Ko se pridruzuje Bojkotu Windowsa?

Da li koristite windows-isti vas?

• NE

glasova: 2 8,3%
  • Samo kad moram

glasova: 5 20,8%
  • da

glasova: 17 70,8%

• Ukupno glasova
    24
Za igrice je Windows najbolji ,za entuzijaste Linux distra a za profi MacOs .

Аpple је највише одговоран за ово што се дешава у свету рачунара а то је да се праве казамати од уређаја. Ја се не бих хвалио кад неко "профи" и Епл ставља у исти кош.

Аpple је највише одговоран за ово што се дешава у свету рачунара а то је да се праве казамати од уређаја. Ја се не бих хвалио кад неко "профи" и Епл ставља у исти кош.
Znam da ti pljujes Apple oduvek ,to nije nista novo.
Za razliku od tebe ja sam sve koristio i izneo svoje zapazanje.

Da li Win... moze da ti iskljuci net? U smislu da ti desebluje neki od drajvera za mrezu, ili potpuno da ti nekako zabrani izlaz na net.
Meni se to desilo pre par dana. Jednostavno net nije radio na Win 7 distribuciji, pokusaj da resim problem...ono kao win 7 vise nije podrzan tako da cao zdravo.
Bez obzira sto je crveni X na mrezi meni sad net trenutno radi. Tako da mi zaista nisu jasni ali je ovo definitivno razlog da promenim Win za Ubuntu

Za igrice je Windows najbolji ,za entuzijaste Linux distra a za profi MacOs .
Чуо сам ово више пута раније, и није ми јасно што би Mac os био нешто посебно добар за профи кориснике.Ако исти програм ради и на Windowsu и Mac os, зашто би Mac os, имао предност? У протеклих 15 година Mac је био само један од Интел-рачунара, дакле само један брендирани PC.

Што се тиче напредних познавалаца рачунара, сви они воле да сами одаберу компоненте и склопе рачунар, а јеже се од саме помисли да неко купује и већ готове склопљене рачунаре, а Mac је баш то, унапред склопљена конфигурација.

Мени Mac делује као добро решење за неискусне кориснике рачунара, који воле да им је све унапред припремљено и да не морају да се муче са одабиром компоненти.

Мени Mac делује као добро решење за неискусне кориснике рачунара, који воле да им је све унапред припремљено и да не морају да се муче са одабиром компоненти.
Pa to ti je i Windows, komercijala, ali na mac-u mozes sve isto sto i na Linux-u, posto je Unix :P
Doduse mozes i na Windows-u uz cygwin ili sada WSL :P
У протеклих 15 година Mac је био само један од Интел-рачунара, дакле само један брендирани PC.
E sad ima M1, pa sam odmah zagrizao jabuku :P
Mogu ti reci da je zbog toga klasicnom desktop-u kraj. Mislim mozes igrati zahtevne igre bez venta, dok se sa istom
igrom (BG3) desktopi pregrevaju i raspadaju :P
Inace Apple me ne zanima, kad bi M1 prodavali sa strane pre bih to uzeo.
No x86 mi treba zbog 32 bitnih igara i Windows igara koje nema na mac-u pa eto nisam prodao x86 desktop :P

Back