Ko se ljubi otvorenih ociju?

Ja sam ovakvu temu otvorila pre par meseci i vidim da su svi odgovorili identicno kao i tad.Za svaku pohvalu;) Mene je malo tripovalo to:shock: jer sam se po prvi put srela sa necim takvim,ali sam ipak posle procitanih 5,6,7 strana shvatila da treba postovati razlicitost i probala isto.Simpaticno je,ali ipak ja vise volim da zmurim,mozda ponekad virnem jer zelim da vidim njegovo lice:D ali ljubiti se zatvorenih ociju mi ipak predstavlja veci ugodjaj;) .

esperanca137:
Ja sam ovakvu temu otvorila pre par meseci i vidim da su svi odgovorili identicno kao i tad.Za svaku pohvalu;) Mene je malo tripovalo to:shock: jer sam se po prvi put srela sa necim takvim,ali sam ipak posle procitanih 5,6,7 strana shvatila da treba postovati razlicitost i probala isto.Simpaticno je,ali ipak ja vise volim da zmurim,mozda ponekad virnem jer zelim da vidim njegovo lice:D ali ljubiti se zatvorenih ociju mi ipak predstavlja veci ugodjaj;) .
Al' je bas super kad ti neko zakrlja jezik, i izblene se kao Marty Feldman da te jeza prodje :lol:

Otvorenih očiju? Hm... Rekao bih da su mi onako blago pritvorene... Izgledaju kao zatvorene, ali nisu... Uglavnom... Ne bi mi bilo prijatno da me gleda kao šaran širom izbuljenih očiju, inače... Šta ti ja znam... Ne bih rekao da obraćam preterano pažnju na to u tom trenutku. :P

Snezna_kraljica:
E, upravo smo to dozivele moja drugarica i ja. To je bilo pre 3-4 godine, isle smo autobusom i u Narodnog fronta smo videle mladica i devojku koji se ljube. Ne secam se zbog cega, ali smo RECIMO gledale malo duze no sto je normalno, a onda nas je taj decko primetio. A onda – nesto najodvratnije sto sam dozivela – zavalio je jezik svojoj devojci i nastavio da gleda u nas. Prodorno i bestidno. To je bilo toliko ponizavajuce! Kad bi se moj decko tako ponasao… Ma, toliku bih mu samarcinu tresnula, i ne bih ga u zivotu vise pogledala!

Sto se tice teme…
Sve zavisi od raspolozenja. Nekad sa zatvorenim, nekad sa otvorenim ocima. Ponekad obozavam da gledam svog decka u tim trenucima. (a on najcesce drzi zatvorene oci, tako da se osetim posebno bezobraznom zato sto “virim” i imam utisak da drzim situaciju pod kontrolom). Ljubljenje sa otvorenim ocima – nikad u javnosti.
Sa zatvorenim ocima je najbolje pre nego sto pojavi uzbudjenje. A onda – otvorene oci, jer je tako izazovnije, nekako ti se pruza mogucnost da vise razmisljas o pokretima, dodirima. (kao sto rece jagodica, multitasking:)

Sto gledas kad ti skodi? Problemi su razni....

Back