KO SU DEVICE?

StoRmyGirl:
Bamboo, taj opis me tako podsetja na jednu Vodoliju..

Nisam nikada bila sa mushkom Devicom, mada ih
imam za prijatelje..
Ni sami ne znaju shta hotje, ali su i ne tako retko,
nesretjni u ljubavi. :(

Za razliku od nas! ;)
Apsolutno si u pravu. I ko je uopste rekao da smo mi nesretne u ljubavi???!!!!!! Lazu. Jeste da moramo poljubiti dosta zaba prije princa,ali nije to ni tako lose, zar ne?

red coctail:
Venerica Bgd:
moze li mi neko reci malo kako bi se slagali muskarac devica i zena blizanac??? :D

Evo ja cu da uskocim :D !Citaj,nadjeno je na netu-Devica i Blizanci-vladar oba znaka je Merkur,pa oni imaju zajednickih osobina!Vole medjusobnu konverzaciju,inteligentni su,mogu ih zaokupiti zajednicke stvari!Ali razlike su velike jer su Blizanci vazdusni znak,a Devica zemljani!Blizanci su nametljivi,senzacionalisticki nastrojeni i teze ka centru zbivanja,dok su Device povucene,mrze publicitet i ne vole kada su u centru paznje!Ipak,oni su veliki deo vremena zajedno!Slazu se dobro po pitanjima posla,dnevnih potreba i prakticnog zivota!Devica usporava kada treba a Blizanac ubrzava kad je put cist!Tako uspesno stizu do cilja!Pri tome nerviraju jedan drugog,ali sta je tu je!Eros im nema dubinu!Razlicitom brzinom se uzbudjuju i tesko je uskladiti tempo u ljubavnoj igri!Orgazam je redak gost,a vremenom izgube i potrebu da tragaju za njim!Cesto se ne mogu dogovoriti ni oko termina za vodjenje ljubavi!Jednom recju,strasti nema,emocije povrsne,sex nije bog zna kakav!Sto se tice vernosti,Blizanac je taj koji tu lako pada na ispitu!Tesko to moze prikriti jer Devica ima odlicnu moc zapazanja!Kada se razocara njen racio stvari privodi neizbeznom kraju!Veza nije cvrsta i kada dodje do razlaza on je gotovo bezbolan!A do razlaza ce sigurno doci ako je Merkur u losim aspektima!Interesantno je da bez obzira kako stvari stoje iznutra,ovaj par spolja ostavlja dobar utisak!Zato se mnogi iznenade kada dodje do prekida ove veze!Pozz! :D

hvala,srce si!
mislim da je tacno bar vecinu stvari...sve je sjajno,ali me nervira jer devica nema ni malo spontanosti u sebi...sve se dogadja kao da ima neki spisak kod sebe,a to je dosadno.... :)
mislim,bar je sa ovom tako..

pozz

bambo:
StoRmy, imala sam vezu sa djevicom. Bio je duhovit,inteligentan i tezak do zla Boga. Da li mozes da zamislis nekog ko je vjetropirast,brbljiv i ne drzi ga mjesto sa nekim staticnim, bezgresnim, sveznajucim? Jer, muskarac djevica upravo je takav. Mislim da bi je izbacio iz koze. Ispravi me gdje grijesim. :cry:

hihihi..pre bih rekla da sam ja takva,i cini mi se da ponekad sizi sa mnom :D

Venerica Bgd:
red coctail:
hvala,srce si!
mislim da je tacno bar vecinu stvari...sve je sjajno,ali me nervira jer devica nema ni malo spontanosti u sebi...sve se dogadja kao da ima neki spisak kod sebe,a to je dosadno.... :)
mislim,bar je sa ovom tako..

pozz
Pa iz mog iskustva Device i jesu malo isprogramirane,ono sto im nije bilo na "dnevnoj listi obaveza" to nece ni uraditi jer bi stvari onda krenule drugim tokom a ipak to nije ono o cemu su oni prethodno razmisljali i detaljno izanalizirali!U podznaku sam Devica i ubi me analiticnost,bespotrebno razmisljanje cak i o nekim nebuloznim stvarima,perfekcionizam,ponekad ako mislim da nesto nece ispasti kako treba ni ne pocinjem jer ne zelim da se nerviram.........! :D

StoRmyGirl:
Bamboo, kakvo je tvoje iskustvo sa
zhenskim Lavovima!?

Ja ih jedva tolerishem.. :(
Nisam bambo al imam neko iskustvo :)
Lep znak ali tezak.Slicno ko i mi.Slicna interesovanja 8-) ..I slazem se i ne slazem se sa njima :confused:....Zanimljivi sagovornici, ponekad suvise ego-tripuju,ali ni to mi ne smeta toliko....Sve u svemu nije los znak....Bez ego-tripova i domino fazona 8-) ;)

moja super drugarica je lavica...i super je u nekim stvarima...ali mnogo me nervira kad krene u oblake...pa planira nesto sto je uuuuuhhhhh previse daleko...ponekad laze,a ja iskuliram jer me nije nesto briga :D i onaj fazon JA-bez toga bi crkla :D

i muskarci lalvovi su takvi,ali mi se cini da su pazljiviji,i da kada vole zenu da je maltene stave na pijadestal...i taaakooo

U mom sluchaju je Lavica explodirala,
a da ne pricham da smo pre toga bile najbolje..

