KO SU DEVICE?

Koji bolan cijeli svijet,cito si knjige par varalica i ublehara,koji su i to sto su pisali,prepisivali od lazova prije njih,samo sto su nekada "klijenti" bili u podredjenom polozaju,pa ono sto su im ovi lagali nisu imali priliku da provjere i u Praksi,posto nije bolio Televizije,Interneta,nicega.

Pa ako je Sa0Mo u karti kod Nishikorija uticao na to,da nekome padne nekakva reklama na glavu,pa to je moze se reci benefican aspekt,sta rade aspekti drugih planeta sa Mjesecom :D

I ona je takodjer za sobom donosilla zlu kob,gdje god da bi se pojavila

http://www.astro.com/astro-databank/Loren,_Sophia :D

Eno usla u 9 deceniju zivota,hoda po modnim pistama,izgleda mladja 40 godina :D

Poslednja izmena:
I ona je takodjer za sobom donosilla zlu kob,gdje god da bi se pojavila
http://www.astro.com/astro-databank/Loren,_Sophia :D

Eno usla u 9 deceniju zivota,hoda po modnim pistama,izgleda mladja 40 godina :D

Izgleda ti mlado baba od devedeset godina? :eek:

Saturn Mesec njoj je doneo detinjstvo u muci i siromastvu. Mali stan delila sa desetoro rodjaka, imala nekoliko spontanih pobacaja, rastur bracne zajednice. Sestra joj se udala za poznatog fasistu, a Sofija izlaz nasla u glumi. Talentom.

Hahahahha,pa ti si osoba za posmatranje.
Isto kao sto je James Stewart patio godinama za Grace Kelly,sa kojom zapravo nije kafe popio 2 puta u zivotu :D

Sta je njemu donijela konjukcija Sa0Mo u JArcu,kakve nevolje,hajde ih izmisli,nadji neki podatak iz 12 godine zivota,kad ga je drug na velikom odmoru pogodio prackom u guz...:rotf:

http://www.astro.com/astro-databank/Clooney,_George

Ili njemu

http://www.astro.com/astro-databank/Berlusconi,_Silvio

NAzovi ga,i kazi mu,Silvio ti nisi ti,meni Dupor rekao,da si ti neko drugi:rotf:

Ee fanatice jedan ,neznalice :D

DA si Ukrajinac,prezime bi ti bilo Ogranicenko,jer nisam rekao da Sofija Loren izgleda kao djevojka,nego mnogo mnogo mladja u odnosu na broj godina koji ima.

Zenska djevica se na kraju balade i prijateljstva pokaze kao zla osoba.A nizi pripadnici ovog znaka imaju izrazen cinizam kojeg smatraju vrlinom...................Djevice su bukvalisti tipa:Zivot se lijeci samo radom.Drugovi i ljubazni samo kada im nesto treba....... A ima i dosta hipohondora...............

Zenska djevica se na kraju balade i prijateljstva pokaze kao zla osoba.A nizi pripadnici ovog znaka imaju izrazen cinizam kojeg smatraju vrlinom...................Djevice su bukvalisti tipa:Zivot se lijeci samo radom.Drugovi i ljubazni samo kada im nesto treba....... A ima i dosta hipohondora...............

Pa ima hipohondra medju njima,jer vladaju prirodno 6 ,kucom zdravlja,pa ili se plase bolesti,ili su jako hrabri po tom pitanju,cesto nema sredine.Veliki broj doktora medicine je medju Djevicama.
Djevice se "lijece" radom,zato sto se radi o Merkurovskom,brzom,nervoznom znaku(bas kao sto su i Blizanci),pa Djevice stalno nesto moraju da rade,usisavaju,pospremaju,zalijevaju cvijece(kako je to cist znak,volim ih zbog toga:D)
Nemaju djevice samopouzdanja,i vjere u sebe,zato znaju da budu negativne,jer su ubjedjene da drugi to primjecuju kod njih,i zato se hladnocom brane,od pokusaja drugih,da i u njima pronadju emocije,koje Djevice automatski vezu uz sve moguce slabosti.

