Ko navija na batinaše?

Него, ево рецимо овако. На пример посвађаш се са неким на улици и претучеш га. Онда се испостави да је он из ЛДП. Мислим, одмах новинари Б92 извештавају како је нападнут активиста ЛДП. Ма дајте молим вас мало озбиљности.

no_problem:
Него, ево рецимо овако. На пример посвађаш се са неким на улици и претучеш га. Онда се испостави да је он из ЛДП. Мислим, одмах новинари Б92 извештавају како је нападнут активиста ЛДП. Ма дајте молим вас мало озбиљности.

ili recimo ovako:

posvađaš se sa nekim na ulici i malo ga mlatiš drškom pištolja, onda se ispostavi da je napadnuti član srs-a, a toma nikolić odmah počne da cmizdri na rts-u kako su napadnuti aktivisti srs-a. ma dajte, molim vas, malo ozbiljnosti.

eremita:
Заиста невероватно! Ти се отворено радујеш ШТО СУ СТРАНИ ПОЛАЋЕНИЦИ !
Ваљда мислиш како је то IN !

stranke finansiraju mahom bizMismeni. nisi znao?! žao mi je što ti razbijam iluzije. teško da je neko strani plaćenik, onako kako su te učili na rts-u 2000-e.
tanja lenard te je lagala :(

Ударање дршком пиштоља је нешто друго. Него да ја разјасним мало ко финансира неке партије. Чињеница је да ДС, СРС, ДСС имају јаке кампање и њих заиста финансирају бизнисмени, само питање који. Што се тиче партијица као што је ЛДП зна се да их финансира шиптарски лоби. Па самим тим што ту партију чини "крем" бивше власти који се зиста залагао за независно Косово и Метохију. Толико о томе, а сада мало озбиљности.
Ко навија на батинаше? Добро питање. Има напада и са једне и са друге стране. Не може нико рећи како су ови сироти трпели малтретирање а да никога нису малтретирали. Ко каже тако нешто онда заиста нема везе са реалности. Питање је како спречити да до тога не долази.
Информација за ове ЛДП-овце који се куну у Чеду као у Бога: туче се договарају у главном, а ако неко неког нападне на улици, онда је вероватно то услед лепљења плаката или је неко био испровоциран, имао лош дан итд. Дакле, свега има, то истина, али треба гледати да сузбијемо те сукобе а не да их распирујемо. Данас ће радикали да туку ове, сутра ће ови у већем броју да туку радикале и тако даље. Мало озбиљности молим.

no_problem:
Zar to nije mogući scenario i da su obrnute uloge? SRS umesto LDP-a?

Back