hakim bej
Elita
- Poruka
- 16.476
Ne ko je on, ili ko je ona, na ta pitanja uvek imas odgovor.
Ni sta radis, jer to sto radis nisi ti.
Ko si ti?
Ko si ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam SLOBODAN....jer...sam si napisao u svom potpisu.
Pobuni se, uvek. Bez obzira na ishod.
Makar završio u lancima.
Jedini način da se osećaš kao čovek.
dati odgovor i odgovoriti nije isto
Као Хришћанин, морам рећи да сам ја душа која је настала када је Творац удахнуо свој Дух у моје људско тело, и с обзиром да је са моје људске тачке гледишта мени немогуће да дам одговор на питање који само Творац познаје, онда се морам задовољити овим. Ако би питање гласило ко мислим или осећам да сам, онда ту не постоји коначан одговор, зато што мишљења и осећања према себи увек мењамо у мањој или већој мери током живота, тако да она нису дефинисана ни константна.Ne ko je on, ili ko je ona, na ta pitanja uvek imas odgovor.
Ko si ti?
Прокоментарисао бих ово својом тврдњом да је наша слободна воља наше свесно прихватање или неприхватање наше личности коју нам је Творац доделио онда када нас је створио. Ако свесно одбацимо своју личност коју нам је Творац доделио, онда смо у исто време одбацили и самог Творца, а ако свесно прихватимо своју личност коју нам је Творац доделио, онда смо у исто време прихватили и самог Творца. Зато су добра дела или греси према самом себи и другим људима увек истовремено повезани и са нашим Творцем. У том светлу, наша слободна воља заправо представља наше право да свесно будемо личност коју нам је Творац доделио када нас је створио, и да нико други нема право да наруши нашу личност у том случају, јер би на тај начин прекршио нашу слободну вољу. Један баналан пример, на пример, ако је Творац створио моју личност тако да волим плаву боју, и ако сам ја свесно прихватио себе као таквог, онда би свако ко покуша да ме применом силе натера да не волим више плаву боју кршио моју слободну вољу. Једино је Творац апсолутно слободан, док ми као творевина не можемо бити апсолутно слободни. Уосталом, слободна воља и слобода су два различита појма.Nisi slobodan to je iluzija, i nemas SLOBODNU VOLJU. 2 stvari koje su dokazane vec, preko neuronauka.
Ali ne brini se, imas ILUZIJU da JESI, tako da ti se isto hvata sta ti ja rekao i naucno mnjenje.
Samo je bitno ko shvati to i moze da se izbori, a ovi sto ne mogu da se izbore, njima i nije bas humano to pricati, jer su bolecivi, bilo bi kao kada bi malom detetu oduzeo medvedica sa kojim spava, ili mu oduzeo roditelja, majku.
Ne moze bez toga. Nije jos zreo i iznad emotivnog rasudjivanja.
Ko si ti?
Ko si ti?
Људска душа је неко, личност, а не само нешто. Е сад, објаснити нашу личност, ко смо ми, то зна једино наш Творац.Interesantno,
koliko vidim svi su se ubili objašnjavajući šta su, a ne ko su.
Na tvoje pitanje ki si ti,
odgovor bi bio dati ti puno ime i prezime,
ali to se ovde ne radi.
Људска душа је неко, личност, а не само нешто. Е сад, објаснити нашу личност, ко смо ми, то зна једино наш Творац.
Interesantno,
koliko vidim svi su se ubili objašnjavajući šta su, a ne ko su.
Na tvoje pitanje ki si ti,
odgovor bi bio dati ti puno ime i prezime,
ali to se ovde ne radi.
Odnosno, ovde imam alternativu - nik.
E pa ja sam Pače ružno.