KO SU DEVICE?

Pa kombinaciju mene kao duple device i muskarca rak podznak lav. Poceo, pocela si rakovi zbog strpljenja koje pokazuju prema devicama.... I tu je bio kraj, a bas me interesuje sta dalje, jer vidim da znas dosta o horoskopskim kombinacijema :-) POZDRAV

Mislim da je to dobra kombinacija ali on je mnogo nestrpljiv..
Hteo bi odjednom da preskochi sve i dodje recimo u ovom sluchaju - do tebe..
Podznak mu daje otvorenost i saosecanje prema tebi ali ga neodluchnost rakova ubi u pojam..
Dobra kombinacija..
Ti ces tu iamti problema ako ga budesh htela previshe okrenuti ka sebi..
Mislim da su ovakve kombinacije mnogo pod uticajem majki..
Ako te josh zanima pishem..

cleopathra:
uzas!!!
najvise mrzim monotoniju u vezi!!!
glasam za strast!!!
Bound_By_Lust_V1-1.gif
:mrgreen:

u mentalnom...nikako na zelenu granu sa vama...oko meni su stalno neki rakovi...vecito se 'preplicemo'...tolika kolicina nesamopouzdanja, sujete a kvalitetni ljudi...stalno nesto mora da vam se dokazuje...ubedjivanju nikad kraja...u doziranim kolicinama ste super :D

Sujeta naravno kod rakova postoji...
Ali ima nešto drugo što Device nesvesno čine rakovima..
Konstantno DEVICE sve znaju najbolje + sve što urade rakovi one imaju neku pridiku na taj rad +
tj imaju primedbu + rakovi nemogu razmišljati kao device a device to traže od rakova..
Rakovi žele da budu opušteni a device teže nekom perfekcionizmu..

To nesvesno što čine rakovima device ne primećuju a to se zove omalovažavanje..
Banalno ali ide na živce konstantna pravila + rakovi nemogu da se opuste ,non stop su u grču...
Ova dva znaka jesu jedno za drugo jer device umeju iz rakova da izvuku ono najbolje
što spava u njima i pritajeno je a sami rakovi ne primećuju..

taja:
u mentalnom...nikako na zelenu granu sa vama...oko meni su stalno neki rakovi...vecito se 'preplicemo'...tolika kolicina nesamopouzdanja, sujete a kvalitetni ljudi...stalno nesto mora da vam se dokazuje...ubedjivanju nikad kraja...u doziranim kolicinama ste super :D

Ubeđivanja su konstantna jer Device previše pametuju dok rakovi su opušteniji
i sve svode be cool..
Device su previše neopuštene i majstori su da zategnu atmosferu..

Psihologue:
Sujeta naravno kod rakova postoji...
Ali ima nešto drugo što Device nesvesno čine rakovima..
Konstantno DEVICE sve znaju najbolje + sve što urade rakovi one imaju neku pridiku na taj rad +
tj imaju primedbu + rakovi nemogu razmišljati kao device a device to traže od rakova..
Rakovi žele da budu opušteni a device teže nekom perfekcionizmu..

To nesvesno što čine rakovima device ne primećuju a to se zove omalovažavanje..
Banalno ali ide na živce konstantna pravila + rakovi nemogu da se opuste ,non stop su u grču...
Ova dva znaka jesu jedno za drugo jer device umeju iz rakova da izvuku ono najbolje
što spava u njima i pritajeno je a sami rakovi ne primećuju..

stoji...devicama nikad nista nije dovoljno dobro i taj perfekcionizam ume da bude naporan...ali to nije samo u slucaju sa rakovima nego uopste....ne bih se slozila za to omalovazavanje...rakovi cesto imaju problem da prihvate cinjenice...tu pocinje problem a nastavlja se k'o sto sam vec pomenula

da probamo...oce covek da se kandiduje za nesto....imamo na stolu istrazivanja, neke ranije rezultate, trenutni rejting, misljenja unutra, misljenja spolja...nista mu ne ide u prilog ( to su 'stvarne' cinjenice)..kazem isto to samo direktno...dezurni uvlakaci mu kazu da ima nevidjene sanse...kandiduje se i rezultat tragikomican...epilog: zali se da je porazen zato sto nije imao podrsku najblizih saradnika...pod tim podrazumeva tapsanje po ramenu i pricanje kako je on cale....nevidjena sujeta koja ne prihvata stvarnost

primer 2. tip se lozi na neku ribu...ona ga odbije....njegovo obrazlozenje je da to nije zato sto joj se on ne svidja nego zato sto se ona boji jer je on mnogo jaka faca za nju
:shock:

Back