tots1
Ističe se
- Poruka
- 2.023
onaj koji dolazi iz pravca voždovca uvijek ima prednost
nisam iz bga ali rođaci su mi pričali, nzm zašto.
nisam iz bga ali rođaci su mi pričali, nzm zašto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na ovoj slici se nista ne vidi, ni da li je ukljucena rotacija na nekom od vozila sa prvenstvom prolaza, ni da li predsednikov dzip ima blinkere napred (koji, ako su ukljiceni, definisu njegovo vozilo kao vozilo pod pratnjom), tako da je ova fotka samo jedan od bezbroj lose postavljenih zadataka, na koji se i ne treba truditi dati odgovor, nego vratiti onoga ko je smislio zadatak nazad, na crtaću tablu.
Da znaš, da prvo što sam primetila na slici je da su uličice veoma uske i da dva vozila uopšte ne mogu da se mimoiđu, sve i da neko ima uključenu svetlosnu signalizaciju (što ovde na slici liči da je jedino uključeno na policijskom autu) i/ili zvučnu signalizaciju (što sa slike ne znamo).Nijedna jer su ulice uske
tačno , ali u ovom slučaju nema pratnje , niti čistača niti zatvarača, jednostavno je , u ovom slučaju je bez ikakvih naznaka da je u automobilu predsednikA realno ima, zbog toga što je kretanje njega i pratnje propisano posebnim zakonom.
Ćero, biraj ko će da ti bude lični vozač od ponuđenih.Svi vi imate vozačku dozvolu?![]()
Odmah znam koga neću, da se ne prijavljuju džaba!Ćero, biraj ko će da ti bude lični vozač od ponuđenih.
Da vidimo, ko se od gospode nudi da bude Ćerin lični vozač, da bi Ćera mogla da izabere?
P.S. Mislim, ne od ponuđenih vozila na slici, već od učesnika teme. Svi imaju vozačku dozvolu, sada im treba samo još tvoja.![]()
Crna Ćerijana, šta ćeš ti u ambulantnim kolima?Odmah znam koga neću, da se ne prijavljuju džaba!
@tab503 kukavica koja bi pustila da ja u hitnoj iskrvarim jer je murija upalila rotaciju!
June, ne mogu ga tagovati, mrsko mi prelaziti na ćirilicu, i on kukavica!
@Jugoslav Čvarak nikako, taj ne zna jel pošo il došo![]()
AV...
ako krvaris i hitna ce imati rotacijuOdmah znam koga neću, da se ne prijavljuju džaba!
@tab503 kukavica koja bi pustila da ja u hitnoj iskrvarim jer je murija upalila rotaciju!
June, ne mogu ga tagovati, mrsko mi prelaziti na ćirilicu, i on kukavica!
@Jugoslav Čvarak nikako, taj ne zna jel pošo il došo![]()
leteći taxi