Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel moze neko da mi kaze kako se zowe pesma iz owog snimka, prekopao sam ceo net ne mogu da nadjem
Refren ide owako: IF YOU DO EVERYTHING THEY TOLD TO, AND IF YOU DO EVERYTHING YOU R TOLD YOU'RE JUST A ROBOT, BODY NO CONTROL
Hwala unapred :D

Никако да нађем једну песму а много ми се допала. У питању је рок песма, а рефрен је нешто налик ,,и узалуд се трудим(будим)''. Још се у песми негде помиње ,,не додирујем/не додируј ме''.

Zanima me jedan spot,kojeg sam toliko trazio,i koga sve nisam pitao...Znaci stara tv kosava,to je bilo recimo 96,97 godine ako se ne varam.U spotu se pojavljuju dva automobila stariji modeli koliko se ja secam,koji idu jedan prema drugom,znaci kao da zele da se sudare,tu mi je presek filma... :-) I na kraju znam da jedna osoba izlazi iz kola odnosi neku bomu u neku kucu,na kraju kuca odlazi u vazduh....AKo moze da pomogne spot dosta lina na Rammsteinov Du hast,znaci radi se o slicnom automobilu,i slicnoj kuci...

cuo sam pesmu stara je jako i mislim da je u pitanju saksofon ili tako neki instrument...nesto pevaju i onda kaze 2-3 reci i nastavlja saksofon sa veoma zaraznom melodijom,mislim i da je koriscena u reklamama...100% pesma od kraja 90 ili jos pre... :)

Forumasi moji da li je moguce pomoci mi,trazim naziv jedne pjesme cini mi se da je hrvatski izvodjac a cak nisam siguran jeli muski ili zenski glas ili cak duet (mada mislim pre da je zenski) a samo jednu rec znam iz trazene pesme ta rec je suco s kao sch.Najgore sto sam ja to cuo dok sam bio skoro u fazi sna pa ko zna mozda ta pesma i ne postoji zato nemojte me ismejavat:rumenko: nego ako neko zna neka pomogne da nadjem pravi naziv pjesme

Nikako ne mogu da se setim ko peva pesmu koja ima isti početak kao
od Inne.
I posle onog 'ooo' - na početku znam da se pominje 'dancefloor' . . . Ostalog teksta nema šanse da se setim... :)
I da... msm da je pesma koju tražim jedna od novijih. Čini mi se da sam je čula na mtv... valjda.

Back