KO SU DEVICE?

ne volim taj strah taj zeciji strah koji poseduje mozes se reci dobar deo pripadnika ovog znaka,konkretno strah od nepoznatog,nekad nisu dovoljno sigurni,posebno oko emotivnih pitanja,nedostatak neke borbenosti,ostaj jezik I dobar vokabular,intelekt koji poseduju nije isto sto I borbenost,podznak mi je, dosta osobina imam ali mesec I mars to dosta konfrontiraju.

Ima toga. Ponekad je opreznost dobra a ponekad kontraproduktivna...
Nego Tady reci ovim dobrim ljudima da NISI JA:hahaha::hahaha::hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf: Jedna mi je rekla : ''Ti si Tadeus!'' Ja :
shocked.jpg

In the background

Zanimljivo, i vrlo moguce :D

Sada kada razmisljam, uvek kada pitam nekoga u kom je znaku, to je zato sto je upecatljiva licnost, snazan utisak, velika energija itd... Iiiiii jednostavno ne cujem - Devica :D

Ja sam imao jednog druga koji je krio da je Devica i predstavljao se kao - Lav...U stvari i rođen je negde na granici u avgustu ali je stalno ispravljao dan da bi ispao - Lav...Nikad to nisam razumeo. Uvek sam se ponosio svojim znakom...:)

Zato što mislim da smo posebni...Ne svi...Ali oni koji jesu sebe gledaju kao neku vrstu aristorkatije i zaista imaju ukusa i stila za izvoz...I ne vole pomanjkanje istog, primitivizam a posebno lažne vrednosti, to jest ''nije zlato sve što sija''...Zato što imamo empatije i uvek gledamo širu sliku...Što dobro analiziramo i primećujemo sitne detalje...Moj podznak je rak...

I ja mislim vecinu ovoga sto si napisao :)

Imam vrlo skromno iskustvo, ali sam istinski zainteresovana.

Na netu dosta govore o hladnoci tog znaka. Mislim da sa lepim podzakom to nema prolaz.

Raka kao takvog licno bas ne volim, ali ovako u kombinaciji mozda i nije lose.

Najbitnije je da si ti zadovoljan! :)

Ulovleljena zver

Nije :zcepanje:

Sada bas da je nekom frkica to da kaze... Da ne bi bio predmet naivne, leprsave sprdnjice... Opet ne zvuci snazno, a ni zanimljivo :D

Goxy

Jesu li namazani?

Da se nadovezem na mog drugara goxya..pa znas onu reklamu kad onog mutanta na zurci devojka pita sta je u horoskopu,a on jadan u sebi.. od svih 12 znakova u horoskopu ja sam devica..i kaze lav naravno,posto je reklama za istoimeno pivo :neutral:

- - - - - - - - - -

a opet i lavovi su vrsta macaka.. :) tako da pussy..cat ili devica izaberi :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Pa bik zvuci snazno ali su tvrdoglave seronje,100 puta gori od devica.

Predrasuda. Iako sam ja prvi spreman da kritikujem svoj znak primetio sam da svaka '' šuša'' koju je neko za nešto zakinuo u rl dođe ovde i ''istresa'' se na Devicama...Generalizovati nije baš najinteligentnije, u mom iskustvu:lol:

Back