gasili, ali sam osetio prve leptirice u stomaku bas na njima. Pa evo romanticne pesme

..........al kad se spusti moja dragana
ko ruska balerina lagana
korzo se zanjise,
spalir se nadize,
sve se venere pomere
za jedno mesto nanize
bela haljina u visnjama
o najlepsa je bez razmisljanja
crven kajis,
a strukic stisnjen
o te su visnje bile svevisnje.......

Djacki korzo - Balasevic

...........da, da ne idem sa teme DEVICE vole Vas JARCI, DIVOJARCI........... :D :D

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... svasta se ovde izdesavalo dok mene nije bilo.....

Nego,moracu da se slozim sa onim postovima sa prethodnih strana u vezi devica i shopinga.

Meni je hiljadu puta draze da imam jednu skupu i dobru stvar nego 10 jeftinih,a nekvalitetnih.

Takodje, cesto mi se desi da odem u shoping i vratim se praznih ruku,jer nisam nasla sta sam trazila....

Bitje nama radosti, od ovog retrogradnog saturna, naredne dve godine.... Ali nash dragi uchitelj - muchitelj tje nas sigurno nechemu dobrom nauchiti, kad nas tako tera da ponavljamo, ponavljamo i ponavljamo.
Ponavljanje je majka znanja...

iz mog ugla....
znak sa kojim se ubedljivo najgore slazem.
preterano emotivni,dobar deo devica koje znam su mi priredili scenu,suze....drama,frka,panika,patetika...sa njima uvek nesto....a meni od tudjeg izliva emocija,podizanja glasa,suza i scena raste pritisak,eksplisdiram u trenutku i nemam nameru da ih tolerisem i takva prijateljstva cesto zavrsavaju neslavno....kada bolje razmislim vecina ljudi sa kojima sam imala privremene ili stalne prekide prijateljstava su bili u ovom horoskopskom znaku :neutral:
e da i kada krenu nesto da pricaju krenu od kulina bana i dok stignu do sustine vec si ili zaspao ili izgubio nit price :?

ja sam se pre neki dan posvadjala sa mojom devicom zato sto smo krenuli na kej,a ja sam htela da vidim usput cipele,i usla sam u radnju,i on me je moljakao da izadjemo,kao krenuli smo na pice,da se setamo, a ne u soping...i jos kad sam htela da probam jedne,njemu se digla kosa na glavi...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
poludela sam...mnogo...bas sam se bila naljutila...ali kao i svakog blizanca,brzo me je proslo...
iiii...sve je ok,naravno...ali ja sam malo razocarana njegovom reakcijom :(

Back