dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.606
Da li ste nekad sebe uhvatili kako kod drugih tražite greške (ili ih i ne tražite nego su one isuviše očigledne) a da je iz oblasti vaše struke a kad ih uočite, da ih ako ne naglas, barem u sebi prokomentarišete?I gde to najčešće padate u iskušenje da iskažete neka svoja mišljenja u vezi tuđeg rada?
Ja recimo svaki put kad uđem u neku samoposlugu ‚‚odlepim‚‚ kad vidim da su rafovi sa deterdžentom i slatkišima jedan naspram drugog i kad ne mogu da nađem cenu onoga što kupujem, to su mi recimo dve najčešće stvari koje su mi nepojmljive da ih ne znaju oni koji tu rade.
..a još gora je varijanta u prodavnicama,najćešće su to super i mega marketi,gde se trgovci ne ponašaju diskretno u prodajnom delu, nego čak i smetaju klijentima pri kupovini.
..imam ja toga još ali ajd sad malo vi.
Ja recimo svaki put kad uđem u neku samoposlugu ‚‚odlepim‚‚ kad vidim da su rafovi sa deterdžentom i slatkišima jedan naspram drugog i kad ne mogu da nađem cenu onoga što kupujem, to su mi recimo dve najčešće stvari koje su mi nepojmljive da ih ne znaju oni koji tu rade.