DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 55.113
Za igrice je Windows najbolji ,za entuzijaste Linux distra a za profi MacOs .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za igrice je Windows najbolji ,za entuzijaste Linux distra a za profi MacOs .
Znam da ti pljujes Apple oduvek ,to nije nista novo.Аpple је највише одговоран за ово што се дешава у свету рачунара а то је да се праве казамати од уређаја. Ја се не бих хвалио кад неко "профи" и Епл ставља у исти кош.
Znam da ti pljujes Apple oduvek ,to nije nista novo.
Za razliku od tebe ja sam sve koristio i izneo svoje zapazanje.
Pa i otvoren je. macOS se bazira na Darwinu koji je open source. Apple samo ljubomorno cuva GUI.Mislim da bi bila skroz drugačija priča da je Džobs na početku poslušao Voznijaka i napravio otvoren sistem. I naravno, da je ostao dosledan tome.
Mislio sam na eko sistem i mogućnost povezivanja sa uređajima van Apple-a.Pa i otvoren je. macOS se bazira na Darwinu koji je open source. Apple samo ljubomorno cuva GUI.
Tu si u pravu, recimo ne radi tetering sa android telefona, mora ifon. Pa onda ovaj usbc priključak, moram adapter...Mislio sam na eko sistem i mogućnost povezivanja sa uređajima van Apple-a.
Чуо сам ово више пута раније, и није ми јасно што би Mac os био нешто посебно добар за профи кориснике.Ако исти програм ради и на Windowsu и Mac os, зашто би Mac os, имао предност? У протеклих 15 година Mac је био само један од Интел-рачунара, дакле само један брендирани PC.Za igrice je Windows najbolji ,za entuzijaste Linux distra a za profi MacOs .
Pa to ti je i Windows, komercijala, ali na mac-u mozes sve isto sto i na Linux-u, posto je UnixМени Mac делује као добро решење за неискусне кориснике рачунара, који воле да им је све унапред припремљено и да не морају да се муче са одабиром компоненти.
E sad ima M1, pa sam odmah zagrizao jabukuУ протеклих 15 година Mac је био само један од Интел-рачунара, дакле само један брендирани PC.