Ko ne sme naslediti Vučića?

vidi kolko ghvna ima uclanilo se gvno pre godinu dana ima 2000 poruka, al djilas stancuje ova gvna, i prvi da zapljune drugog da je bot
ovaj se uclanio pre izbora i ima 10.000 poruka -
roje mu se prepametne misli ili mora da provuce kroz creva sve sto su mu rekli na fb instagramu i da istovari iskipuje ovde

vidi kolko ghvna ima uclanilo se gvno pre godinu dana ima 2000 poruka, al djilas stancuje ova gvna, i prvi da zapljune drugog da je bot
ovaj se uclanio pre izbora i ima 1000 poruka -
roje mu se prepametne misli ili mora da provuce kroz creva sve sto su mu rekli na fb instagramu i da istovari iskipuje ovde
Na pusti Jami. Ona je ovde 100 godina i menja nikove češće nego gaće.

• Podržavam
Reactions: svr
ne pominjem nju, nije jedina, ali vidim isto ko pre 10-15god, nista se ne menja par njih na forumu peni, lupa, izmislja problem i resava problem revolucionarno, dok sedi uz monitor i jede sampite, nego se rvati razmnozavaju a sipci nestali
poslednje utociste
5.000.000 i
dosta je bilo DostaJeBilo
i marginalci

Niko neće da ga nasledi, zato što Srbija, nažalost, nije ustavna monarhija. Ko će konkretno biti predsednik iza Vučića je potpuno nebitno. Bitno je da poštuje ustav i zakone , da ne uzurpira ovlašćenja i da pusti vladu da na miru radi. Bitna je vlada sa premijerom. Kada jednoga lepog dana Srbija dobije stručnu vladu, kada se reši političkih parazita, trutova i krvopija, kada se poslovi ne budu dobijali po partijskoj liniji.. e tada će Srbija da krene dalje. A taj dan je prilično daleko. Ako bilo ko od trenutno aktuelnih političara u Srbiji zameni SNS na vlasti , slobodno unapred utefterite izgubljene godine.
Nikako mi nije jasna fascinacija Srba iz Srbije "jakim" liderima. Prosto ih obožavaju. Pitaj Finca ili Švajcarca da li znaju ko im je predsednik. Ne znaju, naravno.

Bravo.

Srbija će sazreti kao država i postati normalna zemlja onog trenutka kada bude uspostavljen sistem koji će onemogućiti bilo kakve Vučiće,Miloševiće, Brozove i slične "vođe" da prave privatne feudalne posede od nje. Sistem gde će se vlasti smenjivati,menjati neke stvari, pa čak i ideologije levo ili desno i pripadnosti nekim regionalnim ili globalnim savezima.... ali esencija jednog normalnog demokratskog društva slobodnih građana će biti nedodirljiva.

A da bi se to desilo potrebno je osloboditi se kmetovskog mentaliteta ovce i potrebe za "jakim liderima" i izgraditi institucije. I zato nema šanse da se to uskoro ako i ikada desi. Jer Srbi većinski kao narod imaju političku inteligenciju pileta sa posebnim potrebama. To je sva istina koliko god voleli da se lažemo da smo "dobri ali naivni", nažalost ispostavilo se ekspirijski da je to eufemizam za "glupi kao ...." i zato smo osuđeni na Vučiće i sl. u nekoj verziji....levoj,desnoj,monarhističkoj nebitno. I zato nam se približava prirodni kraj jer oni koji bi možda i mogli da promene nešto idu linijom manjeg otpora i odlaze,ostavljaju zemlju ovim "posebnim". I to je to.

Voleo bih da vidim bilo šta drugo ali mislim čak sam već i siguran da neću dočekati tako nešto. Vlast je ogledalo naroda...nažalost,niko nas nije zajebao mi volimo takve.

Back