Trazim_curu_zabrak
Domaćin
- Poruka
- 4.292
Nikad mi nije bilo jasno ko se ugradjuje u izgradnju puteva? Kad grca zemlja u nemastini, siromastvu, drzava bankrotirala, budzet totalno u deficitu, ljudi bez posla umiru gladni itd itd itd a drzava pravi puteve??????? To je isto kao recimo vi pravite trotoare oko kuce a nemate za jelo, i pri tome ste te novce pozajmili od komsije. Mislim stvarno nelogicno, krajnje nelogicno. Umesto te pare koje uzmemo na kredit da ulozimo u izgradnju neke fabrike, ili da napravimo stale sa 10 000 krava da uzgojimo sa prirodnom hranom jer u Srbiji ima trave na milione tona i da ne dajemo ni dinar za koncentrate. Tako bi smo imali jako jeftinu proizvodnju mesa pa da izvozimo jeftino (a mozda i skupo jer je to organska hrana) mi pravimo puteve. Totalna nebuloza. Zato sumnjam da neko tu debelo maznjava novac.
Naravno tu mislim i na mostove.
A sto je najsmesnije sto se tice mostova u Nisu na svakih 100 metra napravili most a u nekim selima ljudi nemaju mostove i kruze po 40Km da bi stigli na svoju njivu. Isto na hiljade ljudi po selima ima lose mostove i rizikuju zivot da bi presli reku. Znaci totalno rastimovana politika i bez plana i logike se pravi po srbiji. Znaci neko se deberlo ugradjuje u te mostove.
Naravno tu mislim i na mostove.
A sto je najsmesnije sto se tice mostova u Nisu na svakih 100 metra napravili most a u nekim selima ljudi nemaju mostove i kruze po 40Km da bi stigli na svoju njivu. Isto na hiljade ljudi po selima ima lose mostove i rizikuju zivot da bi presli reku. Znaci totalno rastimovana politika i bez plana i logike se pravi po srbiji. Znaci neko se deberlo ugradjuje u te mostove.
Poslednja izmena: