Ko sedi u Savetu Bezbednosti Ujedinjenih Nacija?

KPCTAHK

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.691
Rasprava od pre nekoliko dana, naravno na hitnoj sednici SB UN, o tome da se okrivi Rusija za sabotažu najveće nuklearke u Ukrajini, Zaparožje, mi je delovala kao sumrak ljudskog uma - najgore vređanje intelekta ... Da, to nije tako dokazati je veoma lako, ovako:

Ruske snage, upravo da ne bi došlo do sabotaže od strane Ukrajinskih snaga su 28.02.2022. zauzele tu nuklearku... Kako je onda moguće, ima li tu i trunka zdrave ljudske logike, da Rusi pucaju na svoje vojnike sa namerom da izazovu haos? Naravno da to nije moguće, no ti praznoglavci slušaju samo Amere i žele da osude Rusiju za sve ... Još u rimskom pravo postoji jedna izreka koja glasi : Nema tela, nema (krivičnog) dela" . Ruski vojnici su ubuli trojicu ukrajinskih sabotera - dakle, ima tela i zna se čija su to zločinačka dela ...

Da li su i vama u SB UN tako izgledali - ljudi koji ne poznaju ni osnove logike, a nemaju ni grama ljudskosti u sebi?

Poslednja izmena od moderatora:
Rasprava od pre nekoliko dana, naravno na hitnoj sednici SB UN, o tome da se okrivi Rusija za sabotažu najveće nuklearke u Ukrajini, Zaparožje, mi je delovala kao sumrak ljudskog uma - najgore vređanje intelekta ... Da, to nije tako dokazati je veoma lako, ovako:

Ruske snage, upravo da ne bi došlo do sabotaže od strane Ukrajinskih nacista, ti zločinci su spremni na sve, su 28.02.2022. zauzele tu nuklearku... Kako je onda moguće, ima li tu i trunka zdrave ljudske logike, da Rusi pucaju na svoje vojnike sa namerom da izazovu haos? Naravno da to nije moguće, no ti praznoglavci slušaju samo Amere i žele da osude Rusiju za sve ... Još u rimskom pravo postoji jedna izreka koja glasi : Nema tela, nema (krivičnog) dela" . Ruski vojnici su ubuli trojicu ukrajinskih samotera - dakle, ima tela i zna se čija su to zločinačka dela ...

Da li su i vama ti bednici u SB UN tako izgledali - jadnici koji ne poznaju ni osnove logike, a nemaju ni gramaljudskosti u sebi?

Sve zemlje, bukvalno sve do jedne koje su uvele sankcije Rusiji, nemaju svoje ja. Ne mogu da budu neutralni, moraju da slušaju svoga gazdu i da se tako ponašaju.

Nisu glupi, nego su uplašeni, svi vole vlast i ako se otrgnu čmerikancima, biće obojena revolucija u tim državama.

Back