Ko nam je prijatelj?

ko nam je prijatelj?

• grcka

• rusija

• rumunija

• amerika

• crna gora

• engleska

• kina

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Rusija je značajno pomogla obnovi srpske države u 19 vijeku. Devedesetih godina prošlog vijeka, Srbi bi prošli još mnogo lošije da nije bilo Rusije.Republika Srpska vjerovatno ne bi postojala.

Poslednja izmena:
Грчка је сигурно најискренији пријатељ српског народа. Пуно су показали за вријеме агресије Турака и Усташа на српски народ 1991-1995. Помагали су на све могуће начине, долазили у РС, доносили храну, одјећу,... Свака им част!

Да није Русије још увек би Србија и цео Балкан био под турцима. Руси су због Србије ушли у први светски рат, док је запад радио на истребљењу срба. Исто и у задњим ратовима запад је плаћо да се што више срба покоље.

n319ar.jpg

Neprijatelji koje smo stekli posle pobede u I balkanskom ratu,I svetskom ratu i II svetskom ratu sada je vreme da platimo svima sto smo bili pobednici!
Velike sile iz koristi odnosno iz svog interesa,koriste nase susede koji su "osteceni" od strane Srbije da se preko njih svete Srbiji!

Лаж. Није Србија отела ником. Нити је запад помогао Србији. Подлост запада (који се није променио ни до данашњег доба) и добротост руског цара може се видети на објективном документарцу од Discovery о првом светском рату:
http://en.sevenload.com/videos/t6056ap3-About-ww1-and-the-genocide-on-the-Serbian-people

Nepostoji velika sila koja ce nesto da uradi za nekoga ako nema interesa u tome pa makar bila to i Rusija,to je moje licno ubedjenje!

Ја ти управо доказао да је руски цар баш због подмуклости запада помогао Србији, али ти и еуропеЈци лупетајте и даље. Исто такођер је Русија хтела да нападне турску, али је наполеон напао Русију баш због намере Русије да ослободи балкан од турске окупације.

Istina, ne samo što Srbija nema prijatelje nego ni jedna zemlja nema prijatelje, zemlje se vežu interesima ne prijateljstvom što već i kod ljudi postaje praksa.

potpuno tacno!!!!
da bi pojedinac imao prijatelja najmanje sto je potrebno da im se poklapaju osobine licnosti,interesi,pogledi na svet ,medjusobno uvazavanje,nesebicno zrtvovanje......i ovo vazi za pojedince ili manje grupe.drzave ne grade medjudrzavne odnose na prijateljstvu vec na poklapanju zajednickih interesa u datom istoriskom trenutku.

Rusija je značajno pomogla obnovi srpske države u 19 vijeku. Devedesetih godina prošlog vijeka, Srbi bi prošli još mnogo lošije da nije bilo Rusije.Republika Srpska vjerovatno ne bi postojala.

pa da mi im trebali za odbranu njihovih interesa na balkanu,a ono pustismo NATO na kosovo i napravise
BONSTIL najvecu bazu u evropi.i sta sad??????

Грчка је сигурно најискренији пријатељ српског народа. Пуно су показали за вријеме агресије Турака и Усташа на српски народ 1991-1995. Помагали су на све могуће начине, долазили у РС, доносили храну, одјећу,... Свака им част!

a zasto da ne???pa gde su iznete pare iz srbije za vreme enbarga????

Грчка је сигурно најискренији пријатељ српског народа. Пуно су показали за вријеме агресије Турака и Усташа на српски народ 1991-1995. Помагали су на све могуће начине,
долазили у РС, доносили храну, одјећу,
... Свака им част!

E jaka нека помоч.А да нису случајно бацали пакетиче са чоколада из авиона?Ех на чега смо пали.Док су они делили пакетиче агресорске трупе су се искрцавали у Солуну а авиони који су вас бомбардовали користили су наше и грчко небо како би напунили гориво па опет се врачали да истуре бомбе у Србију.Сад неко че речи шта како овај говори из ината али то је истина .Као човек што је сам на овом свету тако и државе су саме и нико те не ****.Пријателји данас ти нуде само тапшанје по рамену и раме за плаканје.Друго је све уцена.Очигледно нисмо то до сада научили.И Срби и ми.Али то је то неко мора да буде експериментални миш.Србима су одузели 1/4територије нама се исто спрема ви овде говорите о пријателје?Да није трагично било би смешно.

Back