Jaki su ti to misici kada ih ispisas!
omg
jOS JEDAN TERETANOBODIBILDINGOSUPLEMENTOFOBICAR !
Brate ti moji ispisani misici mogu da jebu tvojim takvim misiscima!
Sta pricas nesto o cemu nemas blage veze sa zivotom!
Ali blage!
Poredjenje - da vidis koliko ne znas sta pricas - npr ne znas ni slova kako se pisu a hoces da radis kao lektor!
Sve su ovo prirodni procesi koji su takvi kakvi su i ne radi se tu o NEKAKVIM SLABIM MISIMA ITD ITD nego jednostavno to je prirodni proces!
A sto se dedama koji NISU ISLI U TERETANU i koji NISU PILI SUPLEMENTE se misici opuste koza rasiri i salo se nakupi????
PRIRODNI PROCES BRE!
Najvise mrzim kada mi neki imbecilni imbecil sa karakteristikama retarda kaze - UH KAD PRESTANES DA PIJES TO I TO I DA VEZBAS (misli na hranu tjPRIRODNE dodatke hrani) imas da se smanjis!
PA NORMALNO!
Sta ti mislis? Procitas 2 knige i pametan si???
Sve sto se radi treba da se radi celog zivota ili se stagnira i vraca u neko pocetno stanje!
TO JE TOLIKO NORMALNO DA SE SHVATI DA SAMO IMBECILNI RETARDI SA OSOBINAMA IDIOTIZMA NE MOGU DA SHVATE!
Kao kad bi neko rekao Djokovicu - ali ako nekada prestanes da igras tenis, hranis se pijes ONA IZOTONICNA PICA SUPLEMENTE neces vise biti u vrhu najboljih tenisera!
PA NARAVNO DA NECE DA BUDE VISE!
Sta jel to sad kao argument DA UOPSTE NE POCINJE DA IGRA TENIS?
Kao sta jel to sad nama argument da ne trebamo uospte da idemo u teretanu i pijemo suplmente???
Ne!
Ako neka se vrati nama sve kao sto je bilo na pocetku...I neka se ugojimo i neka nam se omplitavi koza.....I VAMA CE - TO JE PRIRODNI PROCES!
Ali mi smo bar izgledali nadrkano od 17 do 50 godina A VI STE CEO ZIVOT ZIVELI NIKAD MISICAVO MUZEVNO IZGLEDALI I UMIRETE KAO POSLEDNJE SMECE!