Ko si ti? Pitanje za trovanje.

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.835
Pitanje kojim skoro zasigurno umanjujete srecu ili slobodu osobi koju pitate.
Osoba koja radi ono sto zeli i zeli ono sto moze je poput deteta najslobodnija osoba na svetu.
Tu drugi ne mogu nista...cak i da zabrane....
Jedino kad zabrane da se primenjuje taj princip e onda postajete na neki nacin rob te osobe...ili sistema vrednosti te osobe..

Jedno od nacela emotivne ucene je to ubacivanje delica ili celog sistema vrednosti osobe koja ucenjuje a ne mora da se pridrzava osobi koju hoce da ucenjuje..

A sta bi bilo pitanje Ko si ti?
Na sta vas navodi kad vam neko postavi to pitanje, kuda idu putevi vasih misli?

psihoterapeut je placen da te propituje i to cini na strucan nacin al mimo toga svako povjeravanje bukvalno dozivim kao govor u prazno i neprijatnost zbog uzurpacije vremena jer mi takve signale daju odmah lutaju pogledom vrpolje se jednom recju nisu prisutni od pete sekunde otprilike

jos je zajebanije kad te neko treci pita jer znas ti ko je to? onda kao treba da preturas po glavi odglumis divljenje i stvoris instant strahopostovanje jer ti je
taj podredjeni dao do znanja kako stoje stvari a i sam si trebao vec da se informises

pcm2.png

E sad , ovo nije reklama, pre bih rekao antireklama, bar za mene..
Dakle google odmah posalje sledecu reklamu
https://atria.rs/otkrijte-pcm-jedinu-metodologiju

Ko koristi PCM?

Primena PCM-a u NASA
NASA je PCM počela da primenjuje u selekciji i obuci astronauta od 1978. godine.

PCM u Fortune 500
Danas ovaj model koriste poznati koučevi i psiholozi, kao i direktori kompanija sa liste Fortune 500.

PCM na univerzitetima
PCM je bio predmet proučavanja na preko 37 univerziteta širom sveta.

Preko MILION asesmenata
Do sada je preko milion osoba saznalo svoju dubinsku strukturu ličnosti.

A sada ono najvaznije
11-122x300.jpg
323-179x300.png

Ko sam ja Prepoznajte sta drugi rade i govore

Postanite super covek drugima..

Jedna od cestih upotreba pitanja ko sam ja....koje nije isto kao ko si ti...ali tu je odmah iza coska...

Imate milion reklama za life coach...ali to nije psihoterapija, nego je kloniranje uspesnih psihokompozita , psihokolaza na onoga ko plati.

Imate manje reklama za NLP ili neuro language programing...programiranje preko neuro jezika...
Tehnike, tipa na pitanje uvek odgovaraj pitanjem koji je uprostena varijanta za svaleraj....

"Ko si ti? "
Mene nerviraju oni što "gledaju sa visine" i po ekad mi dođe da to pitanje postavim.
Primer:
Nešto se jedna pravila pametna, prosto rečeno, reč je bila o zbirci dela Edgara Alana Poa, i ona je rekla: "Gavran je prva asocijacija čak i meni", kao da je doktorirala književnost ili tako nešto, ja sam joj onda postavio to pitanje:
"Čak i tebi? A ko si ti?"
Primer. Kad neko stvarno pretera više sa dizanjem sebe.

P.S. Zapravo, "Anabel Li" je "tačan odgovor" ako ćemo po "himni gotičara". :lol:
Nije ni bitno, samo sam naveo primer. I to dobar.
Nisam provokator, to kad neko baš preteruje konstantno i jednom kap prelije čašu.
Meni takva pitanja ne postavljaju jer se ne kur-čim, možda dok smo bili deca ali bukvalno deca.

Probaj da radis nesto mimo mediokriteta i vecine....
Odmah krece pitanje, a ko si ti ....Ti znas......A mi ne znamo.....
A sto ne uradite?
Pa kad bi ti to poceo i uradio , a da se pripise nama, mi eto onda dajemo podrsku....ali da se zna da smo mi bili glavni koji su to pogurali..

Ali to je bukvalno pojavljivanje ovog pitanja.
Nema bas mnogo veze sa samom temom.....

Vise ima veze ona varijanta, budi svoj...sine kako ta varijanta ebe u mozak svakog pojedinca i pojedinke....sto nesigurniji u sebe i sigurniji posle toga, to veca steta...

Pitanje ko si ti nosi jednu skrivenu ali stalno prisutnu stvar...

Realnost je stalno pod promenama koje kreira stvarnost....
Sta je realno st, to je ono sto je priroda, sustina , ono sto vidite.
A sta je stvarnost e to je ono sto gledate, ono sto mislite, ono sto tumacite i sto vam se cini.

Koja je razlika?

Pa ako u nekoj firmi postavite zadatak a dozvolite da se pita koliki je doprinos svakog pojedinacno onda ste dozvolili licnosti....i ponasanje, razmisljanje, rezultat ce biti drugaciji ako u firmi ne dozvolite ili zivite u drustvu gde to nije dozvoljeno , npr posle posla idete bez obzira sta se desi , u zabavu , u zivot..
Ako dozvolite kriminal na nekoj teritoriji onda ce produktivnost firmi da se promeni jer moraju da sklanjaju sifone za zalivanje, da ne bi bili unisteni ili pokradeni , sto moze da se desi i u skladistu , ali je manja sansa..
Parcela se bere u jednom cugu a ne prema potrebi plasmana, jer inace ode u ruke lopova i slicne stvari.
Ako se kreira u okruzenju ubijanja, onda je totalno drugacije ponasanje...cak i kad je isti novac u pitanju....mozak koji razmislja o tome da ne dobije metak i o smrti ne poklanja dovoljno paznje delovima kao sto su preklapanje trimera kod brijaca za brijanje..

To je neizbezno jer je percepcija pomerena ka drugim tackama...

Back