KO SU DEVICE?

ne kapiram? na koga se ovo gore odnosi?
ja sam htela da dodam da sve device koje ja poznajem imaju neki problem sa emotivnim vezama (ruku na srce vecina ljudi ih ima, ali...) ili ne mogu nikako da ostvare veze, ili su nezainteresovane, ili imaju neke tajne ljubavi ili se vezuju za neke potpuno nepodobne i onda im je tesko, a nece da priznaju...i ostaju u vezama dok postoji i poslednji koncic koji ih vezuje za tu osobu, bez obzira sto se sve ostalo raspalo...i da, partner ih veoma lako izmanipulise. znam da ovo ne mozda po opisu ne lici na racionalni znak device, ali ovo je moje iskustvo sa devicama koje (dobro) poznajem...

Ovo je tačno! Uvek tražim makar nešto dobro u ljudima ali kada jednom zaista završim sa njima nisu mi bliži od turskog groblja.

Nisam sreo namćoraste Device. Generalno se dobro slažemo jer delimo ljubav prema muzici i instrumentima. Ne delimo isti humor, doduše, a primetio sam da baš ne podnose filozofiju. Istoriju tu i tamo vole, ali filozofiju baš ne podnose.

kadro kor procesor

Onda Blizanci rade na Intel Xeon z:shock:

Xeon-E5-2600-multitasking-to-the-max2.jpg

Dobar ti je izraz KADRO kor procesor(i). Dobro, ti si pokojni inzinjer pa ne zameram pogresno upotrebljavanje IT termina z:mrgreen:

eee, moj bratanic (devica) nije ni "n" od namcora, bash ima ekstra narav...
hm, trebalo bi danas da stigne iz bg-a... dobro me ova tema podseti, verovatno ce mi doneti josh neku knjigu o astrologiji, moracu da ga danas zvrcnem...:p

Svako ima svoje slabosti,no te slabosti nisu nuzno kompleksi.Ako se nesto moze pripisati devicama to sigurno nisu kompleksi.

Često smo i suviše tolerantni baš prema kompleksašima...

- - - - - - - - - -

eee, moj bratanic (devica) nije ni "n" od namcora, bash ima ekstra narav...
hm, trebalo bi danas da stigne iz bg-a... dobro me ova tema podseti, verovatno ce mi doneti josh neku knjigu o astrologiji, moracu da ga danas zvrcnem...:p
SreČna Nova Xelena!:zjelka3:

Ovo je vec preterivanje :D
Analiticari,detaljisti da.Device ako ne pokazuju osecanje ne znaci da nemaju dusu.Devica je plasljiv znak i treba imati i za to razumevanja.
Kao zemljani znak stoji crvsto na zemlji i ne izjavljuje ljubav kome stigne.Ako nekog ne voli to i pokaze.Ali znaju da budu namazane i bezobrazne.
Nije lako biti analiticar,vidis stvari koje ne bi zeleo.Razmisljas 100 na sat a to umara.
Ako tako kazes za Device ne znam sta bi rekao za mene koja sam Jarac Devica sa Mo u Devici :D

- - - - - - - - - -

device su iskompleksirani perfekcionisi koje imaju skener umesto ociju i radare umesto usiju i nemaju duse nego kadro kor procesor

Ovo je vec preterivanje :D
Analiticari,detaljisti da.Device ako ne pokazuju osecanje ne znaci da nemaju dusu.Devica je plasljiv znak i treba imati i za to razumevanja.
Kao zemljani znak stoji crvsto na zemlji i ne izjavljuje ljubav kome stigne.Ako nekog ne voli to i pokaze.Ali znaju da budu namazane i bezobrazne.
Nije lako biti analiticar,vidis stvari koje ne bi zeleo.Razmisljas 100 na sat a to umara.
Ako tako kazes za Device ne znam sta bi rekao za mene koja sam Jarac Devica sa Mo u Devici :D

Ja znam da ima dosta Devica koje su baš krute i bez mašte ali ima i dosta koje su neverovatno maštovite i čiji je svet prepun boja i oblika koji su delo samo njihovog uma...Tako da teško je dati konačan sud

ne volim taj strah taj zeciji strah koji poseduje mozes se reci dobar deo pripadnika ovog znaka,konkretno strah od nepoznatog,nekad nisu dovoljno sigurni,posebno oko emotivnih pitanja,nedostatak neke borbenosti,ostaj jezik I dobar vokabular,intelekt koji poseduju nije isto sto I borbenost,podznak mi je, dosta osobina imam ali mesec I mars to dosta konfrontiraju.

Back