posto sam i ja devica,voleo bih da sto vise vas,koji ste u istom znaku,pogledate ovu sliku,te da komentarisete malo.ima li istine u ovome i jeste li se pronasli barem malo? ili ste skroz drugaciji? ja sam se licno pronasao i to poprilicno.pogotovo ovo za buku,nemogu da podnesem,uznemirava me. pozz :hvala:

Pogledajte prilog 346221

Devica znak, Devica podznak, Mesec u Devici, Venera u Devici i sl će uvek reći ''Meni je potreban moj mir'', što je u stvari način da pobegnu od problema. Jedna od najgorih stvari kojima umeju da se prepuste jeste cigareta i bensedin. Sigurno najnervozniji ljudi.

Nisu perfekcionisti, ali vole da sebe vide perfekcionistima. Pedagozi. Akcenti. Ljubaznost.

Djevice poznati radoholicari,poput Blizanaca rade 100 poslova odjednom,samo što su stabilniji i bolji ljudi od Blizanaca.Ginu za partnere,najčešće za Jarceve,i mogu kazati da mi je privilegija da me gotive tako lijepe,uredne zene.Djevica je znaj usluge(6 kuca)zdravstva, vole da pomažu,vole da su dio sistema(nikada glavni,tu priželjkuju nas Jarceve:D)idealne su zene Djevice kao sekretarice, savjetnici, posto svaki detalj vide,majstori su u odvajanju žita od kukolja(nekada od drveta ne vide sumu :D)ali tu sno mi Jarčevi da dano zadnju riječ.I da,Blizance dvolicne nestabilne ne mogu ocima smisliti :D

Ovo sto si napisala govori samo o tome koliko ti imas ograniceno razmisljanje... kako mozes na osnovu samog suncevog znaka davat ove izjave?.. Btw opcepoznata cinjenica je da djevice vise daju no sto primaju, ali ti si rekla;" ljubazni samo kada im nesto treba "...Tu si falila! Djevice (u principu) nece trazit nikad makar im bilo neophodno tako da ti je ovo palo u vodu a time i svaka tvrdnja od tebe na ovoj temi

Poslednja izmena:
Devica i Otvaranje kese su dva različita pojma. Pre bih tražio nešto od Jarada nego li od Virgoza.
Postoji uvek dve vrste.
Lošija vrsta Device, generalno gledajući, sve Treba, bez obzira koliko ima. Treba joj. Sitniš? Trebaće, može da ''se sačuva'' za kasnije. Zašto baciti psu ako može ''Čovek da pojede''.

Mali virgos, nema ga pet godina, sebi kupio najbolji sladoled, a nakon puno prenemaganja i odlučivanja ostalima kupio najjeftiniji mogući. Nije da nije imao, nego nije hteo. Svi smo se fino smejali. Malo Jare u životu nije zaplakalo, prvu istinsku suzu krokodilsku pustilo kada mu baba uzela 20 dinara iz novčanika za hleb. Ceo dan nije jarence moglo da se smiri.
Od malena opasno razmišlja o svojim potrebama, zbog toga znak vlada detaljima i ustručavanjem, suzdržavanjem, suptilnošću, radnim odelima itd.

Japan je u podznaku Device

5142985913_87cf083b44.jpg

japan-businessmen_2324238b.jpg

Razmenjivanje biznis kartica ima posebnu proceduru.

Domo arigato.

Ovo sto si napisao lose ...moze se nac kod opisivanja bilo kog znaka moze bit dobar opsi moze los u principu nijedan znak nije los i to bi trebao znat ako je trbi los ne znaci da je los ...ja se osobno sa nekim ljudima ne slazem no nikada ne bih mogla to prepisati suncevom znaku... Ne mogu generalizirat kao ti ...postoji .visi postoji nizi tip bilo kog znaka iako to ne bi prepisalaa znaku nego osobi,btw ovo sto pises je krajnje suludo i ograniceno ...

