Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nasao sam. To jest, nasao sam je i pre, pa je nisam dugo cuo pa sam i zaboravio da sam je nasao, i kad sam je ponovo cuo zaboravio sam da znam kako se zove. Sinoc mi doslo u glavu :mrgreen: U svakom slucaju, nije hold me tight nego hungry eyes z:lol:

Pa ne secam se vise ni melodije, jer sam pesmu cula u polusnu
pa mi je zazvucala jako lepo a glas me podsetio na Dzoni Kesha...i ima pesma taj neki 'starinski' smek
a inace je pop pesma, onako polu brza
i kazem, ceo spot je tip svira na vencanju, pa idu kadrovi tih maldenaca i trt mrt
i prateci vokal mu je neka crna cica, jako lepa, cesto je u kadru
tip ima sesir i kariranu plavu kosulju i podseca likom na onog tipa sto peva "smoot" sa Santanom, al nije on....cini mi se da nije

sad smaram al bas me zanima pesma
mislim verovatno je vrte na VH1, al ja to nemam vremena da gledam
ili su mi decje pesmice ukljucene ili babytv
Vh1 ujutru vikendom kad svi hocemo da se razbudimo, dok mali ne kaze 'daaaj c'tani"

Pa ne secam se vise ni melodije, jer sam pesmu cula u polusnu
pa mi je zazvucala jako lepo a glas me podsetio na Dzoni Kesha...i ima pesma taj neki 'starinski' smek
a inace je pop pesma, onako polu brza
i kazem, ceo spot je tip svira na vencanju, pa idu kadrovi tih maldenaca i trt mrt
i prateci vokal mu je neka crna cica, jako lepa, cesto je u kadru
tip ima sesir i kariranu plavu kosulju i podseca likom na onog tipa sto peva "smoot" sa Santanom, al nije on....cini mi se da nije

sad smaram al bas me zanima pesma
mislim verovatno je vrte na VH1, al ja to nemam vremena da gledam
ili su mi decje pesmice ukljucene ili babytv
Vh1 ujutru vikendom kad svi hocemo da se razbudimo, dok mali ne kaze 'daaaj c'tani"

Mozda neko naleti ko zna ...

Molim nekog za pomoć: video sam pesmu na Pink music pre par dana, ali mi je bio utišan tv i nisam uspeo ništa od reči da čujem. Peva je pevačica, plavuša, u kratkoj haljini, veoma je zgodna,. Mislim da je pevala u studiju PINK-a.
Hvala unapred

Back