Christy
Početnik
- Poruka
- 18
Kada devojka to radi, znači da gleda momka iza tvojih leđa koji vozi bolji auto od tebe, a još da je crnje, ti i stariji od njega...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Sto vise nekog zelim, to vise mogu da drzim otvorene oci, dok se ljubim s njim...
Sto manje zelim muskarca, to vise moram da zmirim, kako bih mogla da se uzivim u poljubac...
Samo s nekim koga istinski zelim mogu da uzivam u poljupcu otvorenih ociju...[/QUOTE
U potpunosti se slazem sa tobom.
Al' je bas super kad ti neko zakrlja jezik, i izblene se kao Marty Feldman da te jeza prodjeesperanca137:Ja sam ovakvu temu otvorila pre par meseci i vidim da su svi odgovorili identicno kao i tad.Za svaku pohvaluMene je malo tripovalo to:shock: jer sam se po prvi put srela sa necim takvim,ali sam ipak posle procitanih 5,6,7 strana shvatila da treba postovati razlicitost i probala isto.Simpaticno je,ali ipak ja vise volim da zmurim,mozda ponekad virnem jer zelim da vidim njegovo lice
ali ljubiti se zatvorenih ociju mi ipak predstavlja veci ugodjaj
.
Ma ja se ne ljubim, ja sam uskopljen...evnuh...os da proveris?esperanca137:![]()
![]()
sa kakvim si se to zenkama ljubio:shock: crni Marlone
![]()
etotako:A ko se ljubi zatvorenih ociju i zasto?
Snezna_kraljica:E, upravo smo to dozivele moja drugarica i ja. To je bilo pre 3-4 godine, isle smo autobusom i u Narodnog fronta smo videle mladica i devojku koji se ljube. Ne secam se zbog cega, ali smo RECIMO gledale malo duze no sto je normalno, a onda nas je taj decko primetio. A onda – nesto najodvratnije sto sam dozivela – zavalio je jezik svojoj devojci i nastavio da gleda u nas. Prodorno i bestidno. To je bilo toliko ponizavajuce! Kad bi se moj decko tako ponasao… Ma, toliku bih mu samarcinu tresnula, i ne bih ga u zivotu vise pogledala!
Sto se tice teme…
Sve zavisi od raspolozenja. Nekad sa zatvorenim, nekad sa otvorenim ocima. Ponekad obozavam da gledam svog decka u tim trenucima. (a on najcesce drzi zatvorene oci, tako da se osetim posebno bezobraznom zato sto “virim” i imam utisak da drzim situaciju pod kontrolom). Ljubljenje sa otvorenim ocima – nikad u javnosti.
Sa zatvorenim ocima je najbolje pre nego sto pojavi uzbudjenje. A onda – otvorene oci, jer je tako izazovnije, nekako ti se pruza mogucnost da vise razmisljas o pokretima, dodirima. (kao sto rece jagodica, multitasking![]()