Ko stoji iza napada na Novaka Djokovica?

mrzi me da gledam ceo klip, o čemu je reč?

Ovaj video predstavlja kratku analizu pozadine uspjeha najboljeg srpskog sportiste Novaka Đokovića, kao i analizu okultnih vještina kojima se bavi i za koje javno govori da su mu mnogo pomogle u ostvarivanju dobrih rezultata.

Za dodatne informacije o ovoj temi pogledajte:

Predavanje jednog od najboljih košarkaša svijeta svojevremeno Ljubodraga Simonovića Ducija na temu o štetnosti profesionalnog sporta po fizičko i duhovno zdravlje:

Isustvo mladića koji je dugo godina praktikovao meditaciju i došao u dodir sa demonskim silama:

Skriveni svijet (6 radio emsija):

Ђоковић је изјавио да упражњава ту врсту јоге која се овде помиње. Рекао је да је то тајна његовог успеха. Нема ништа лоше да се појасни колико је штетно и опасно бавити се таквим окултизмом, као што практикује Ђоковић.

Ко то не разуме боље је да ћути и не брука се.

А, што се тиче видеа, много је пола сата текста.

Прво која завист и злоба према једном успешном младом човеку.Значи успех се не опрашта!:super:

Miroljub Petrović, stari pacijent.....
Вала баш требало би га хоспитализовати... нагледала сам се свакаквих глупости и игноранције на његовом форуму,а да не помињем брисање и преправљање порука аххх каква божанска праведност :manikir:

Прво која завист и злоба према једном успешном младом човеку.Значи успех се не опрашта!:super:
Вала баш требало би га хоспитализовати... нагледала сам се свакаквих глупости и игноранције на његовом форуму,а да не помињем брисање и преправљање порука аххх каква божанска праведност :manikir:

Nemoj tako... vidi ga kako lepo svira:

Baš je cakan...

Back