HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
hehe, zlu kob...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah,koji si ti fanatik,nisi normalan,najsikrenije.
I ona je takodjer za sobom donosilla zlu kob,gdje god da bi se pojavila
http://www.astro.com/astro-databank/Loren,_Sophia
Eno usla u 9 deceniju zivota,hoda po modnim pistama,izgleda mladja 40 godina![]()
Sta je njemu donijela konjukcija Sa0Mo u JArcu,kakve nevolje
http://www.astro.com/astro-databank/Clooney,_George.
,,,U ovu Djevicicu sam bio zaljubljen kao djecak,dok jos nisam evoluirao
Zenska djevica se na kraju balade i prijateljstva pokaze kao zla osoba.A nizi pripadnici ovog znaka imaju izrazen cinizam kojeg smatraju vrlinom...................Djevice su bukvalisti tipa:Zivot se lijeci samo radom.Drugovi i ljubazni samo kada im nesto treba....... A ima i dosta hipohondora...............
posto sam i ja devica,voleo bih da sto vise vas,koji ste u istom znaku,pogledate ovu sliku,te da komentarisete malo.ima li istine u ovome i jeste li se pronasli barem malo? ili ste skroz drugaciji? ja sam se licno pronasao i to poprilicno.pogotovo ovo za buku,nemogu da podnesem,uznemirava me. pozz
Pogledajte prilog 346221
Zenska djevica se na kraju balade i prijateljstva pokaze kao zla osoba.A nizi pripadnici ovog znaka imaju izrazen cinizam kojeg smatraju vrlinom...................Djevice su bukvalisti tipa:Zivot se lijeci samo radom.Drugovi i ljubazni samo kada im nesto treba....... A ima i dosta hipohondora...............
Ovo sto si napisao lose ...moze se nac kod opisivanja bilo kog znaka moze bit dobar opsi moze los u principu nijedan znak nije los i to bi trebao znat ako je trbi los ne znaci da je los ...ja se osobno sa nekim ljudima ne slazem no nikada ne bih mogla to prepisati suncevom znaku... Ne mogu generalizirat kao ti ...postoji .visi postoji nizi tip bilo kog znaka iako to ne bi prepisalaa znaku nego osobi,btw ovo sto pises je krajnje suludo i ograniceno ...
Ovo sto si napisala govori samo o tome koliko ti imas ograniceno razmisljanje... kako mozes na osnovu samog suncevog znaka davat ove izjave?.. Btw opcepoznata cinjenica je da djevice vise daju no sto primaju, ali ti si rekla;" ljubazni samo kada im nesto treba "...Tu si falila! Djevice (u principu) nece trazit nikad makar im bilo neophodno tako da ti je ovo palo u vodu a time i svaka tvrdnja od tebe na ovoj temi
Djevice poznati radoholicari,poput Blizanaca rade 100 poslova odjednom,samo što su stabilniji i bolji ljudi od Blizanaca.Ginu za partnere,najčešće za Jarceve,i mogu kazati da mi je privilegija da me gotive tako lijepe,uredne zene.