Ljubomorne su strashno i zavidne,
ne daj bozhe da si ti, mislim - TI!? bolji od njih.. Katastrofa!!!

Za mushke Lavove si u pravu,
iz priche znam da su, posle Rakova, najbolji momci
prema devojkama! :)

zanimljive u pochetku, sadrzhajne i sistematichne u razvojnoj fazi, potisnuto stidljive u emocijama i njihovom ispoljavanju, ogradjene bedemom odbrambenih mehanizama, smorne kad shvate da ne mogu da dominiraju, pune saosecanja na rastanku, nikad ne zatvaraju vrata za sobom, kratke i strasne veze ostavljaju jachi emotivni ozhiljak nego duge....

StoRmyGirl:
U mom sluchaju je Lavica explodirala,
a da ne pricham da smo pre toga bile najbolje..

Ljubomorne su strashno i zavidne,
ne daj bozhe da si ti, mislim - TI!? bolji od njih.. Katastrofa!!!

Za mushke Lavove si u pravu,
iz priche znam da su, posle Rakova, najbolji momci
prema devojkama! :)

hahah...u pravu si skroz...bolje bezi ako imas bolju majicu ili parfem,ili skuplje cipele...izujedace te :D

mada,ja ne obracam paznju na to...nekako se ogradim...pa me posle zivka i pita sto necu da je zovem :D a meni dosade hvalospevi i tako joj se ne javljam narednih dana...

a muski lavovi,zaista su predivni,dace ti sve,ali i oni guse sa tim JA fazonom,pa brzo postanu dosadni ...super je sto oni dobro zaradjuju i sto imaju sjajan posao,i sto si ti s njim u svakom smislu sigurna...ali,prenagasavaju sve to...i mora da bude onako kako oni kazu...zato,ja nemam uspeha sa njima :D ne slusam tudje zapovesti

StoRmyGirl:
Bamboo, kakvo je tvoje iskustvo sa
zhenskim Lavovima!?

Ja ih jedva tolerishem.. :(
StoRmy, iskreno nikada nisam bila ni sa jednim lavom,iz prostog razloga sto ih prepoznam s kilometra i pocinjem da se jezim. Imam ih prilicno u okruzenju i taj znak mi nikako ne pase. Za moj pojam, previse su naduveni, optereceni sopstvenom velicinom, sjajni manipulatori i uvijek glavni. A tolika kolicina arogancije jako lose utice na moj nervni sistem. Onda explodiram. Ako zelis nekog lava moras se postaviti po principu
PUSTI SOMA DA MISLI DA JE AJKULA.
Jedini problem je taj sto takvim stavom djevica vrijedja sopstvenu inteligenciju. Ne zelim da budem ni ukras ni trofej nekome,ma koliko da me privuce.
Lavovi,ovo je samo moje misljenje,ne vrijedjajte se. :-( :-( :-( :-( :-(

StoRmyGirl:
Bamboo, svidja mi se ova:
"PUSTI SOMA DA MISLI DA JE AJKULA" :D

Sa kojim znakom se najbolje slazhesh?
Ostale Device, kakva su vasha iskustva?
Na duge staze sa jarcem,ali obavezno sa vatrenim podznakom. Najbolju vezu koju sam ikada imala bila je sa vagom. Jednostavno, vage mogu da osjetim, prepoznam,razumijem. Problem nastaje kada pretjeraju sa neodlucnoscu. U svemu ostalom se fantasticno slazemo. Mada, 99% djevica koje znam stvarno ne voli vage. Valjda smo ti i ja izuzeci koji potvrdjuju pravilo ;) ;)

GOXY

Interesantno je kako eksplodiraju Device brzo ali se jos brze smire..
Kao da se nista nije ni dogodilo, teraju dalje...
Pogotovo muskarci...
Znao sam da se svadjam do iznemoglosti i da se vredjamo pa cak i do batina
ali sutra kao da se nista dogododilo nije..Sve normalno...????

bambo:
Na duge staze sa jarcem,ali obavezno sa vatrenim podznakom. Najbolju vezu koju sam ikada imala bila je sa vagom. Jednostavno, vage mogu da osjetim, prepoznam,razumijem. Problem nastaje kada pretjeraju sa neodlucnoscu. U svemu ostalom se fantasticno slazemo. Mada, 99% djevica koje znam stvarno ne voli vage. Valjda smo ti i ja izuzeci koji potvrdjuju pravilo ;) ;)

Bamboo, slazhem se! Imala sam dve duzhe veze..
Jedna "detinjasta" sa Ribom i druga, ona prava, sa neodluchnom Vagom.

Jedina razlika je u tome shto ja privlachim ljude sa Vazdushnim i Zemljanim
podznakom - najvishe, i to su najcheshtj pod. Blizanac i Devica.. Verovatno
postoji nekakvo logichko objashnjenje preko Merkura. :)

Back