KO SU DEVICE?

Tačno mada ja nisam materijalista...Novac mi služi do granice da mogu da zadovoljim ipak više duhovne potrebe...:) Mene strašno nervira nelojalnost i dvoličnost...Kada sam recimo sa nekom u vezi i vidim da ona vrda mene to skroz smori i gledam da je eliminišem skroz kao ''prijateljicu'', nisam u fazonu foliranja i igranja igara...Često sam sa nekima prekinuo i propustio šansu za par ''slatkih'' trenutaka ali sam ih nas duže staze pravilno procenio...Sa ljigavcima ne želim da budem ni prijatelj a kamoli...Mada mogu i dosta dugo da trpim i pokušavam stvari da spasim vezu, ali kada se jednom u meni nešto slomi...

Dali ti uopste startujes neku curu?Cak i one zaintersovane ozbiljno kod vas mislim ostaju kratkih rukava...........Da li vas treba loviti ili cekati?Cemu toliki masohizam?:sad2:

Naravno da da, ali čim osetim aroganciju a ona je danas ''zaštitni znak'' žena ma kakve bile, valjda su sledeći feminizam utripovale da su sve ''princeze'' ili tako nešto https://metrouk2.files.wordpress.com/2015/07/taylor-swift-man-im-pretty-awesome.gif, povlačim se i neću više da trošim vreme i živce na tu osobu... Hvala Bogu nisu sve takve...:)

Ima lijeka i za vas.........Cuvaj se skorpija.........Samo zemlja je dosta okrenuta materijalnom iako se pravi da nije............

Ima lijeka i za vas.........Cuvaj se skorpija.........Samo zemlja je dosta okrenuta materijalnom iako se pravi da nije............

Škorpije su tradicionalno nezgodne za sve...Moja mama i jedna baba su škorpije i obe su opasne ali je druga baka bila škorpija i bila je pravi anđeo...Čak tako nešto što nisam naišao nigde među ženama, ali možda je to bilo i do starinskog vaspitanja koje danas svakako fali...Jedno je uvažavati značaj materijalnog a drugo je biti u ljubavnoj vezi sa njim...:neutral:

Primetio sa da su ženske device baš materijalisti i nekako ''hirurški'' hladne...Mada na mene možda utiče i Rak kao podznak ali zaista otkad znam za sebe nisam pridavao ''božansku'' važnost novcu...Ma sve je to relativno, ali ipak postoji ''kičma'' svega koja je ista i koja se ne menja...Preveliki po meni upliv savesti i onog ''šta će drugi misliti'' plus želja da se pomogne raznima koji te posle šutnu u yaya...Uvek skupljamo nek misfitse oko sebe, pokušavamo da ih ''razumemo'' čak i kada nas gaze, baš interesantno, kao ovde...http://www.dailymail.co.uk/news/art...girlfriend-Cathriona-pictured-days-death.html

To je baš čudna kombinacija...Podznak utiče na tebe kada si stariji...Čak kažu da si do 30.-te godine znak a kasnije podznak...Neko bi mogao da nam kaže više o ovoj kombinaciji...Ja sam Devica Rak.

To je baš čudna kombinacija...Podznak utiče na tebe kada si stariji...Čak kažu da si do 30.-te godine znak a kasnije podznak...Neko bi mogao da nam kaže više o ovoj kombinaciji...Ja sam Devica Rak.

ja to malo drugacije gledam
zavisi gde ti je mesec vladar asc, ako on ne vidi asc(60,90,120,180) onda gledam egz. vladara jupitera da li gleda asc..itd
i planete koje aspektuju asc ali samo ove nabrojane aspekte

- - - - - - - - - -

i planetu sa najvise dostojanstva na asc

Evo ja kao Strelac-astrološki nekompatibilan sa Devicama, mislim da se preteruje u kritikama ovde
Većina ljudi govori samo iz svog iskustva,na osnovu malog broja primera
To se ne može smatrati baš relevantnim
A česta je pojava
Više puta sam u RL čula da neko ne voli neki znak na osnovu iskustva samo sa JEDNOM osobom
Ne postoji dobar ili loš znak,to će SVAKI astrolog reći
Evo ja znam puno Devica i 80% njih su vrlo fini i pametni ljudi
Tih preostalih 20 % jesu osvetoljubiva opsesivno kompulsivna džangrizala
A to je ipak manjina
I niži tip znaka

ja sam htela da dodam da sve device koje ja poznajem imaju neki problem sa emotivnim vezama (ruku na srce vecina ljudi ih ima, ali...) ili ne mogu nikako da ostvare veze, ili su nezainteresovane, ili imaju neke tajne ljubavi ili se vezuju za neke potpuno nepodobne i onda im je tesko, a nece da priznaju...i ostaju u vezama dok postoji i poslednji koncic koji ih vezuje za tu osobu, bez obzira sto se sve ostalo raspalo...i da, partner ih veoma lako izmanipulise. znam da ovo ne mozda po opisu ne lici na racionalni znak device, ali ovo je moje iskustvo sa devicama koje (dobro) poznajem...

Nevjerovatno tacno! Za sve koje poznajem, zene. Racionalne su u poslu, ali ne u ljubavi. Npr Jarcevi su vjerni iz racionalnih razloga, dok su djevice duboko emotivno vjerne godinama kad ih neko smanta. Jako su drustvene, vedre, i spontane, kad izlaze stalno te vuku negdje spontano. Dosta flertuju jer je sve drustveno i spontano. Zene djevice su po meni najromanticnije od svih znakova bas zbog toga.

Back