Ko namerno plasira lazi o tome ko se vise dopada zenama?

nisam pročito, nek mi neko sažme u jednu rečenicu...ako neće - ništa...ionako sam došo samo usput na par minuta
Kaže da koji muškarac ima više testosterona ima dublji glas. To ti je ko kod lavova, koji ima više testosterona, griva mu je tamnija.
A nek meni neko kaže, šta se dešava sa muškarcima koji izgube glas ili ga nikada nisu dobili onakvim kakav postoji kod ostalih.

Evo na primer dva tipa koji se lepo vide: Ovaj levo je sa niskim nivoem testosterona i ima salo, masnoce i debelu kozu, nikad nece da ocelavi i bice do 60 godina mladolik kao da ima 30, a i najveci indikator je taj sto mu je domali prst manji od dopalca a sto se lepo vidi na slici. Oni koji imaju povecan nivo testosterona kod njih je domali prst veci i sto je razlika veca to je i nivo testosterona veci. A covek desno na slici je sa vecim nivoima testosterona i vidise da ima definisanije misice, mrsav je, ima tanju kozu, ima manje jagodice, itd.

9-nk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWkRjN01EQV8vYzQzZmRkZDQyY2JkZmQ3MWU1NWI5NzY5ZDc0ZDExMTEuanBlZ5GTAs0C5ACBAAU

Koje gluposti si kopirao bog te pita odakle :roll:

Nikola Jokic je visok 2,15 cm,ima 24 g i 100 kg i brz je kao munja sa zaradom od 25,47 miliona USD (2018.)
i mozes da mu pljucnes pod prozor sa tim domalim prstom :rotf:

Back