Ko se bije taj se voli.

Palo je pomirenje:

http://www.kurir.rs/stars/farsa-sta...nje-sa-zenom-da-izbegne-zatvor-clanak-1676825

AKA- 'Ma nema veze sto je on iskompleksirano gvno od coveka koje udara zene, bitno je da sam mu ja bitna...'

Kako objasnjavate ovu patologiju?

To dvoje su dva potpuna debila, ali potpuna! Ne znam iz kojih su tačno razloga postupili tako kao što su postupili od početka, pa do kraja cele te farse, ali znam da su razlozi debilni.

Najveći razlog zbog koga je sve to debilno je upravo ovo:

Postoji masa zena koja je u vezama sa nasilnim partnerima.

Nije to nikakav polu-svet, vec realne zene i realni ljudi.

I ne znam više šta da kažem, svet je otišao dođavola.

Palo je pomirenje:

http://www.kurir.rs/stars/farsa-sta...nje-sa-zenom-da-izbegne-zatvor-clanak-1676825

AKA- 'Ma nema veze sto je on iskompleksirano gvno od coveka koje udara zene, bitno je da sam mu ja bitna...'

Kako objasnjavate ovu patologiju?

...au, nekada bese Kami na avataru, Rasel u glavi...treba ti ukinuti Pink:lol:...pa sta reci, malo se razljutio, nije smela da ga zivcira, valjda zna da joj je decko preke naravi...vidis da kaze da je on povredjen mnogo vise od nje:lol:...car, neke zene stvarno zasluzuju da ih bijes dok ih ne prizoves pameti:aha:

...au, nekada bese Kami na avataru, Rasel u glavi...treba ti ukinuti Pink:lol:...pa sta reci, malo se razljutio, nije smela da ga zivcira, valjda zna da joj je decko preke naravi...vidis da kaze da je on povredjen mnogo vise od nje:lol:...car, neke zene stvarno zasluzuju da ih bijes dok ih ne prizoves pameti:aha:

Po tvojim porukama danas, osecam da ti je sve ravno... :) Saljes dobre vibracije :)

Ovo je manipulacija a ne patologija.Po liku se vidi da je kompleksaš i siledžija.

Tacno, to se videlo po njemu i pre 5 godina, verovatno i kada je imao 10 godina, ne mora on fizicki da uradi nesto da bi se to provalilo.

- - - - - - - - - -

Ja mislim da ima mnogo vise muskaraca koji su maltretirani od strane zena.

Psihicko maltretiranje je jedno, ali je fizicko dno dna.

Oni su samo povod, mozete da pricate o generalnoj pojavi gde se zene vezuju za nasilnike.

Zasto, kako?
Бирају спрам себе.
Познајем пар момака који су ударили дјевојку.
Нимало херојски. Нимало дамски није било ни то што су оне биле те које су прве почеле са батинама. Да им је снага већа, и момцима би очи биле плавље.
Није ми јасно зашто их нису оставили. Откуд та инертност и уљуљканост у односу да чами у тој одвратности до које су дошли.
Чини ми се да је то опасна женска манипулација, игра на мушкост, удариће га, и играће на то колико је он мушко да може да истрпи а онда ће да га кињи колико није мушко док не дође до срања.
Ова шарада из дневне штампе ми личи на поменуте парове, нимало на оне који заврше по црној хроници.

Back