Ovo sto si napisao lose ...moze se nac kod opisivanja bilo kog znaka moze bit dobar opsi moze los u principu nijedan znak nije los i to bi trebao znat ako je trbi los ne znaci da je los ...ja se osobno sa nekim ljudima ne slazem no nikada ne bih mogla to prepisati suncevom znaku... Ne mogu generalizirat kao ti ...postoji .visi postoji nizi tip bilo kog znaka iako to ne bi prepisalaa znaku nego osobi,btw ovo sto pises je krajnje suludo i ograniceno ...

Treba da pripišeš i poziciji Sunca jer određene stvari se mogu lako uporediti između Znakova zodijaka bez da se ulazi u detaljnu analizu natalnog horoskopa. Najlakše preko Kvadrata. Primera radi, Strelčevska filozofija protiv Devičanske pedagogije. Ili Strelac koji gleda celu sliku naspram Device koja posmatra jedan objekat. Ili Strelčevsko darivanje naspram Devičanskog čuvanja.

Ovo je primetno ne samo kod Sunca u znaku već i kod podznaka jer su u pitanju znaci Intelekta.

Uporediti ponašanje po pitanju hrane kod podznaka Strelca i podznaka Device. Odnos prema kozmetici, šminci, radnom kutku i sređivanju ''svog''. :bye:

Ovo sto si napisala govori samo o tome koliko ti imas ograniceno razmisljanje... kako mozes na osnovu samog suncevog znaka davat ove izjave?.. Btw opcepoznata cinjenica je da djevice vise daju no sto primaju, ali ti si rekla;" ljubazni samo kada im nesto treba "...Tu si falila! Djevice (u principu) nece trazit nikad makar im bilo neophodno tako da ti je ovo palo u vodu a time i svaka tvrdnja od tebe na ovoj temi

One ce ti mozda nesto dati ako ti njih jedno 10 puta castis bezrezervno,da bi ispale jarani.........Inace su zbog same prirode licnosti vrlo sture zatvorene i u smislu komunikacije i u davanju.Dosta su okrenuti sebi,..........ne znaju pokazati ljubav ni najblizima.....Rustikalne u razmisljanju............Sta mi je priredila radna koleginica djevica iz ciste pakosti,ipak nije za ovo mjesto.A sva je bila onako fina,ma ni u snu se covjek ne bi nadao od nje da je za takvu rabotu spremna.Ovo napisano se uglavnom odnosi na zenske djevice.......Muski pripadnici ovog znaka su ipak razumljiviji i osjecajniji.........

Djevice poznati radoholicari,poput Blizanaca rade 100 poslova odjednom,samo što su stabilniji i bolji ljudi od Blizanaca.Ginu za partnere,najčešće za Jarceve,i mogu kazati da mi je privilegija da me gotive tako lijepe,uredne zene.

Uredne zene mogu se probrati kod onih sto su dobile rodjenjem Saturn kvadrat Veneri. Nadje se cistote ali nema urednog ljubavnog zivota, deluje kao da ih vodi aflikovani Neptun, ne mogu izaci iz zablude i ne sagledavaju realno situaciju. Mogu biti verne.

Kod devica nisam primetio da se bave dusevnim, teze stabilnoj vezi i odgovaraju im mirniji tipovi.

Device su teške same sebi, pa su najsrećniji kad drugome prenesu deo svog tereta. Ne razumem tu sterilnost, pretencioznost, foliranje, želju za savršenstvom a lome se vrlo lako. Ne volim device, ako nije jasno. :mrgreen:

Ova što sam je ja upoznao kao neka pesnikinja...Nije u tom fazonu na prvi pogled...Ali na drugi skontaš da joj je samo i jedni cilj da se ubaci u krugove moći. Tako bira prijatelje, momke...

Back