KO SU DEVICE?

....e sad kad procitah celu temu...nista mi nije jasno.... :roll:
....a da se smorih citajuci, smorih se.... :roll:
...ili ona nije deva ili ja nisam jarac.... ;)
...treceg nema.... :D
...a da je volim, volim, ljubim, ljubim, razumem, pazim, mazim, cuvam, brinem.... :D
....moje lane.... :D :D :p
....bas me briga za oroskop...ona je moje sunce u svim kucama vasim..... :D

StoRmyGirl:
Oui. Nisi znao?
Pisali smo o tome, samo
ja se i dalje slazhem sa tim
da nas Rachitji daleko najvishe vole
i razumeju.. :D

To je samo zato sto sa jarcevima imate isuvise slicnosti pa ponekad to moze da bude iritirajuce....Istina je,medjutim, da sam se precesto pronalazio u mnogim opisima koji se vezuju iskljucivo za device,do te mere da mi je to bilo volsebno....A za one koje ne misle tako...pa,niste naletele na pravog jarca,ili niste cekale dovoljno dugo....

shoshon:
To je samo zato sto sa jarcevima imate isuvise slicnosti pa ponekad to moze da bude iritirajuce....Istina je,medjutim, da sam se precesto pronalazio u mnogim opisima koji se vezuju iskljucivo za device,do te mere da mi je to bilo volsebno....A za one koje ne misle tako...pa,niste naletele na pravog jarca,ili niste cekale dovoljno dugo....

I ti si Jarac? :shock:

mislila sam da su rakovi nepristupacni i zatvoreni...nisam imala puno kontakata s njima.sve do psiho'a i naravno moga sina Djordja,koji ne samo sto je Rak, nego je dusa...kakav rak,prava dusica mamina. Najbolji ste. Steta sto nisam pre upoznala nekog Raka. Sad imam Bika,hehehehehe....
Ali me ovaj mali svaki dan sve vise sarmira na samo njemu svojstven nacin toliko da i kada sam na njega ljuta ne mogu da se ljutim...eto...toliko o mami devici i sinu raku...volim ga...

PAWLLE,
Potpuno te razumijem kad kazes da su ti oba sina djevice-cudaci.
Oni u stvari nisu cudaci, samo ti ne mozes da dopres do njih - djevicu ces da upoznas onoliko koliko ti to ona sama dozvoli - znaci stvar povjerenja, strpljenja, ljubavi i razumijevanja.
I sama sam bila "cudak" u mlade dane, mene su zvali fenomen :D

Partnerska kombinacija izmedju device i jarca obecava dugotrajnu i krajnje izdrzljivu vezu.Dok je devica promenljivog karaktera jarac je kardinalnog i oba su zemljani znakovi.U astrologiji ova dva znaka formiraju prirodni trigon (ovo bi valjda trebalo da ja pozitivan aspekt,prevodio sam sa engleskog),imaju radare jedan za drugog,lako se nalaze i sl.
Oboje su zabrinuti oko toga kako ih drugi ljudi vide i ni jedan od njih nije zaista spreman da pokazuje svetu svoje pravo lice.Posmatracu se moze ciniti da ovo dvoje lice na dva penzionera koji nemaju nimalo strasti,ali to je najcesce daleko od istine.Ova kombinacija takodje se pokazuje kao korisnom kako na prijateljskom tako i na poslovnom planu,zbog cega veze izmedju ovih znakova neretko tako i pocinju.
I devica i jarac visoko vrednuju snagu intelekta kod onog drugog,postojanost,lojalnost i zelju za mirnim zivotom bez trzavica.Oboje tesko ispoljavaju osecanja i to je jedino na cemu ovo dvoje treba da rade vise,da se ne bi desilo da veza lici na firmu.......

Back