Cicoka
Iskusan
- Poruka
- 5.282
Ima li neko ideju iz koje je stranke ovaj Ničić?
Da mu posaljes ban postom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li neko ideju iz koje je stranke ovaj Ničić?
Država Srbija neće da učini ništa, nije nikada ni činila jer nema političare od karijere i ugleda koji su svesni nacionalnog interesa za kojeg rade, već ima kvazipatriote, foteljaše ogrzle u korupciji i manipulacijama.
Pa i mene boli za Kosowo i Metohiju da se ne lazemo....
Dobila kaznu pa tuguje![]()
Cico i dalje ništa od odgovora...
Ako si ti kao autor odustala od teme, ok...
Cico i dalje ništa od odgovora...
Ako si ti kao autor odustala od teme, ok...
Pa evo mene prozivate za režimca, tu sam, nema nikog drugog, imaš li zamerku na neki moj komentar sa teme?
Ma nemoj se sekirati za mene DRUKARE me prijavile da sam nepristojna i da vredjam,ma neka ih ,nek se hrane.A sto se tice teme,ja vremena imam a i dobro pamtim.Nego sto te nema tamo na temi o Vozdovcu?Sta ,dali VAM nogu?
Pa aj realno brate glupo je da se folirate owde. Ja prwi kazhem da je to neposteno sto nam uzesxe kosowo. Ali daj brate sta wi se sada kao nesto folirate mnogo se brinete, a uopsxte ni ne zxiwite na kosowu.
Msm o cxemu mi pricxamo. Mozhete da pewate zalopojke i spweowe negde drugde, ja od toga nemam nista, niti iko. Znacxi puca mi k za wasxa sranja, uradite nesxto ili ne serite wishe
nikaga ja ne prozivam
tvoje se zna, ovde. kao cetverac bez kormilara si
niti mi smetas, niti si mi relevantan, ma brkam te sa onim drugim dellom, ali ni to nije vazno, samo ti pici
.... aktuelno
gde je mile sa klise
dobro, ako je tako, neka bude kako oni hoce, ionako nemamo nacin i mogucnost reakcije
mada, klip je informativan onoliko koliko i duboko uvredljiv za sve koji su sa kosova i metohije, za sve koji imamo nekoga sa kosova i metohije i za sve kojima je drzava srbija sa kodsovom i metohijom u srcu i dusi
nisam ja protiv da se klip objavi, pa da se vidi ko je kakav. neko je od tih ldpovih napravio nove skojevce , samo pronato. ja licno nisam ni sumnjao ko su. kao i onaj staklorezac na slo ambasadi.
ocu da kazem ovo je forum politika i javnosti se boji onaj ko nesto muva i vara
A kakve veze ima Kosovo sa Srbijom? Mislim, vadite glavu iz peska i gledajte svoja posla. Svet je tako odlučio i tu je kraj priče. Mozda jednog dana ako amerika zglajza pa se ukaže prilika da se strčimo ali do tada...