KO SU DEVICE?

Zanimljiva ta pevačica.

Toj pevačici je Neptun veoma uticajan, sva je u simbolici Neptuna i Meseca po mom mišljenju.

23. jul 2011. godine Sunce ulazi u znak Lava (njena treća kuća, inače je obojena Merkurom), a Mars iz Asc napada upravo Neptun u Strelcu.

Droga (Neptun) na putovanjima (Strelac), opijanje (Neptun) na putovanjima (Strelac).

Njen bivši muž Blake Fielder-Civil (Ovan, Mars) ju je povukao ka opijatima i drogama (Neptun VII kuća, Strelac).

Blake Fielder-Civil:
Amy Winehouse's ex-husband has told of his regret at introducing her to hard drugs – but has claimed her addiction worsened when they were apart.

Ovde imamo potvrdu da kada god su bili razdvojeni je stanje bilo teže da se podnese (simbolika Strelca i Neptuna u skladu VII kuće partnerstva)
Takođe imamo potvrdu da je zbog korišćenja droge (Neptun VII), njen muž završio u zatvoru (Simbolika Neptuna) gde mu je bila i Venera ispoljena.
U njegovoj karti vidimo da je pokušao i da se ubije, iako to nema zvanično nigde, upravo zbog ljubavi prema Amy Winehouse. Završio je 2012. godine u komatoznom stanju.

Njih dvoje su se venčali tokom 2007. godine, upravo dok im je Jupiter tranzitirao VII kućom. Razišli su se nakon dve godine zbog toga što je on nju uhvatio na Karibima (Neptun, Strelac) kako je bila s drugim muškarcem.

Drug habbits:
The star also admitted that she had 'forgotten I'm even married' to Blake, claiming 'our whole marriage was based on doing drugs'.

U šemi je bila sa čovekom Josh Bowman-om koji je rođen u znaku Riba (njen Neptun u Strelcu, Josh na Karibima). Ovo ju je moglo čak i spasiti od problema sa drogom, jer je pronašla tačan filter, ali nakon odlaska sa Kariba kako bi se posvetila muzičkoj karijeri (Neptun VII, Strelac), ponovo je došla u situaciju da narušava svoje zdravlje i energiju zahvaljujući konzumaciji droge ili alkohola ili kombinacije oba u nekontrolisanim količinama (Neptun Alkohol, droge, Strelac preterivanje, Neptun koncerti i Strelac na putovanju, turneja).

Ovde imamo simboličan odnos između Riba i Device. Ali nju je dotukao Mars u Blizancima koji je bio u opoziciji upravo natalnom Neptunu u kući VII.

Možemo reći da se ''ubila'' zbog ljubavi isto okoliko koliko je patila za prvim mužem. Tranzit Saturna je aktivirao njenu prirodnu kuću VII, što je povećalo konzumaciju droge i alkohola ukupno godinu i po dana pre smrti.

Djevicu uvijek vezemo za onu ljetnu " depresiju" zavrsetak godisnjih odmora, vrijeme zetve ( Djevice su najproduktivniji znak) lagano priblizavanje jeseni( skracenje dana), pa se sukladno tome treba " mobilizirati", i uvijek biti pripravan i obezbijediti se na " materijalnom planu", i zato su nase drage Djevicice tako preodgovorne, disciplinirane, uvijek mnogo brinu oko posla, ali i uvijek lako " namirisu" one partnere uz koje na tom planu nece gubiti vrijeme, kojima ce i biti na usluzi ali i koji ce njima biti na pomoci.

I ova Djevicica nas je relativno rano napustila ( Dolores o Riordan)

tumblr_prnsvs8GNM1xk78c5o5_r2_1280.png
tumblr_prnsvs8GNM1xk78c5o3_r2_1280.png
tumblr_prnsvs8GNM1xk78c5o4_r4_1280.png
tumblr_prnsvs8GNM1xk78c5o2_r2_1280.png

I ja. Sviđa mi se što je jako dobar astrolog, i recimo kod Blizanaca onaj momenat gde mora da objasni svima da nisu u pravu, pa proverava, pa onda drži predavanje... To imam ja sa mojom naglašenom trećom, anisam nikad povezivala sa Blizancima... Hahah... "You're wrong!"...

Back