Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
I ja sam se jednom upiškila u krevet dečku ops:
mene je pojeo blam, htela sam da zakopam glavu u pesak...
on je bio dobar, a ne kao ti, ćutao je... ništa nije rekao
pa je sve prošlo bez nekih većih trauma... mada bila sam prehlađena tada... nije bilo iz bezveze
Nije ona baš tako mala da ne zna šta je uradila (1987. godište). Ali da bi bolje shvatila to , predlažem ti da se urokaš od piva pred spavanje.
1. Tako urađen nećeš osjetiti da se ona upišala.
2. Ako te u noć i probudi natečena bešika, ignoriši je i ispišaj se ko konj, u krevet. Neka malo i ona vidi kako to izgleda.
A ako ona nastavi tako, ti opet.
I sve tako dok se komšije ispod vas ne pobune.
Nije ona baš tako mala da ne zna šta je uradila (1987. godište). Ali da bi bolje shvatila to , predlažem ti da se urokaš od piva pred spavanje.
1. Tako urađen nećeš osjetiti da se ona upišala.
2. Ako te u noć i probudi natečena bešika, ignoriši je i ispišaj se ko konj, u krevet. Neka malo i ona vidi kako to izgleda.
A ako ona nastavi tako, ti opet.
I sve tako dok se komšije ispod vas ne pobune.
To sam danas saznao kada sam se probudio pored svoje devojke koja me je upiskila u snu! bio sam sokiran ali sta je - tu je! ne bezim ni od toga da je ona 87 godiste sada sam siguran da je ona izreka - ko sa decom spava - upisan se budi!
sta vi mislite o ovome? [/quote
Da ti se devojka stvarno upisala u krevet pored tebe ne bi ti sad lepo piskarao tako srecan o tome na forumu vec bi bio shokiran tom cinjenicom i razmisljao se sta nije u redu sa njom. Klasicna navlakusa.
To uopste nije dete,ima 18 godina i moze da radi sta hoce...Lary Flint ima pun kamion takvih (a moze deda da im bude) pa ga niko ne pljuje po ovom forumu.
Debil zvani Mario80 je ocigledno dosao ne bi li neko obratio paznju na njega,a nekoliko kompleksiranih matorih usedelica je jedva docekalo da pljuje po "manijaku" i mladoj konkurenciji zbog koje je jos uvek single i frustrirano.
A sad lepo zakljucajte ovu glupu temu.