Ko o cemu...xD

Kakvi god da su mišići, kada prestane fizička aktivnost koja ih je stimulisala na rast, atrofiraće. Nema to veze sa ispišavanjem. Ispišava se voda i nus produkti, a ne mišić. Mišić može samo da atrofira.

Jaki su ti to misici kada ih ispisas!

omg

jOS JEDAN TERETANOBODIBILDINGOSUPLEMENTOFOBICAR !

Brate ti moji ispisani misici mogu da jebu tvojim takvim misiscima!

Sta pricas nesto o cemu nemas blage veze sa zivotom!

Ali blage!

Poredjenje - da vidis koliko ne znas sta pricas - npr ne znas ni slova kako se pisu a hoces da radis kao lektor!

Sve su ovo prirodni procesi koji su takvi kakvi su i ne radi se tu o NEKAKVIM SLABIM MISIMA ITD ITD nego jednostavno to je prirodni proces!

A sto se dedama koji NISU ISLI U TERETANU i koji NISU PILI SUPLEMENTE se misici opuste koza rasiri i salo se nakupi????

PRIRODNI PROCES BRE!

Najvise mrzim kada mi neki imbecilni imbecil sa karakteristikama retarda kaze - UH KAD PRESTANES DA PIJES TO I TO I DA VEZBAS (misli na hranu tjPRIRODNE dodatke hrani) imas da se smanjis!

PA NORMALNO!

Sta ti mislis? Procitas 2 knige i pametan si???

Sve sto se radi treba da se radi celog zivota ili se stagnira i vraca u neko pocetno stanje!

TO JE TOLIKO NORMALNO DA SE SHVATI DA SAMO IMBECILNI RETARDI SA OSOBINAMA IDIOTIZMA NE MOGU DA SHVATE!

Kao kad bi neko rekao Djokovicu - ali ako nekada prestanes da igras tenis, hranis se pijes ONA IZOTONICNA PICA SUPLEMENTE neces vise biti u vrhu najboljih tenisera!

PA NARAVNO DA NECE DA BUDE VISE!

Sta jel to sad kao argument DA UOPSTE NE POCINJE DA IGRA TENIS?
Kao sta jel to sad nama argument da ne trebamo uospte da idemo u teretanu i pijemo suplmente???
Ne!

Ako neka se vrati nama sve kao sto je bilo na pocetku...I neka se ugojimo i neka nam se omplitavi koza.....I VAMA CE - TO JE PRIRODNI PROCES!

Ali mi smo bar izgledali nadrkano od 17 do 50 godina A VI STE CEO ZIVOT ZIVELI NIKAD MISICAVO MUZEVNO IZGLEDALI I UMIRETE KAO POSLEDNJE SMECE!

Kako skinuti misicnu masu? Jel istina da dijete pomazu?

Vidi dijeta, a verovatno misliš na redukovanu ishranu ti svakako može pomoći. Da bi počeo da gubiš mišićnu masu (MM) morao bi organizam da dovedeš i da što duže ostaneš u stanju mišićnog katabolizma. Da si u katabolizmu možeš znati bo boji i mirisu mokraće (tamno žuta i jak miris), ovo je vidljivo ako ne uzimaš neke preparate koji imaju isti efekat na mokraću. Ne znam koliku to MM imaš da bi želeo da je izgubiš, ali moraš biti svestan da takav način života i treniranja u velikoj meri narušava tvoje zdravlje. Ja sam u jednom periodu svog života (nekih 10-ak god) bio odsutan od sporta, i nisam izgubio MM više od 5%, a za neke dve godine sam se vratio u 90% forme kao kad sam imao 20 godina. Hteo sam da kažem sledeće prestankom treninga mišići će da izgube snagu, formu, ali broj mišićnih vlakana ostaje isti (u većini slučaja) samo što se kaže ispumpaniji su pa ti liči da si izgubio MM.
Nego ti nama napiši neke svoje trenutne parametre (godine, težina, visina, odnos telesne masnoće - body fat) i šta bi želeo da postigneš, pa će ti neki od nas dati osnovne smernice za postizanje tvog cilja na malo zdraviji (po tebe) način.

Zar je moguće da neko ima problem poput ovoga kako se osloboditi mišića?! :) Još nisam sreo osobu koja se žalila da ima previše mišiićne mase a, ako i ima takvih, nije neka velika teškoća rešiti se tog problema. :)

Šta je potrebno za razvoj mišićne mase? Konstantni pozitivni azotni balans, 1.5-3g prot/kg, fizička aktivnost koja stimiliše hipertrofiju. Ako ovo znamo, onda znamo i kako se rešiti viška mišića. :)

Zar je moguće da neko ima problem poput ovoga kako se osloboditi mišića?! :) Još nisam sreo osobu koja se žalila da ima previše mišiićne mase a, ako i ima takvih, nije neka velika teškoća rešiti se tog problema. :)

Šta je potrebno za razvoj mišićne mase? Konstantni pozitivni azotni balans, 1.5-3g prot/kg, fizička aktivnost koja stimiliše hipertrofiju. Ako ovo znamo, onda znamo i kako se rešiti viška mišića. :)

Pa i meni je čudno, ali ako pita znači da mu je problem. Ko zna neka savetuje...

Back